Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 289
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Леле нещо пак не съм разбрала и пиша в старата тема  Joy Joy Joy Joy
Та сега в новата
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ СТРАХОТНИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ, ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГОООООООООООО АМА МНОГОООООООО СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ. newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
Аз съм прегрешила вече но от утре пак във вашите редици.

# 61
  • España (Плевен)
по едно да хапнем  Hug Hug Hug
аххх това по върви,то киселото мляко дойде в нагорнище...
 Heart Eyes как сте момичета,как ви се отразява празника??? а за спазването горе долу  Mr. Green с приятелки седнахме да се почерпим,те на ..... а аз на мин.вода и единственото ми прегрешение са 5-6 пържени картофа (извинявам се)... да мина седмица и аз ще пиша дали съм с - или +
лек ден .... за всяка една от вас подарък от мен..

# 62
  • София
Аз днес пак съм си на диета.До момента съм на 1.5 кофички кисело мляко и два домата.За сметка на това си качвам грамчета  Rolling Eyes.
Утре ми е последния ден от първата диета,а от понеделник съм на втората.
Иначе не празнувам,като не мога да ям и пия,само ми текат лигите и се дразня.но заведох мъжът ми да ми купи нещо,но нищо не си харесах.Всъщност харесах си едно яке/тренч ама ми беше голямо  Mr. Green,а на по-малкия номер,който явно беше моя не ми хареса цвета.
Търсих си обувки,пак нищо не харесах,а според мъжа ми си търся повод пак да обикалям магазините.За сметка на това той намаза обувки.
Хайде стига съм досаждала.
Лека вечер!

# 63
  • Sofia
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, обичани и щастливи. Много минуси ви желая, бързо и лесно стрелката на кантара да помръдва всеки ден все по-наляво!
Да си призная 1 малко прегрешение: днес на млечния ден цял ден хапвах к.мл+ябълки, но вечерта правих шопска салата на моите съкровища и не издържах-смених ябълката със салатка. Освен това часовете много не успях да ги спазвам, защото бях в движение, но все е по-добре в сравнение с преди да започна диетата, със сигурност. Иначе се чувствам добре, не съм толкова гладна, колкото очаквах. МНого я харесвам тази диета, дано и този път сваля някой друг кг. с нея Praynig

# 64
Днес прегреших тотално  Embarassed вместо плодове и чай хапнах ядки и слънчоглед  Sad  ама и аз съм една  Banghead

утре ще съм стриктна  Peace
лека нощ на всички  Heart Eyes

# 65
Добро утро , страхотни момичета!  Hug Приятен и минусов ден!
Аз вчера  ... мхм не бях режимна , но пък за сметка на това си изкарах страхотно на празника  Whistling Имам +500 от вчера , но пък корема ми изглежда по-добре от вчера сутринта , вдлъбнала се е и долната част  Mr. Green . Днес ще съм режимна  Mr. Green .

# 66
  • София
Добро утро, Страхотни момичета!
Хайде на кафенцето:

и на следпразничната диетична зауска:

Аз днес съм на кисело мляко и ябълки. И мисля, че след няколкото нережимни дни да си го броя за първи ден /ох, за кой ли пореден път пак от първи ден Embarassed/

Пожелавам на всички Страхотни момичета приятен и усмихнат, успешен диетичен ден!

# 67
  • София
Добро утро Страхотни!

Благодаря за кафето и вкусната закуска!Но мисля да се възползвам само от кафето.
Днес ми е последен ден от първата диета.От утре започвам втората и силно се надявам да смъкна едно килце с нея.
Не мога да кажа колко съм,защото кантара показва ту едно ту друго,но при всички случаи 49 700-50 кг,там някъде се колебая.
Според мъжа ми нямало накъде вече чак толкова много да смъквам.Как да няма,ами ако искам да съм 45 кг?
Бях прочела мнението на една мама тук във форума,че жена при височина 1.62 и 52 кг. едва ли не е дебела  Shocked!?!
Пожелавам Ви страхотен минусов ден! Hug

# 68
  • София
Ме4тателка   Hug това за тази мама , която при1,62 и 52 кг е дебела ми звучи като някаква мания. Аз съм 163см и преди бях 50-52 кг и си бях екстра. За съжаление това преди беше много отдавна и снимките , които имам са само на хартия та няма да стане много добре да ги кача , но по-късно ще пробвам . Една моя приятелка преди време ми каза, че тогава съм била чак грозно слаба - аз и отговорих, че може да е било грозно, но СЛАБА. Аз лично не смятам че съм била прекалено слаба - просто нормална. За сегашното ми положение спор няма - чак грозно дебела съм си, но се надявам до края на годинта да пооправя донякъде нещата. А пък ти за себе си ще си решиш сама на какви кг най-много се харесваш и се чустваш добре, но и прекалено малкото тегло не бих казала , че е много добре. Успех в постигането на желаното тегло!  newsm10
Извинявам се за дългите разсъждения!  newsm51

# 69
  • София
А-а-а няма за какво да се извиняваш.Сега си спомних,че тя била около 44 кг.,запечатало ми се е в главата,защото ръста и килограмите горе долу бяха като моите.Сега се замислям само дали бяха 52 кг или 53-54 кг.Но при всички случаи нещата се въртяха в този диапазон 52-54 кг.
Но наистина всеки сам решава за себе си.

# 70
  • София
 Важното е да се подкрепяме Hug

# 71
Добро утро Страхотни, мерси за кафенцето от закуската се отказвам, днеска нищо няма да кусна, снощи прегрешения, прегрешения че чак ме е страх да се кача на кантара. До утре няма да хапна нищо. Лидето ние сме с еднакви размери. И аз съм 163 и на 54 килограма си бях супер на 52 изглеждах доста слаба ех не че ми беше лошо ама тогава си ядях на воля а сега се стискам.
А как мислите като два дена прегреших да почвам ли отначало или да продължавам.

# 72
здравейте,момичета. smile3525
от днес аз съм с вас newsm10
започнах първи ден-кисело мляко и ябълка.
имам въпрос колко кисело мляко  на едно ядене???
мерси.
ще си помагаме,нали???

# 73
Здравейте  Hug
аз ще се възползвам от почерпката на Лидето/мерси скъпа  Heart Eyes/защото днес ми е ден за тараторче  Mr. Green

Отново забравих да се премеря и немога да се похваля или оплача от резултата,но утре вече ще го направя  Rolling Eyes

Красофифа аз хапвам по едно кисело мляко,но го правя на таратор  Mr. Green

# 74
  • София
красофифа   Hug добре дошла - разбира се че ще си помагаме!  Peace Аз ям по половин кофичка кисело мляко на хранене или около 21/2 кофички за деня с по един плод на ядене или ако е таратор не знам точното количество краставица , но е около една за деня. Някъде имаше ако не се лъжа дадено до 4 кофички за деня беше количеството  newsm78
pipy   Hug знам си аз , че все някого ще уцеля, който е на тараторче - с тия млечни дни през ден - просто няма начин!  Heart Eyes
mimi_msm  Hug аз когато прегреша един ден си продължавам , а пък ти прецени как да действаш, но ако си по-близо до края на етапа, май ще е по-добре да си продължиш  newsm78 Това е което аз бих направила, но избора си е твой  Heart Eyes

Успех, милички, Страхотни момичета!

Общи условия

Активация на акаунт