Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 310
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Мечтателка, мъчно ми е за вас.  Дано се оправи детенцето по-бързо. Те като не са добре, светът изглежда мрачен. Завидях ти благородно за килогромите обаче, браво!
Браво и на Ева!
Лиде, в понеделник да се  похвалиш с много минуси!
Аз засега само кило и малко съм смъкнала с диетата-53,300 показа кантара днес, не го е срам!Ще се меря с краката към тавана вече и кантара отгоре Mr. Green Да видим колко ще покаже! Гравитацията е виновна за всичко, не че ние сме дебели Whistling

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 13:52 от Margi

# 166
  • София
Ме4тателка   Hug бързо оздравяване на детенцето , миличка! Антибиотика все пак понякога е необходимото зло - щом се налага по-добре с него за да се оправи по-бързо детенце!  newsm10
Margi   Hug това за гравитацията не се бях сетила  Joy Joy Joy аз си мислех, че просто съм ниска за мойте кг , а то май по-скоро гравитацията ще да е виновна!  Mr. Green
mimi_msm  Hug дано да е така за минусите! Най-доволна ще съм ако всички се похвалиме в понеделник с минусчета!  Heart Eyes

# 167
  • София
Благодаря Ви момичета за пожеланията!
Да вече малкото е на Аугментин,но кашлицата и е слезнала надолу,снощи ми вдигна 39.А първите дни нямаше Т.Но аз съм виновна,че като нямаше уж Т. я извеждах навън и сега се обвинявам,че не съм я гледала добре.
По въпроса за диетата на обяд набързо хапнах един домат и малко сиренце и преди малко се измерих 49  Shocked.Откъде не е ясно като аз не съм слагала 400 гр. храна в устата си.Аман вече!
Обаче съм понамалила разни обиколки  по себе си!
Засега хубава вечр Ви желая и приятни събота и неделя на тези,които повече няма да се включват. Hug

# 168
  • Sofia
Мечтателка, не се самообвинявай-искала си най-доброто за мъничката. Самите лекари казват като няма т., да ги извеждаме, не си можела да знаеш, че така ще стане. Разбирам те -и на мен ми се е случвало да се самоизяждам  по същите причини и то не веднъж. Бързо оздравяване ви желая. Скоро да излизате навън да показваш манекенска фигура. Peace
 Днес у нас се моткат разни вкусотии, да не споменавам какви, само гледам  отстрани тъжно като гладно куче, пак добре че като куче , а не като вълк, както сигурно ще бъде в края на диетата  Mr. Green Ако чуете силно виене  от някъде след няколко дни , да знаете-аз съм!

# 169
Здравейте аз днес продължавам лунната  #Crazy

Мечтателка и моето е с антибиотици от януари  Sad струва ми се цяла вечност  ooooh! бързо излекуване  Peace

# 170
добро утро !
Мечтателка изобщо не се обвинявай.. затова че си я извела, едвали това е причината.., а за + в грамовете, най-вероятно есиренцето е било по солено иси задържала поетите вчера течности...т
Пък аз днес отчитам още -300гр, вече ми се струва странна тая работа....хем вчера се черпих с бонбони и съм изяла и един банан следобяд, а  за вечеря вместо постен грах пуканки  Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 11:05 от Eva

# 171
Момичета болна съм  Tired,но за съжаление апетитът ми не намалява  ooooh! ще гледам да съм режимна  Sick

# 172
I'm back  Crazy

БРАВО ЗА МИНУСИТЕ  newsm44 newsm68 smile3501

Уффа 2 дни и мъжа ми и дечко бяха(са) болни и не съм стигала до компютъра  Rolling Eyes

Мечтателка, и аз бих казала същото като другите....нормално е да сте излизали ако няма Т!Не се обвинявай!
И дечко е в едно постоянно болестно състояние ...все е настинал и кашля....за сега не е вдигал Т и ни се размина АБ,но другата година тръгва и на детска и мисля да го подсилвам от септември  Peace уж не действали,но пък без тях сякаш не оздравява...длъжна съм да опитам!
А за +....ами последните грамчета са най-,най-трудни  smile3506

Аз съм в застой,но съм в МЦ,а и с диета 2 не се сваля като с 1,а и вчера хапнах малко сладко  Rolling Eyes

Наоколо съм  Crazy

ПП Пипи, бързо оздравяване  Peace даже се увеличава апетита поне при мен като съм болна и сякаш стомаха ми е бездънен  Rolling Eyes

# 173
Мечтателка мила какви са тия обвиненя. Та аз моето съм го изкарвала и с 38,5 температура е разбира се до магазина и обратно или някъде в квартала се разхождаме двете, като е болна никога не я извеждам да играе с други деца. Не си виновна разбира се този грип е много коварен и моето дете беше 15 дена на антибиотик докато се постабилизира. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ВИНОВНА ТИ, ЗАЩОТО СИ Я ИЗВЕЛА.
ПИПИ на тебе пък какво ти стана. А и аз съм така и болна и здрава с непоклатим апетит.
Снощи не бях никак режимна. Мъжът ми ни заведе на ресторант а това се случва толкова рядко, че неможах да му кажа не щото съм на диета е там ядох салатка и месце но мислих да съм на лунната.
Няма да се тегле, че навсичкото отгоре ми дойде, НО ИМАМ НОВИ ДУПКИ НА КОЛАНА.

# 174
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Най-после компютъра ми е наред и то без преинсталиране/надявам се/ и аз съм си при вас   bouquet

Не дочаках края на лунната диета и току що хапнах един чудесен белтъчен обяд - сирене с броколи  Mr. Green след водата направо ми се видя като пиршество  Joy Joy Joy
Резултати няма да споделям , защото мц и няма да са точни - най-малкото може да ми подействат демотивационно  Mr. Green

Ме4тателка   Hug не се обвинявай , че си извела детенце и затова е вдигнало температура - щом е настинало така или иначе и без да го изведеш е щяло да я вдигне. Важното е бързо да оздравява!  newsm10

Кала , ПипиHug  бързо оздравяване и на вас  newsm10

mimi_msm   Hug браво за новите дупки на колана!  smile3501 а за лунната не се ядосвай - нали си си била диетична!  Peace

Приятен и успешен ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
  • София
Привет момичета!

Благодаря за окуражителните думи! Hug
Включвам се късно днес,но бях в градска отпуска Grinning.Сутринта водих сина ми на олимпиада и докато го чаках реших да направя тигел до един по-отдалечен магазин,до който рядко ходя,но понякога имам добри попадения.
Днес нямаше нищо за мен...докато не стигнах до едно палтенце.Ами като го облякох то ми залепна дето се казва,вталено с коланче в кръста и много приятен цвят /но трябва да си задържа килцата/.
Макар пролетта да нямам нужда от палто реших,че не мога да не си го купя при положение,че аз рядко се харесвам,а и цената му беше повече от добра.
Взимайки детенце от училище минах през един магазин и си купих пролетно-есенен панталон и сега съм много-много хепи!
Нищо че в момента пак съм 49 т.е. тази сутрин имам бая плюсчета,но шопинг терапията добре ми действа.
Днес до момента не съм яла  Embarassed и май и глад не усещам,но ще се постарая до края на втората диета да смъкна още килце.Да има накъде да качвам после.
На всички с минусчета   bouquet!

# 176
Ето ме следобедно  Crazy

Честити нови 'дупки' на Мими    bouquet  аз не съм се мерила на сантиметри, а май трябваше,но не исках да се задълбавам в толкоз цифри,че да не се вманиача...а и имам още толкоз +,че има време и за сантиметри  Joy Joy Joy

Лиде, аз засега не съм болна...може и да ми се размине тоз път  Peace

Мечтателка, браво за пазара и аз миналата седмица си купих 2 панталона е вталени са ми,та трябва да се постарая повечко  Crazy

Наоколо съм  Wink

# 177
  • София
Кала,  Hug имах впредвид детенце да оздравява бързичко, но не съм написала нещо както трябва   bouquet И успех с новите панталони - скоро да ти станат широки!  Peace

Ме4тателка честито ти палтенце -  да поддържаш форма и да си го носиш!  Peace

чао засега!   bouquet  bouquet  bouquet

# 178
  • Mediterraneo
Тук съм и аз. Карам я полекичка, къде с прегрешения, къде- без. Кантарът бавно, но славно върви надолу и това ми е достатъчно  Grinning

# 179
Привет! Hugот днес и аз съм с вас...днес цял ден съм на тараторче.
Миналата година я пазих тази диета,ама само 1-вата част и останах много доволна.Искам сега да сваля едни 5-6 килца до лятото,та...стегнала съм се и няма отказване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт