Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 293
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
ЗДРАВЕЙТЕ СТРАХОТНИ! Аз незнам откъде да я почвам диетата де. Малкото тъкмо се оправи и сега аз съм зле едвам преглъщам така са ми са надули сливиците за ядене да не говорим въобще немога да преглътна храна. Затова ще изчакам да се оправя и понеже едната диета я изкарах ще почвам втората.
ТАРТАЛЕТА , радвам се че вече сте по-добре и ние се измъчих ме много с тоя вирус. Моето беше осем дена с температура, десет дена ще пие антибиотик но и тя се възтановява малко по малко. Дано не боледуват повече тия дечица.

# 91

Здравейте Страхотни момичета,  Grinning
Добре дошли на всички нови девойки! Честит празник на патерици!
Съжалявам, че ви изоставих така, но и аз бях болна! Температура и чревно-стомашни неразположения, така че 3 дни нищо не съм хапнала! След това 3 дни само на препечени филии със сирене, и ме е страх да се претегля, да видя какви съм ги сътворила. Но от днес пак съм с вас!
Първи ден от първата диета!

По-късно пак ще пиша, че много работа ме чака.

Лек и успешен ден

# 92
Добро утро и от мен. Преди две седмици почнах диетата обаче ми дойдоха гости за една седмица и ядох каквото ми паднеше, та качих пак един кг. Ама от вчера пак я почнах .Днес ще карам втория ден Simple Smile и пак съм си със старото тегло. Дано тоя път да издържа...стига с тези изкушения хихихи

# 93
Реших отново да започна  Sad
а кантара не се помръдва  smile3515 мислех си че нещо съм свалила миналата седмица, smile3511 но не

# 94
  • España (Плевен)
 Hug здравейте,момичета...
отбивам се за малко,да кажа привет....
цял ден чистя и нямах много време да вас...
БРАВО на всички за минусчетата,добре сте се справили....
аз все още не съм се теглила,но едва ли има изненади....
оня ден бая си позволих,но не се отказвам....
по късно пак ще пиша...
лек ден...

# 95
  • София
Здравейте, Страхотни!
Пак се включвам и аз. Днес цял ден бях в движение и плода с чая в 10 ги изпуснах ,  а също и в 12 не можах да ям , но като се прибрах реших че вместо в 12 ще хапна в 2 , вместо съвсем да го пропусна - бях зверски гладна и си направих огромна зелена салата и гюведже с чушки и 2 яйца. Не било толково лошо на диета!  Joy Joy Joy
Най-ги обичам белтъчните дни  Mr. Green/не че от въглехидратен се отказвам  Joy/
Утре може би ще се престраша да се измеря и ще видя дали съм направила поразии с нрежимността миналата седмица newsm78
pipy   Hug най-добре ще е както Кала го е казала:

Мими, аз като прегреша продължавам с млечен ден и после според зависи какъв ми е бил последният режимен ако е бил белтъчен продължавам с въглехидратен,ако не обратното!

Успешна минусова седмица  Hug

Наоколо съм  Crazy

# 96
  • Mediterraneo
Моят млечен ден върви чудесно. Една кофичка мляко няма да ми стигне, ще започна втората. Една ябълка и малка купичка спаначена салата като гарнитура към айряна  Joy

# 97
изъядох 3 яйца и 1 домат за вечеря--прекалих ли ????това много ли е за едно ядене???много ми беше вкусно Embarassed

# 98
днес ми е втори ден.
а има ли проблем,ако не пия вода????
лека вечер  bouquet

# 99
И аз се присъединявам към диетуващите. Тази зима съм качила 4 кг.  Embarassed
Това моето на нищо не прилича. За толкова кратко време...  Sick Тази диета ми се струва доста здравословна.

# 100
Добро утро  Crazy

Инспи, добре дошла  Hug Успех  Hug

Красофифа, ми не мисля,че си прекалила....какво лошо има в белтъчен ден да хапнеш яйце с домат и особено на вечеря  newsm78 споко  Peace

За мен вчера беше свободен ден  Crazy а пък днес започвам с диета 2;) Малко ми е странно все още,но да видим!

Този път минусите са доста бавни, не успях да сваля до 75 така лесно  Rolling Eyes та сега съм на +-77,но дано ПМЦ да е причината,но ми се и хапва и затова няма да чакам започвам диетка 2 за разнообразие;)

Мисля в дните на лунуването да съм на таратор,какво ще кажете?

Наоколо съм  Crazy

# 101
  • София
Добро утро страхотни!

Днес имам повод да Ви почерпя!

Втори ден ми е от втората диета и кантарчето най-неочаквано показа -700-800 гр. от вчера  Shocked.Дано да се задържа така за да мога смело да се похваля,че вече съм 49 кг.
За съжаление бях принудена да си махна лентичката....
Вечра бях на риба и в момента не мога и да помисля за ядене,а в 8.30 имам яйце,най-вероятно ще го пропусна.Просто ми е ужасно тежко без да съм преяждала.

Успех на всички страхотни и хубав ден! Hug

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро!
Аз вчера бях на гости, а на обяд хапнах мусака (съвсем диетична Mr. Green), та днес ще се опитам да се разтоваря с млечно-ябълков ден!
Но въпреки, че не съм на диета не съм качила (по дрехи, а не по кантар) - това му е хубавото на режима, но не съм и прекалявала, 3 пъти съм яла сладко (снощи имаше десерт - палачинка с течен шоколад и банан) и веднъж 1 филия хляб, но вечер си вечерям салатка, месца, не ограничавам количеството.
Но трябва да се разтоварва, та днес ще се опитам!
Слънчев ден!

# 103
  • Mediterraneo
От мен минус 600 г след вчерашния млечен ден  bowuu Много съм доволна.

# 104
  • София
Добро утро, Страхотни!

Кала, Мечтателка,  Hug благодаря за кафетата!  Heart Eyes С удоволствие си пийнах!  Peace
МечтателкаHug браво за минуса!  smile3501
Кала, Hug  успех с диета № 2 , а щом си в пмс не се връзвай за малко плюс - като мине периода със сигурност ще си надоло , и аз така се успокоявам , защото и аз днес съм със 700гр нагоре, но аз 4 дни бях нережимна , а и ме хваща и мен пмс, така че следващото мерене се надявам да е по -обнадеждаващо.
 Inspiration welcome добре дошла и успех!
красофифа , Hug не си прекалила с хапването , но водата е много важна, така че гледай да пиеш!  Peace
Тарталета  smile3501 и на теб за минуса! Hug
СтаМ , Пипи , b_ivanova , ka_te_to , InDreams , Nicolette , mimi_msm , Сати   Hug Hug Hug

Успешен диетичен ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт