Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 305
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
къде се губите днес момичета...

# 151
Аз съм на линия почти постоянно, но сега гледам, че Лидето е пуснала темичка за лунната диета и ще се прехвърля за три дена на тая диетка да видя какви резултати ще отчета и после се връщам пак при вас. Но ще пиша редовно.
ЕВА не си сама.

# 152
Минавам набързо после ще пиша по-подробно  Hugднес съм режимна  Mr. Green

Мечтателка успех с детенцето  Peace

# 153
МЕЧТАТЕЛКА, как е детенцето цял ден стискам палци.

# 154
  • София
МЕЧТАТЕЛКА, как е детенцето цял ден стискам палци.
Благодаря ,че питаш!Вече с хрипчета,на косъм от антибиотик,във вихъра на ината си...
Нищо,че не питаш за мен,аз съм на границата на лудостта и на всичкото отгоре на диета  Crazy.
Добре че поне видях намалели обиколки да не се предам.

# 155
  • София
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички и никакво предаване!

# 156
Хайде от мене лека вечер на всички. Утре се включвам в лунната, че нито мърдам надолу нито нагоре и почвам да се отчайвам и каквато съм ще се натъпча ако нямам режим за спазване.

# 157
Лека нощ и от мен  Sleeping
утре много минуси  Peace

# 158
  • Sofia
На мен тази диета много благотворно ми влияе на кожата на лицето-и лятото забелязах положителна промяна.  Като спра шоколада, веднага се забелязва. Вие имате ли подобни наблюдения?
Аз днес сутринта бях +400 гр. в сравнение с  предния ден, макар 4е стриктно си бях  на к. мляко+ябълки, обаче не успях да спазвам часовете. Може би се дължи на това, че въртях крос-тренажора newsm78
Утре кой знае какво ще покаже кантара-днес бях на планина и по стечение на обстоятелствата не можах да бъда режимна и малко съгреших, но утре продължавам на мляко и ябълки.
Лека нощ, мили момичета, желая ви здраве и, на вас и дечицата ви, стига с тези болести и много минусчета!   bouquet

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 22:23 от Margi

# 159
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!

Днес съм без минус поради МЦ, но надявам се другата седмица вече да имам повод да местя линийката!

Пожелавам ви лек и приятен ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 160
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз не съм на диета, но просто си свикнах и минавам да ви наглеждам.
Спазвам само часовете (без последния, малко по-късно вечеряме сега като се стопли) и се храня разделно, като през деня ако нямам време си правя млечно-ябълков ден, а за вечеря салата с някакво месце!
Много минуси ви желая, а на себе си да задържа постигнатото! Hug Hug Hug

# 161
  • София
Здравейте страхотни!

Днес съм -200 грама т.е. 48 600,обаче детенце ми е болно и сега отиваме на доктор за АБ май и хич нямам настроение.
До скоро....!

# 162
Добро утро и от мен,
След 45 мин вело и 15 мин потене в сауната днес кантра ми отчете още - 800 гр, на което не съм се и надвала, 65,9 кг това число на кантара не съм го виждала от 4 години ....

# 163
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!  Hug

Днес нямам много време да пиша, но съм стриктна - досега бях на кисело мляко и ябълки, а до утре следобяд ще карам лунната. Не знам дали ще мога да пиша събота и неделя, защото ми се скапа уиндоуса в къщи и не знам дали ще го оправя тия дни. Надявам се да успея да съм режимна, защото ако не мога да вляза при вас мотивацията ми се скапва много бързо.

Успешен ден на всички и ако не мога да се включа тези дни - приятни събота и неделя и понеделнишки да прочета много минусчета!   newsm51

# 164
МЕЧТАТЕЛКА, бързо да се оправя детенцето а за твоето настроение те разбирам пределно ясно, щото и моето като беше болно ми беше смотано и скапано. Не ми се хапваше нищо и така свалих набързо килограми, което беше един плюс за мен от цялата тая работа.

newsm10 newsm10 Браво на ЕВА само с минуси да се хвали вече.
Аз съм на лунната днеска но няма да се тегля поне една седмица, че най-неочаквано за мен ми дойде и ще съм кила, две отгоре.
А Лиде как ще ти се скапва мотивацията, помисли в понеделник колко минуса ще отразиш. И с каква гордост ще ни ги напишеш.

Общи условия

Активация на акаунт