ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 239
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета, немога да се стърпя и да не ви кажа. Утре вечер ще си имам мъж  Joy Joy Joy. Не сме се виждали точно от 3,5 месеца. Ще получа инфаркт. Успокоявам се с храна, в обилни количества.

# 76
Инка, сигурно много се вълнуваш  Mr. Green
Ох, аз не знам как се справяте тия дето мъжете ви са далече  Rolling Eyes Моя заминава на командировка във Варна само за 2 дни и аз се панирах как ще стоя сама и затова се натонтурих да ходя с него  Sunglasses В неделя ме събира от срещата в Пица Хът и се запътваме в командировка.  Crazy Специално ще ме изчака да си поклюкаря с вас. Голяма съм фръцла  Flutter

Пускам си отпуск за 10 дни, а и днес получихме подаръци за 8ми март в работата и ще си тръгнем цял час по-рано, заради празника. Времето може да е кофти, ама на мен ми е гот Sunglasses

# 77
Момичета, искам да се похваля - преди малко станах леля newsm44
Katche честит ти племенник. Да е живо и здраво, да расте умно, щастливо и обичано дете. Браво на майката, какво голямо бебе е родила.
ДеЩоВиди, Яна е голяма сладурана. Ама тази медена питка как са и я провесили на вратлето.  hahaha hahaha Днес си мислех, какво ли е да присъстваш на тържество в детската градина по случай 8-ми Март. Аз бих се разплакала от умиление.  Laughing Живот и здраве догодина и аз се надявам да присъствам на такива събития.
Pearly_ да не си се оплакала за килограмите еииии  Naughty. Изглеждаш много добре.
lucia да сте влюбени и да сте щастливи още много много години заедно. Не се притеснявай за килограмите. Важно е бебчето да е здраво.
Вярно ли, че сега е Флора 2008 в НДК???

# 78
вчера гледах в интернет, че започнала от 05.03 /за Флората/. И аз се каня в събота да ходя, макар че миналата година не ми хареса

# 79
Пълна скръб беше флората и тази година. А кожения свят беше смърт - толкова кич имаше Sick

# 80
здравейте момичета, как сте всички
чета все хубави работи много се радвам
моето коремче ..... абе вече не е много много с "че" ами си е шкембенце доста се е заоблило
особено в профил стърчи яко
големия ми син всеки ден ме "успокоява" че съм ставала доста дебела
но после казва че това било нормално защото еди какво си
та така
хубав ден пожелавам на всички
и утре весел празник

# 81
Катче, да ти е жив и здрав големия племенник  bouquet. Бързо възстановяване на майката!

Ине, представям си колко се вълнуваш от предстоящата среща и колко ще те глези мъжа ти Grinning. Приятно изкарване на празника утре и да оползотворите качествено времето, което ще прекарате заедно Wink.

Момичета, аз съм без нет вкъщи, така че няма как да следя за срещата. Нали остава уговорката за неделя 11.00 часа в пица Хът?

# 82
  • София
Цитат на: litle angels в четвъртък, 06 март 2008, 16:12
Здравейте момичета.Аз само ви чета,но сега искам да ви попитам нещо.Някоя от вас ходила ли е на ФМ при Виолета Димитрова във Фемина?Моята доки ми я препоръча,каза ако искам да си направя да отида при нея.Още се чудя,вие какво ще ме посъветвате?Благодаря ви предварително

Аз ходих пак по препоръка на моята докторка в център Фемина - но имаше вечерен час само при брат и д-р Димитров. Той ме прегледа обстойно - каза ми всеки орган един по един - направи ми и запис. Но въпреки добрата техника ме гледа само на 2Д и не пусна 3Д - а знам, че имат - снаха ми си има на 3Д. Цената беше 50лв + 10 за СД-то. Първо се ядосах, че не ни гледа на 3Д, но после сама реших, че най важно е бебето да е на ред. Снаха ми я гледа д-р В. Димитрова и си я гледа и на 3Д. Техниката е добра. А и не се чака за записване толкова дълго - най- много седмица

# 83
Да ви кажа повече е смешно в градината на празника, отколкото ревливо. Поне на мен ми беше така, отдавна не се бях смяла така от сърце с цяло гърло.

# 84
Момичета, това е списъка на желаещите да присъстват на срещата на Софийските мами на 9/3/08 в Пица Хът (• ул. "Ген. Гурко" 62) в 11.00 часа.
1)jollity
2)julie.k
3)Астрарта
4)Дуци
5)Katche
6)ine
7)puhtulka
8)strawberry
9)hristush
10)saxophone
11)тити
12)Pearl
13)ekspa
14) Аelia
15) Desita Dimova
16)aichuha

Ако има и други желаещи, но не могли да открият къде е темата, ето линка, на който да се запишете:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=270827.new#new

Съжалявам, че завзех част от темата с това, ама колкото повече бъдещи мами се съберем, толкова по-весело  Wink

jollity Душичката и Агата също заявиха желанието си да дойдат на срещата, но не ги виждам в списъка newsm78
Извини ме ако греша Hug
С тях ставаме 18 бременнлийки. #Crazy
Беше споменала, че си запазила маса за 15 човека, но като се има в предвид, че сме 3 в повече и едрогабаритни при това ще можем ли да се поберем там? newsm78

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 17:01 от Desita Dimova

# 85
Здравейте отново  Sunglasses

аз да се разпиша днес още веднъж,че до неделя до срещата дозата,, форум,, няма да мога да си я взема.
 Аз бях буквално преди 30 мин на ЖК и моя малък мъж е вече половин килце   Mr. Green, и не престана да си показва мъжките атрибути  Crazy.Да не говорим, че по време на лекцията ми преди това не спря да рита от любознателност.Май за изпитите ще се осланям на неговите знания ,че аз квато кукувица съм станала... Закарах с мен и една колежка от университета за преглед при мойта лекарка ,и мацката се оказа също бременна  Laughing.Май е заразно това нещо бременността ,а мъжете май много пръст в тоя вирус нямат  Joy Joy Joy.
 Иначе аз на ЖК ходя по веднъж месечно при всяка от 2-те ми лекарки, но само тази на частните прегледи ме гледа всеки път на ехограф.
 А да не забравя ,утре ще съм в Пловдив и ще обиколя по-големите бебешки магазини,та ако някой нещо го интересува ,мога да проверя за конкретна стока и цена и може на лични да ми пише.

# 86
момичета извинете ме, но като гледам списъка за срещата си задавам един простичък въпрос...
В тази пица хът ще ни съберат ли коремчетата и ще ни заситят ли лакомията?почти 20 бременни жени...  Joy Joy Joy Joy Joyмалиии не ми се мисли на готвача кво ще му е  #2gunfire Да си запазим маса за 40 човека направо а?

# 87
И аз писах, че идваме, даже с малкото Laughing

# 88
Цитат на: litle angels в четвъртък, 06 март 2008, 16:12
Здравейте момичета.Аз само ви чета,но сега искам да ви попитам нещо.Някоя от вас ходила ли е на ФМ при Виолета Димитрова във Фемина?Моята доки ми я препоръча,каза ако искам да си направя да отида при нея.Още се чудя,вие какво ще ме посъветвате?Благодаря ви предварително

Аз ходих пак по препоръка на моята докторка в център Фемина - но имаше вечерен час само при брат и д-р Димитров. Той ме прегледа обстойно - каза ми всеки орган един по един - направи ми и запис. Но въпреки добрата техника ме гледа само на 2Д и не пусна 3Д - а знам, че имат - снаха ми си има на 3Д. Цената беше 50лв + 10 за СД-то. Първо се ядосах, че не ни гледа на 3Д, но после сама реших, че най важно е бебето да е на ред. Снаха ми я гледа д-р В. Димитрова и си я гледа и на 3Д. Техниката е добра. А и не се чака за записване толкова дълго - най- много седмица

явно тя е имала късмет с часа,на мен ми дадоха чак за 11 април Cry

# 89
Мацки, имаме си нова мама Simple Smile Писала ми е на лична, тя е майка героиня! Надявам се да пише и да се представи лично, но аз сега ще я включа в темата Simple Smile

Евала на такива хора!!!

Общи условия

Активация на акаунт