Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 311
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Аз днес си провалих белтъчния ден.
Чудя се как да се накажа. Да повторя белтъчния ден?
Или да направя за наказание 2 млечно-плодови? #2gunfire
Или 200 коремни? И 200 клекове?

# 181
  • Sofia
Или 200 коремни? И 200 клекове?
[/quote]
Е, по-добре някаква по-приятна вечерна гимнастика   ;-)200 лицеви върху мъжа ти  ти предлагам аз, пък ти си избери между твоята и моята идея Mr. Green
Според мен утре млечен ден и си продължавай нататък. И аз като теб днес на обяд си прецаках въглехидратния ден, а вечерта бях на кис.мляко и салатка, за да компенсирам  и утре -млечен ден+кростренажор съм замислила. И малко лицеви опори..... Laughing

# 182
Ето ме и мен, Hugдобро утро на вси4ки.Завърших диета 1 и съм -3кг. GrinningНадявах се на 4 ,ама хайде и това е добре,сега се храня по малко и на4есто и се 4увствам добре.Реших да не правя диета2.Ще ви наглеждам и като реша да повторя режима ще се ви пиша.Успех на вси4ки.  bouquet

# 183
Добро утро Страхотни, при мен промяна няма за съжаление но най-вероятно е от МЦ и ще се изтегля чак в сряда та тогава да вида какви съм ги свършила.
Тарталета това е чудесно, даже от собствен опит знам, че е по-добре да се свалят бавно килограмите, че после и бавно се качат. От рязко сваляне на килограми няма ефект, защото после отпуснеш ли се да ядеш ще си ги качиш двойно.
Мечтателка честито ти ново палтенце. Как е детенцето?
Лиде  smile3501 smile3501 че си изкарала лунната, така ми се искаше и аз да остискам но нямаше как.
Ана 29  Hug Hug Hug Hug наглеждай ни и ни давай стимули.

# 184
  • София
Добро утро страхотни!

Аз снощи прегреших с количеството сиренце и днес естествено нямам минуси,а по-скоро плюсове  Embarassed.
Но от днес пак съм стриктна,седми ден  ми е на втората диета и ще съблюдавам за правилните количества храна.
Mimi_msm благодаря,че питаш за детенце!По-добре е,нали е на АБ.Вечра нямаше Т.,днес ще видим и защото съм луда майка ми се иска по обяд да я изведа мъбичко.Тя като цяло си остана жизнена и в къщи пощурява,храни се.
Утре пак сме на доктор и горещо се надявам към сряда-четвъртък да може да ходи на ясла т.е. окончателно да се е оправила.
Тарталета браво за свалените грамчета.И аз така знам,че колкото по-бавно се свалят,толкова по-лесно се задържат.
ана_29 браво и на теб за постигнатия резултат!Защо ни изоставяш?
кала честити придобивки!Със здраве и много свалени грамчета да си ги носиш и скоро и те да са ти широки.
За мен е важно,че намалих количествата храна и сега с много по-малко се засищам.
Ами това е,хубав ден! Hug

# 185
Стига де МЕЧТАТЕЛКА, не си луда майка. Както ти писах моето съм го изкарвала и с температура навънка.

# 186
Хайде и аз най после да се включа
Добре дошла при нас да кажа на  nadeto7
Много свалени килца ти желая
Ме4тателка не се тревожи за детенцето ще се оправи.И . Амоето дълго време беше болно ,но с малко антибиотици нещата си идват на мястото
И аз имам проблем-чудя се след като свърша диета №3 да започна ли отново с №1 и дали ще има ефект?
На всички приятен ден

# 187
Здравейте момичета  Hug
с мойто боледуване нещо обърках диетата  Rolling Eyes,но ще си я продължа-днес съм на тараторче  Mr. Green

Мечтателка и моето синче вече втора седмица е на антибиотик  Sad,но поне така ми гарантират че ще се оправи напълно,не се укорявай не можем да ги предпазим от всичко - за съжаление  ooooh! честита придобивка носи си я с мерак  Peace

Мими_мсм те мойте домашни от  януари все ми пръскат бацили   #Crazy и накрая и аз се предадох  Blush 

Кала права беше за апетита,изяждам света  Embarassed

# 188
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Днес чак сега успявам да се включа при вас , но съм си стриктна - днес на таратор.
 Вчерашния белтъчен ден ми приключи като въглехидратен!  Embarassed Embarassed Embarassed Но бях приготвила едни вкусни картофки за мъжа ми и  не удържах  Blush , но само картофки хапнах и салата  Naughty
Днес не съм се мерила, но утре вече ще ви кажа дали нещо имам в минусовата част.  newsm78
Днес си купих едни дънки , но поради причината че ги "мерих на око" най-вероятно ще ги нося чак след около месец или два, ако сваля 5-6 кг  Mr. Green На всичкото отгоре между два чифта избрах по-малкия, защото нали малко се отпукат дънките  hahaha Е да де ама всичкия ми корем остава извън дънките, та колкото и да се отпуснат скоро няма да ми станат. Поне ще си имам някакъв стимул за по-бързо отслабване  Joy Joy Joy надявам се. newsm78

Ме4тателка  Hug в това хубаво време няма проблем да изведеш детенце навън щом няма температура.  Peace

ana29   Hug чудесен резултат!  smile3501 Продължавай все така!  Peace

pipy   Hug на теб кой ден ти е днес от диетата? Надявам се да си вече по-добре!  Heart Eyes

anna.veli  Hug може би ще е по-добре като приключиш диета № 3 да смениш за известно време режима  newsm78

mimi_msm  Hug при мц не са реални показанията , защото задържаш вода, така че като свърши се измери  Peace

КалаHug наоколо ли си?  newsm51

Тарталета, *Inspiration* , nadeto7   Hug Hug Hug

Приятен ден навсички Страхотни момичета!  newsm51 newsm51 newsm51

# 189
Мдаммм, наоколо съм от сутринта и съм пуснала компютъра,но чак сега успях да поседна,макар че малчо ме разкри току що ................пиша,докато мога  Whistling

Браво   bouquet Хубави резултати чета   bouquet Grinning и се радвам много  Mr. Green

Лиде,аз картофки само във мой въглехидартен ден ги готвя за всички,защото и мен много ме изкушават,та дори и варени  Rolling Eyes
Оптимист си за облеклотоSimple SmileБраво  Peace легнала ако ги обуеш как са?Само докато се разпънат малко!?

Пипи, аз затова ако съм много настинала спирам диетата,за да не се тормозя повече  Blush

При нас неделя е Великден и събота и неделя са ми почивка и ще ви освободя от присъствие  bowuu bowuu bowuu нямам търпение  Blush

наоколо съммммм  Crazy

# 190
  • София
Kaлa   Hug легнала може и да закопчая дънките, но като изплуват отгоре ония сланини - грозно ще е  Sick. Ще изчакам да сваля малко , за да не изплуват огромни количества мазнини отгоре и тогава ще ги нося, дано пък ме стимулират да съм по-стриктна!  newsm78

# 191
Лиде аз съм 7-ми ден от първата диета/нали я започнах отново Rolling Eyes/ но нещо не съм стриктна  Embarassed честити ти дънки

# 192
Лиде, и аз има 2 чифта такива дънки  Blush Blush Blush и съм ги сгънала в гардероба,но все още си гледам най-'старите' панталони преди бремеността и много се надявам да си вляза пак в тях  Sunglasses иначе какво ще ги правя  newsm78

Пипи,нормално е като си болна да е така!

# 193
  • София
Ние се разходихме с малката все пак,ами как да устоиш на това слънчице.След млако мисля да водя сина ми на плуване и малко зей-пазар да направя.
Лиде четсити ти дънки.Дано още след две-три седмици ги сложиш!Няма ли начин да ги замениш за по-големи,но така пък вероятно по-малко ще ги носиш.
Днес ми е 7 ден на втората диета и съм на сварени картофи,които дори ми се сториха вкусни.Е освен един голям картоф хапнах и 1/2 голям домат.
Малко да огранича количеството,че нали гоня 48...ама май гоня Михаля!
А и усещам,че нещо ми е кофти,гласът ми взе да спада,нещо гърлото и т.н.
Хайде и аз съм наоколо! Peace

# 194
Аз пък днес си провалих въглехидратния ден.Бяхме на гости и хапнах месо със салата,мисля просто да обърна режима... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт