Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 318
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мечтателка, аз отдавна си мисля едно нещо.......хубаво диетата не трябва да се повтаря и т.н. ОБАЧЕ аз съм все още +10кг свършам диета 2 и започвам 3,обаче дефакто само с 1 се сваля килограми с 2 и 3 само се задържат и връщат към нормален режим....с какво да продължа да свалям се чудя  newsm78 newsm78 newsm78
Не бях се замисляла над това.При мен колкото и да съм смъквала ме е устройвало.Но и при други диети /на Скарсдейл/ съм чека,че не е хубаво да се повтарят.И се иска почивка преди отново да се повтоери.Не мога да кажа защо,явно организмът привиква.
Аз днес имам СЕРИОЗНО ПРЕГРЕШЕНИЕ-МАСЛИНИ.Нещо взех да качвам и хич не ми харесва тази работа,още преди маслините.
Утре ми е 9 ден-плодов.Мисля да са  ябълки,дано устискам,че не съм много на ти с плодовете.

# 226
Ето ме последно и лягам   Tired

Мечтателка(надявам се детенце да се оправя?), права си,но се чудя....ще измисля друга диета тогава....

Май по-добре да изкарам и 2 и да си дам няколко дни почивка  Mr. Green и после да си измисля друга диета с различен принцип????

И аз чакам идейки  newsm78

лека!!!

# 227
  • София
Кала аз писах по-горе,че Мели е по-добре вече.Апетит,инат всичко си е на място.Довършва си АБ,в сряда пак сме на преглед и в четвъртък евентуално на ясла.Ама хайде да не си правя сметките без кръчмаря.
Днес яко съм се освинила,неясно от какво,защото прегрешението ми не беше чак толкова голямо.Всъщност това освинване започна от 2-3 дни и днес вече  Shocked.
Аз се надявах да стигна 48,а се връщам към 50.Ужас  ooooh!.
Лека нощ!

# 228
  • София
Аз затварям,аз отварям!Хайде добро утро!
Ето и днешното кафенце

Няма с какво да се похваля,напротив!Тази сутрин съм +1 кг. от вчера сутринта  Shocked.Направо нямам думи...
Днес съм решила да бъда съвсем стриктна само на 1.5 кг. плодове и вече се тъпча с вода,че иначе хич ме няма по тази част.
Навън времето обещава да е слъчнево,дано и в душите Ви е така! Hug

# 229
  • Mediterraneo
Здравейте, дами. Длъжна съм отново да отбележа, че при мен всеки режим действа само в началото. Реша ли да го повторя, край. Зациклям и това е.
По този случай видоизмених диетата си. Ще я карам само на айрян и плодове през деня, за вечеря някаква салата. Да видим какво ще ми се получи.

# 230
Добро утро страхотни. И аз съм зациклила на едно място, та си мисля колкото и да ми е тъжно да ви напусна и да почна някаква друга диета, че ми писна да си стоя на 59кг нищо не свалям ако продължа още така една седмица и ще се отчаям и ще почна да ям. Дайте предложения за друга диетка, която сте изпробвали и е ефикасна.

# 231
  • София
Мими като тигледам лентичката ние сме на едни и същи дни от диетата.Ти поне си зациклила,а аз съм качила цяло килце от вчера  Shocked.Направо ми идва да се гръмна.
Но съм решила,че ще изкарам диетата до края на седмицата,ако нещо много не се ядосам...
В интерес на истината на дрехи не усещам да съм качила,но стискам зъби и продължавам!

# 232
МЕЧТАТЕЛКА мен това ме дразни, че съм зациклила и ни напред ни назад. Втората диета немога да я спазвам, защото нещо не ми е по-вкуса а и има доста риба за ядене а в офиса немога да извадя купите с печена риба, щото ще се размерише навсякъде. Та много ми е приятно с вас и благодарение на всички вас свалих тези кила но имам още а за сега ефект никакъв. Най-вероятно ще почна друга диета или ще повторя първата. Ще чакам още мнения и до края на вечерта ще си реша.

# 233
Ей ме на и мен  Crazy

Май всички сме зациклили  Rolling Eyes и аз не мърдам  Rolling Eyes то не,че с диета 2 се мърда особено,но все пак  Rolling Eyes
Може би влияе фазата на луната...в момента расте до пълнолуние този петък  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 234
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Тук съм днес съм на млечен ден - ябълки и кисело мляко.  #Crazy

Аз вчера мрънках , но днес ще се похваля с минус 1 кг,   newsm44 не се чуствам по-слаба , но може би вчера още съм имала някакви позадържани течности по мен  newsm78 и затова е било така. Сега съм малко преди линийката , но този път ще я оставя тя да ме догонва  Mr. Green защото предишния път избързах да я дръпна надоло и после я едва я стигнах Joy Joy Joy

Ей ме на и мен  Crazy

Май всички сме зациклили  Rolling Eyes и аз не мърдам  Rolling Eyes то не,че с диета 2 се мърда особено,но все пак  Rolling Eyes
Може би влияе фазата на луната...в момента расте до пълнолуние този петък  Peace

Наоколо съм  Crazy

Може наистина да е свързано - чувала съм че на растяща луна не се свалят кг. newsm78

# 235
  • Sofia
Браво на Лидето!
Аз за съжаление съм в отбора на "немърдащите" Rolling Eyes

# 236
Lideto, бравооооо   bouquet

Ся да не се натъпчете послучай луната и влизянието и върху нас  Joy Joy Joy макар че аз си дадох свободен ден  Joy Joy Joy

# 237
Здравейте страхотни!
Отдавна не съм писала но ви чета редовно и абсолютно съм с вас.
1.И моето дете е болно - температура ,кашлица-антибиотици - знаете как е.
2.и аз съм в застой и незнам незнам накъде да се насоча.
Мислех за Дюкан, но немога да си намеря трици ,а пък четох че са много важни.
Пишете накъде ще се ориентирате - може да се включим пак заедно

# 238
  • София

Ся да не се натъпчете послучай луната и влизянието и върху нас  Joy Joy Joy макар че аз си дадох свободен ден  Joy Joy Joy

Ааааа , никакво тъпкане  Naughty - ако луната влияе да не се свалят килограми още по-сигурно е , че улеснява качването на кг, така че всяка хапка е опасна за фигурата!  Mr. Green

# 239
  • София
Добро утро!

Вълшебната течост тази сутрин е от мен!

Няма с какво да се похваля,боря се пак да стана 49 и така да завърша втората диета.
Май много хора напуснаха тази и се заселиха кой при Дюкан,кой лунна,кой някъде другаде...темата беше доста назад.
Сега се чудя дали да не направя някоя част от Дюкан,ама ей така за задържане.Примерно втората,ама сигурно няма да имам нерви.
А и от предишните два пъти като спра диетата и ако продължа да не ям хляб,сладко и тесто знам,че свалям още 1-2 кг.
Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт