Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 295
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте страхотни и от мен...
След уикенд на Мальовица с колегите на банкетни маси с прасенца и агне ме е страх да се мремеря...а иначе бях стигнала 67 кг (т.е. -6 кг от началото) Хубавото е, че имаше танци до зори и аз активно участвах та малко дано са се компенсирали нещата.

Вчера се опитах да си направя плодовия 14 ден от 2-та диета, но вечерта не удържах фронта....
Днес 2-ри опит за плодов ден .

# 106
Мечтателка, Честит ти Повод   bouquet какъвто и да е той  Mr. Green

БРАВО ЗА МИНУСИТЕЕЕЕ   newsm44 newsm10 smile3501

Ева, искренно ти завиждам за уикенда  Blush Успех  Peace

Какво мислите за тоз сироп: http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&act=home

Някой опитвал ли го е?
Досега четох темата 'оттатък'  Blush
Май е по-добре да отида да си изям яйцето със зеленчука  ooooh!

# 107
Добро утро страхотни.  bash bash bash хайде някоя от вас да го направи върху тъпата ми тиква. Детето оздравя, аз съм по-добре и на всичкото отгоре, който ме види ми вика ах как си поотслабнала и това ми стига да спра с режимите да си кача килограмите и пак да се чудя как да ги сваля.
Та да си кажа честно последните дни от седми март до вчера никак не съм режимна. Чудя се дали да почвам втората диета или да повторя първата, че тая риба на обяд няма къде да я ям нещо не ми се вързва с работното място. Май почвам отначало първата диета. Вие какво ще кажете?  НА КАНТАРА НЕ СЪМ СЕ КАЧВАЛА ОТ СЕДМИ СТРАХ МЕ Е, НО МАЙ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ КАЧА ЧЕ ДА СИ ВИДА ПЛЮСОВЕТЕ ТА ДАНО СЕ СТРЕСНА.

# 108
Добро утро страхотни.  bash bash bash хайде някоя от вас да го направи върху тъпата ми тиква. Детето оздравя, аз съм по-добре и на всичкото отгоре, който ме види ми вика ах как си поотслабнала и това ми стига да спра с режимите да си кача килограмите и пак да се чудя как да ги сваля.
Та да си кажа честно последните дни от седми март до вчера никак не съм режимна. Чудя се дали да почвам втората диета или да повторя първата, че тая риба на обяд няма къде да я ям нещо не ми се вързва с работното място. Май почвам отначало първата диета. Вие какво ще кажете?  НА КАНТАРА НЕ СЪМ СЕ КАЧВАЛА ОТ СЕДМИ СТРАХ МЕ Е, НО МАЙ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ КАЧА ЧЕ ДА СИ ВИДА ПЛЮСОВЕТЕ ТА ДАНО СЕ СТРЕСНА.

Мими, вземи се качи на кантара от любопитство и се виж как си се 'нагрухала'....имай предвид,че 1-2 кила не са точно твои  Peace и ще си отидат само да си на режимно хранене!
За рибата....можеш да я смениш с друго месо...например пилешка пържола и 2та дни,пък следващите 2 дни да хапнеш телешко....или пък риба от консерва,но ако не ти харесва аз бих заложила на смяна ан месото  Peace

# 109
Кала само това може би не съм пробвала, но от горчивият ми опит с лекарства за отслабване разбрах само едно: Глад трябва а другото е шега работа. Пила съм какво ли не например от Калорекса започна да ми се яде двойно повече и то само сладко. Последният ми хит, който закупих са дъвките МОТИВ, но и там схемата е една аз ще ги издъвча за две седмици и после пак ще бягам до аптеката за дъвки и така къде ще му излезе края а на опаковката ги пише едни да се спазва хранителен режим, да се върви пеша, да не се яде сладко и тестяно ами те за какво са ми дъвките, като ще пазя тоя режим аз пак ще отслабна и без тях даже. Дано това да е нещо много ефикасно ако се включи някой който го е пробвал и аз мога да си го закупя само да спре да ми се яде толкова. Така се ядосвам на себе си няма по-лакомо говедо от мене. smile3511 smile3511

# 110
Май ще послушам Кала и ще направя това, което ми казва. Не че не обичам риба ама доста намирисва и по обяд да я заям в офиса не върви но щом може да се смени месцето това е добре ще карам на пилешко. Та днеска се броя първи ден от втората диета.

# 111
Хайде Мими и аз съм 1ден на диета 2  Hug

ти как се дъниш?аз не от лакомия,ами нещо ми се прияжда супер много и даже понякога си го слагам в устата,дъвча го,докато ми мине мерака и после го плюя,е влиза ми нещо в гърлото,но е супер малко....засега действа,а и всичко е до това пусто гърло  Twisted Evil

Отивай за яйце и зеленчук  Peace

Хубаво било да се сменя режима на 2 семдици....аз после ще повторя диета 1!

# 112
  • София
Май ще послушам Кала и ще направя това, което ми казва. Не че не обичам риба ама доста намирисва и по обяд да я заям в офиса не върви но щом може да се смени месцето това е добре ще карам на пилешко. Та днеска се броя първи ден от втората диета.
Що не казахте,че рибата може да се смени с пилешко?Като си представя,че и на обед и вечерта трябва да ям риба и  Sick

# 113
Ами как се дъня ли? От чиста свинщина и лакомия. Трябва да съм си натъпкала корема постоянно и понеже малката беше осем дена с температура от притесненя неможах да хапна нищо но сега като се нормализираха нещата като ме хвана спокойствието и почна да ми се яде всичко. Но няма да се оставя и тоя път ще се боря до края утре сутринта ще се притегля и ще кажа резултата. А днеска може да карам само на чай и зеленчуци, че малко ми е тежко на корема от толкова много прекалявания. Това е добре с диета № 1 и аз ще направя като теб.
Хайде страхотни много минуси днеска да продължаваме с диетката.

# 114
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
Хайде и от мен един отчет -днес започвам третата диета.Чувствам се съвсем изпосталяла ,но не изглеждам така
Всички ме питат как съм отслабнала толкова Mr. Green,само ако знаеха колко е лесно.............
Искам да попитам-някой имал ли е проблеми с МЦ докато е на диета,защото при мен нещо доста закъснява ,притесних се и си направих тест за бременност .За щастие отрицателен,но ....
На всички СТРАХОТНИЦИ желая лек ,успешен и приятен ден с много минуси newsm10 newsm68 newsm10

# 115
Анна.вели, щеше да е супер  да си бреми  Blush (на чужд гръб е много хубаво,нали  Joy ,а аз още на второ се кумя  Joy Joy Joy )

И на мен май тоз месец ми закъснява...може и да е от смяната на сезоните  Peace

Мечтателка, ами аз не виждам лошо да се смени?!Аз днес я ям,но избрах гадна комбинация риба и домати и не ми харесва  Confused

Да питам: От диета 2 дните вървят по 2,едно и също ли трябва да се яде и в двата дни?Вие как ядохте?
Гледам пише само зеленчук като предиобедния  newsm78

# 116
anna veli.,ти колко отслабна от първите 2 диети?Привет на вси4ки ,аз сам много стриктна.диетата върви 4удесно.днес ми е 11 ден,о6те малко и ше ви се от4ета.4ета ви всеки ден,въпреки 4е не пиша.браво на минусите.успеь на вси4ки. Peace

# 117
Отговарям ти ана29-свалих9кг от двете диети като първата я повторих.
Преди близо два месеца започнах с диетите ,но преди Страхотната, една седмица бях на друга
Сега отчитам общо 12 свалени кг и  съм много доволна макар ,че има още 10 за смъкване Rolling Eyes
Приятна вечер от мен bowuu

# 118
И аз днес се "взех в ръце" и бях супер диетична  Mr. Green,то от много търчане по лекари и тем подобни   ooooh! нямах и време за ядене  #Crazy

# 119
  • София
Хайде да се разпиша за тази вечер!Днес ми беше втори ден от втората диета.И двата дни съм на яйце,риба и домати.Едно и също до втръсване.
Вървят си два по два дните.И по този повод ми е зле от глад.Рибата не успя да ме нахрани както сиренцето например.
Абе инат съм си аз  Party.И затова днес си купих спортен екип размер "S".Та това малко ми вдъхна увереност,иначе продължавам да си изглеждам закръгленка в талията и ханша.
Ох защо искам на тази възраст да изглеждам като 18 годишна девойка?
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт