Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 312
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Наде7, споко  Crazy тогава е белтъчен ден:) довечера хапни пак почти същото и ще си ок;)

# 196
  • Sofia
Аз пък днес си провалих въглехидратния ден.Бяхме на гости и хапнах месо със салата,мисля просто да обърна режима... Embarassed

И аз така днес , понеже бях на гости и там имаше пържолки със салатка, но аз си провалих млечния ден, още по-лошо. Все пак се успокоявам, че месо със салата не е чак толкова страшно.
Дали да не ям к. мляко довечера или пак пържолка със салатка и утре млечен ден?

# 197
Хм, при теб положението е малко по-различно  Crazy ами знам ли....хапни си,което ти се яде...и утре стрктен млечен ден;)

Ох, аз как съветвам само  #Crazy

# 198
  • София
Ме4тателка   Hug благодаря ти за пожеланията да си нося дънките скоро - дано стане , няма да ги сменям и ще се боря със себе си за  да ги обуя  Mr. Green Вземи нещо против гърлобол, за да не те стовари и теб, явно покрай детенце и теб те е подгонило вирусчето - пий нещо за да спреш процеса.  Peace

Кала,   Hug много добре съветваш - нали затова сме се събрали - да ни е по-забавно отслабването , а и да се съветваме.  Heart Eyes

ПипиHug и аз съм седми ден от първата  Peace - заедно си напредваме , но моята линийка нещо е позамръзнала  Mr. Green

Margi , nadeto7   Hug прегрешенията не са ви големи - все пак не сте хапнали и въглехидрат и белтък, така че принципа горе-доло не е нарушен  Peace

Забравих да поднеса по едно следобедно  кафе:

# 199
ПипиHug и аз съм седми ден от първата  Peace - заедно си напредваме , но моята линийка нещо е позамръзнала  Mr. Green

И моята  Cry и то от доста време  #Cussing out
мерси за кафето  Heart Eyes

# 200
Embarassedизвинете ме Embarassedно искам много да съм стриктна Laughingи така-днес ям картофи.може ли да сложа малко сол и зехтин или не????
приятен ден  bouquet

Аз си слагам и сол и зехтин, а понякога лимон вместо оцет!В картофената салата слагам и лук нарязан,който ми замества зеленчука!
Онзи ден като си правих салатата с печени чушки и царевица си сложих и праз...не го броя за допълнително!
Но избягвам силни подправки,а олиото(зехтин тук) слагам по-малко от обикновено!
Закъсняла съм с отговора,но нали не бях на линия онзи ден и забравих Rolling Eyes

МММ....кафенце....отивам да си стопля  Crazy

# 201
  • София
Аз пък слагам на картофите сол и черен пипер и веднъж сложих оцет.Но после стомаха ми стана на нищо и днес пропуснах оцета.Зехтин не слагам!
Леле като Ви чета как прегрешавате с това и онова направо Ви завиждам.Аз съм голям инат.
Прегрешавам единствено с часовете и количеството на храната и то когато имам сиренце  Embarassed.
Но с вида никога! bowuu
Заведох синът ми на плуване направих един тигел до Коженото царство в НДК.На връщане се сдобих с блузка за един костюм и сега доволна-доволна седнах пред компа.
Обаче навръщане имах чувството,че ще ми призлее от глад,хем ядох на обяд.Особено като слизах по стълби,а и все пак бях с кола.Дори се сетих как понякога прегрешавате,а в чантата ми имаше солети от дъщеря ми,обаче устисках.
Та сега по никое време мисля един домат да хапна,че до 19.30-20.00 има доста време.
Хайде до скоро!

# 202
  • София
Ме4тателка   Hug аз пък ти завиждам, че не прегрешаваш , а издържаш!  Peace То всяко прегрешение се наказва - ако спазвах стриктно с това огромно количество за сваляне сигурно щях да свалям по-повече, но т.к. ще съм досто време на диета единствено с тези дребни прегрешения удържам да не се откажа.  Blush
Естествено  и вашата Страхотна компания е най-голямата причина да не се отказвам!    bouquet   bouquet   bouquet

# 203
ами като сме по4нали с прегрешенията и аз да се изповядам.....  Mr. Green
вчера с една сладоледена торта съгреших постния ден с грах (и то виното е виновно, като ме опияни и много ми се прияжда сладичко), обаче по лошото е че после пих едни коктейли едни Маргарити Crazy, които не искам да знам колко са калорични, резултата беше днес махмурлук  #Crazy с пиянски глад и много шоколад... ужаааааассссссссс
Сега изядох едно к. мляко, но утре ще си направя плодовия ден от 3-та част.... за бой сам , ама ми беше весело  Laughing Laughing Laughing

# 204
  • София
Eva   Hug щом ти е било весело - простено ти е прегрешението  Grinning Grinning Grinning

# 205
  • София
Привет страхотни!

Тази сутрин кафето е от мен!

Изпратих едното дете на училище,другото все още спи и аз къде докато си пия кафето?На компа естествено...
Не мога да се похваля с минуси,пак съм си около 49,разбира се от горната страна.Но го приемам като задържане.Последния килограм до 48 май ще ми остане само мечта...
Днес се очертава хубав слънчев ден,последен за тази седмица и ми се иска с малката активно да се възползваме.
Отделно,че чичо Доктор ни вика за да я преслуша пак.Мисля да съчетаем полезното с приятното.
Иначе детенце е по-добре,все още кашля,но някак е по-жизнена и по-ящна /пу-пу/.А и кашлицата става по-влажна.Ще видим какво ще каже днес на прегледа.
Желая Ви много много слънчева в емоционално отношение седмица и разбира се много минуси! Hug

# 206
  • Sofia
Мечтателка, мерси за кафето и пожеланията! Hug Радвам се, че мъничката е по-добре. Дано чичо Доктор ви зарадва с хубави новини!
Аз днес се измерих 52,9,започнах от 54,6. Като се има предвид , че не бях съвсем стриктна тези дни(прегрешенията ми са обаче пак "диетични"), съм доволна. И обиколките понамаляха, коремът взе да изчезва. Днес съм на к. мляко и ябълки-вчера нали  смених млечния ден с протеинов заради 1 гости.   В къщи съм си и смятам да съм стриктна.

# 207
ДОБРО УТРО СТРАХОТНИ. Няма с какво да се похваля снощи си бях на село и ометах една чиния със зелена салата и припечена филия хляб. Освен, че съм в МЦ сега имам и други проблеми  smile3550 smile3550. Не съм била режимна от една седмица може би все гледам да ям разделно, че втората диета нещо немога да я спазвам. Сега се чудя дали да не почна първата отначало? Вие какво ще ме посъветвате. Чакам мнения.
Лидето   newsm10 newsm10 дано скоро да ти станат дънките. И аз така правя купувам си малки дрехи понякога, че да имам стимул да вляза в тях. Пожелавам ти скоро да си ги обуеш и да си ги носиш.
Мечтателка мерси за кафенцето. После пиши как е детето?
На всички други много  Hug Hug Hug Hug и много свалени килограми.
Аз тая седмица съм на гости на село щото вече ме е страх да пускам детето в яслата,че от декември милото е на антибиотици. Днеска стана сутринта да ме изпрати на работа и носът му хъркаше та вече нямам никакво настроение.
Та моля вещите в диетата да ми пишат как е по-добре дали да тръгна отначало или да си поставя от днеска да спазвам втория режим?

# 208
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Днес бях разочарована от кантара - никакъв минус нямам - закотвила съм се вече почти един месец на тия 78 и това си е. smile3515 Като го гледам този кантар ми се струва, че скоро няма да си нося новите дънки  smile3518 Ще си изкарам до края на седмицата първата диета и ако все така нямам резултат ще я сменя- може би на този етап няма да сваля повече с любимата ми диетка  newsm78

Пожелавам ви приятен ден и успешна седмица и да се похвалите с минусчета за стимулиране на мотивацията!  newsm51

# 209
  • София
mimi_msm дано на детенце нищо му няма!
За диетата и преди съм писала,че доколкото аз знам не е хубаво тази диета да се повтаря на често.Примерно веднъж в годината.
Не мога да кажа дали това нещо съм го прочела тук във форума или в някоя статия на Байкова,но така го знам.
Отделно съм чела,че през две седмици режимът трябва да се променя за да не привиква организма.
Трябва да призная,че лично аз с голям страх я правя диетата.Спазвала съм я два пъти досега август/септември 2006 и март 2007.През юни 2007 ми откриха малки камъни в жлъчката и като една от причините за тях ми казаха рязко сваляне на килограми.Не знам моето до колко е било рязко.Разбира се причината може да бъде и съвсем различна...
Така че моят съвет е до колкото можеш стриктно изпълнение на диетата веднъж в годината.
lideto не се отчайвай така!Аз знам,че може да не сваляш грамчета,но същевременно да сваляш от обиколки,което не е маловажно.

Общи условия

Активация на акаунт