Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 304
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ох Лиде от твоята уста в божиите уши,  само да почне да ми хлопа панталона, че аз си викам свалям килограми а дрехите едни и същи но после като се сетих как корема ми беше на пет шест ката а сега е хлътнал то аз свалям отгоре надолу сега нагоре изглеждам много елегантна а надолу ми хвърчат още бричове и задник.
Може би и сега е момента да благодаря пак на всички страхотни, защото това че се подкрепяме тука ме стимулира още повече.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И при мен се получи такъв момент - понамаля ми корема и задника ми изпъкна още повече  Mr. Green И в момента като се погледна в огледалото хич не се харесвам - толкова съм дебела, въпреки , че се забелязва че съм свалила капка от морето.  Mr. Green И се чудя как преди направо това , че съм адски дебела не ми е правило впечатления - сигурно въобще не съм си обръжала внимание  Sick

# 136
момичета аз пак съм със своите  глупави въпроси. Embarassedизвинете ме Embarassedно искам много да съм стриктна Laughingи така-днес ям картофи.може ли да сложа малко сол и зехтин или не????
приятен ден  bouquet

# 137
  • София
красофифа  Hug малко сол може, но ако можеш да ги хапнеш без зехтин по-добре ще е, но не вярвам че е страшно и ако си капнеш. Аз на зелената салата си слагам малко зехтин и сол и много оцет.  Mr. Green

# 138
lideto70  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • София
Момичета имам един въпрос.Аз вече достигнах или почти достигнах желаното тегло.Може би ако пазя втората диета до край /още 11 дни/ да сваля още килограм.
Обаче въпроса ми е повече от там нататък накъде?
Правила съм вече два пъти тази диета,но сега се чувствам като пълен новак.Понеже не съм била с такова тегло от поне 15 години,много ме е страх да не възстановя някой и друг килограм.
Третата диета никога не съм я правила и сега не мисля,ама знае ли се?
Как да запазя килцата си след диетата?
Между другото си направих труда да прочета и японската диета.Не ми сес трува по-голямо гладуване от тази,като изключим една вечер,в която не се яде.
Благодаря,че ме прочетохте! Hug

# 140
  • София
Ме4тателка   Hug ще си позволя да ти отговоря въпреки че надали ще намериш по-неподходящ човек от мен за съветник по този въпрос.  Blush Според мен най-добре да изкараш и третата диета , а после да се придържаш към основните принципи на това хранене - 4-5 хранения дневно в часовете на диетата /по възможност/ и 3 от тях да са плодове или зеленчуци. Хубаво ще е и по един разтоварващ ден в седмицата да си правиш - от типа на млечно-плодов или лунна еднодневна диета. И да избягваш комбинирането на въглехидратни и белтъчни храни , т.е един вид РХ. Всичко това мисля да направя аз в далечното бъдеще, като си стигнна целта. Mr. Green
Наистина лесно ми е да раздавам съвети, но от горчив опит знам, че след диета ако преминеш на нормалното си хранене резултата ти си заминава.  Mr. Green
Успех , миличка , и запазване на желаното тегло!  newsm10

# 141
Аз днес пак съм на вода  Mr. Green не че съм отслабнала много  Sad,дори напротив сега си догонвам линийката  Embarassed

Лиде не знам дали ще се оправи вече  ooooh!силно се надявам  Praynigблагодаря ти  Heart Eyes Heart Eyes

# 142
  • София
pipy   Hug недей да караш само на вода, хапвай по нещо, миличка!  Heart Eyes Знам какво е с болно детенце, но важното е да оздравяват и да са палави!  Peace
Аз днес изкарах сравнително режимен ден на кис.мляко и ябълки. Прегрешенията са ми 1 филийка бонус с лютеница следобяд и 1 л.мед и малко какао във вечерната порция кис.мляко /не е много разрешено, но по-добре отколкото нещо абсолютно нережимно  Thinking/
Засега ще ви пожелая приятна вечер, а по-късно ако мога пак ще намина!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 143
  • София
Минавам да ви кажа лека нощ.Тази вечер щях да се изкуша със сирене,солети и какво ли още не.Бах на границата...
Обаче сложих едно костюмче,чиято пола ми теснееше миналата седмица,а сега ми стана.А сакото вече ми е голямо,а преди мибеше точно.Това ме вдъхнови да продължа,както и факта че имам реални шансове утре сутрин да съм под 49.

# 144
  • София
Хайде на кафето-о-о-о!

Вече ме е срам,аз затварям,аз отварям темата.Резултатът днес е -100 грама.
lideto трудно ми е разделното хранене и храненето по 4-5 пъти на ден.Отделно,че аз плодове не обичам много.И се тъпча с нитратни доматки.
Затова и сега искам да сваля повече от предвиденото,че и да кача 1-2 кг. да не е толкова фатално.
А другата неделя е почти сигурно,че ще имам прегрешения и то големи.Няма начин...А тогава ми е последния ден на втората диета.Освен след това да започна третата диетата все едно нищо не се е случило.
Иначе днес пак съм с и в къщи с малката,ще ходим на чичо Доктор.Стискайте ни плаци.
Желая Ви лек ден!  bouquet

# 145
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Бързам да се похваля - най-после кантара мръдна леко надоло  newsm68 - днес съм минус 700 гр от вчера, точно съм си на линийката - време и е да слиза вече  newsm78 Значи нережимните работи съм ги разкарала вече и имам шанс да си изпълня нормата за месеца!  Joy

Ме4тателка  Hug мерси за кафенцето!  Heart Eyes и варианта със свалянето на 1-2кг повече, за да може ако качиш да си на желаното тегло също е добре!  newsm10

Хайде, момичета , пожелавам всички да се похвалите днес с минусчета!  newsm10

# 146
  • Mediterraneo
Добро утро.
Въпреки че снощи наруших диетата си, не се чувствам никак виновна  Blush Но за всеки случай няма да се качвам на кантара днес  Joy
По план днес ми е въглехидратен ден, но смятам отново да съм на мляко. Колкото го мразех това кисело мляко преди 1 месец, толкова вече не ми прави впечатление какво пия или ям  Crazy Та, ще карам пак на айрян. И утре. И вече в събота- на белтъчен ден.
Надявам се до края на диетата да се диближа максимално до 80-те кг  Praynig Praynig Praynig

Гледам, обсъждали сте пак паднали панталони и шкембета на катове  Mr. Green Откакто диетувам, съм свалила 7 кг( няма 2 месеца). Но по- важното за мен е, че свалям на обиколки. Пъхнах се в едни дънки и 2 панталона, които не бях обувала отдавна. А това ми е от по- голямо значение, отколкото показанието на кантара  Peace

# 147
добро утро,страхотници Hug!
и аз да се отчета-спазвам стриктно диетката,настроението е прекрасно Peace
днес ми е 5 ден(мле4но-плодов),но нямам кантар и не мога да се отчета.
мечтателка,благодаря за кафенце!
утре ще съм на лунна диета. Grinning
лек и успешен ден  bouquet

# 148
 newsm10 newsm10 Браво на Мечтателка кога и аз ще се похваля, че съм свалила килограмите. Мечтателка и аз като тебе мисля да сваля 2-3кг в повече, че после като седна да ям да имам какво да качам. А определено след диетата мисля да мина на по особен режим на хранене. Мисля да не пропускам обяда а на вечеря да си хапвам салатка и може и малко месце.
Тарталета браво и на тебе аз свалям килограми а мерки не свалих 4кг а си нося същите дрехи е малко са ми хлабави ама не е това което искам.
 newsm44 newsm44 Браво Лиде само така да се хвалиш.
Аз са съжаление съм запецнала на 59 и стана три четири дена няма мърдане. Така че няма с какво да ви се хваля.
На всички приятен ден и режимен разбира се.

# 149
и аз да се похваля, че иначе нямам стимул... след като вчера бях +600 гр, днес сутринта кантара показа -300 гр и заедно с предишните е -900гр, явно наистина онзи ден съм пила повечко вода....
Много съм щастлива вече виждам дяволското 66 кг Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт