Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 292
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте страхотни момичета .
Давам отчет - вчера свърших с Диета №1, /с малко прегрешения/ резултата е - 5кг. Като цяло много се радвам че се включих при вас, определено се чуствам добре и съм доволна от резултата.Като моя грешка отчитам това че имаше дни в кото съм пила около 1л. вода , а също и това че отначалото не отдавах голямо значение на часовете и си мислех дори че като пропускам някой закуска е по-добре . Благодарение на статийте които предоставихте всъщност видях че това е много важно. След много мислене /дали да повторя №1 или да продължа с №2/ ,реших все пак да продължа ,защото някъде четох че на 2седмици диетата трябва да се променя.
Приятна и диетична вечер на всички.

# 76
  • София
 vikki_76   smile3501 newsm44 newsm68 браво , страхотен резултат! И успех с № 2! newsm10

# 77
  • Sofia
КРАСОФИФА, добре дошла в отбора!
vikki_76 ,радвам се за теб- страхотен резултат, а и с прегрешения казваш. Блазе ти!
Лидето, закуската беше върховна!
Аз днес сутрината, след 3 дни диета бях -1,  независимо че съм в МЦ, кантарът отчете минусче, ура! Днес обаче понеже бяхме канени на обяд, а там имаше само месо, смених въглехидратния ден с белтъчен-ядох месо със салата, което също е диетично, макар и не  по план. Утре продължавам на мляко.
Успех и повече воля ви желая. Аз лятото  определено бях по-желязна.

# 78
  • София
Да се разпиша за последно тази вечер.Днес ми беше последния ден от първа диета.Резултата естествено няма да бъде кой знае какво,но кой пък ти го дава.
Мъжът ми ме успокоява,че колкото по-близо стигаш до оптималното си тегло токова по-трудно се свалят килцата.
За киселото мляко аз знам до 2 кг. на ден/5 кофички.Лично аз повече от две кофички на ден не съм изяждала.
Хайде лека вечер!

# 79
  • София
Ме4тателка  Hug наистина колкото по-малко ти остава , толкова по-трудно се свалят! Малко ти остана - ще успееш!  Heart Eyes
Margi   Hug браво за резултата, като ти мине МЦ сигурно ще имаш по-голям минус  Peace

Лека нощ, милички Страхотни момичета и успешна нова диетична седмица!  Hug Hug Hug

# 80
Добро утроо на всички страхотници!
Тъй като вчера бях на 2 прошки и няма начин да не съм прегрешила и тъй като събота и неделя не бях и грам режимна и от 2та дни имам +1 ще повтарям диета номер 1 до четвъртък , като днес няма да сложа нищо в устата си.

# 81
  • София
Добро утро, Страхотни момичета!
Днес кафето е от мен:

Пожелавам ви новата седмица да донесе на всички много минус!

# 82
  • София
Добро утро и от мен!
За начало на страхотната седмица Ви черпя по едно...знаете какво

Започвам диета номер две,по-скоро да си задържа килограмите.Току виж съм смъкнала още някой и друг грам.
Резултатът от първата е -3 кг.
Да се похваля вечра си купих костюмче подарък за 8 март.Много се колебаех,но сега не съжалявам.
Като го облякох пролича ефекта от диета...затова продължавам.
Днес ми е рибен ден.Спрях се на скумрия в крайна сметка.Не стига,че не мога да спазвам часовете,поне рибата да не е пушена/толкова солена.
На Вас пожелавам по-малко изкушения и повече минусови дни през тази седмица! Hug

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 09:10 от Ме4тателка

# 83
  • Mediterraneo
Здравейте! Аз се завръщам при вас  Hug

Известно време бяхме в болницата с малката, та ми се провила режимът. Като излязохме миналата седмица, реших да не я карам на определен режим, а да си направя свой. Е, да, ама за 3 дни не свалих нито грам и си промених решението.
Бях стигнала до 4-ти ден от втората диета на Байкова. Но сега започвам съвсем отначало  Crossing Arms

Днес- ден първи от първата диета!

# 84
  • София
Тарталета   Hug радвам се че си пак с нас !  Heart Eyes
Ужасно е , че малката ти е била в болница , но важното е вече да е добре!   Peace Успех с режима! Peace

# 85
Ей ме на и мен  Crazy

Тарателета, дано вече е здрава и не ви се налага чак до болница да стигате  Praynig

БРАВО ЗА МИНУСИТЕ МОМИЧЕТА   bouquetмернах и някой плюс,но ще го пропусна  Joy

И аз имам плюс,а съм била режимна,но май съм пред МЦ и затова....поне се надявам!Но не се отказвам,защото и миналата седмица бях без -,та  даже и с + и в един момент за 3 дни цяло кило  bowuu

КРАСОФИФА, аз ям според зависи....за деня не трябва да са повече от 2 кг мляко,а аз изаждам максимум по 2...просто 2 килограма ми се струват супер много!

Днес млечен ден,белтъчен и диета 2:)

Мими, аз като прегреша продължавам с млечен ден и после според зависи какъв ми е бил последният режимен ако е бил белтъчен продължавам с въглехидратен,ако не обратното!

Успешна минусова седмица  Hug

Наоколо съм  Crazy

# 86
  • при моите деца .....
Здравейте и от мен!
Как мина празника?
Получихте ли подаръци - подмяна на гардероба е наложителна за всички на страхотна диета?
Аз сега не съм на диета, днес съм на гости, но мисля да направя един разтоварващ плодово - млечен ден, за да отстраня всички последици от празниците.
Днес преходен ден - само 40 коремни преси, но от утре пълна програма!
Тарталета, дано вече сте по-добре. Моята дъщеря също я повали грипа (буквално - 2 дни не можеше да ходи, боляха я мускулите и я носихме до тоалетна), но днес вече е по-добре!
Браво на всички за постигнатите резултати!
Слънчев ден!

# 87
  • София
Добро утро, момичета!
Ейй, не мога без вас! Heart Eyes

Да ви кажа, че от днес съм на Японската. Не знам дали ще успея да я изкарам до край, защото веднъж я започвах и се отказах на 2-я ден... Shocked , много глад има в нея .
Но ще се постарая.  Blush
Все пак ще се отбивам и при вас. Hug А и нали това ми е настолното хранене, така че пак ще дойда.
Както казва Кала, НАОКОЛО съм! Wink  bouquet
Успех!

# 88
Здравейте момичета  Hug
И аз вчера си провалих диетата  Embarassed хапнах баница   Whistling и сега се чудя дали да започна отначало  newsm78

# 89
 Stopздравейте,страхотни момичета.
днес ми е 2 ден.чувствам се превъсходно! Peace
има ли проблем ако испускам хранене в 8.00?
лек ден и мноооооооооооого минусчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт