ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 215
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нип, много съжалявам  Hug, мисли за мъничкото момченце, което ще гушкаш лятото.

Засега мога да кажа само, че  беше пълно с красавици, ама красавици  Peace
    newsm10

добре дошла на марианаа!

# 151
  • София
nip  Hug Praynig Hug

Мариана добре дошла при нас  baby_neutral леко бременеене ти желая
http://public.fotki.com/uzasko/2008/bremennost/dimitrinka19.html това е моето бебче

# 152
  • София
Нип, много съжалявам  Cry Бъди силна заради сладкото момченце, което ще гушкаш през лятото Hug

# 153
  • София
Katche видя ли снимките на бебчо?

# 154
качих моите снимки тук извинявам се на девойката със синята блуза до Астарта, че не й разбрах ника, както и на майката на Пламен Simple Smile
ако не се харесвате, пак се извинявам   bowuu

# 155
  • София
Ine, видях снимките:)

И аз сега ще подготвя и кача снимките от моя апарат.
Чаках някой да ми подскаже с имената, че не можах да запомня всичките Embarassed
Но пък мога да помогна на Тити - момичето със синята блуза е Aelia.

# 156
  • София
Нип, ужасно съжалявам, мила Sad Прегръщам те и бъди силна и смела заради второто бебенце  bouquet

# 157
  • Варна
Nip,  Hug кураж, всичко с другото бебе ще е наред!  Hug

# 158
Nip ,  Hug Моля се всичко с другото бебче да е наред и да си го гушнеш юли !

# 159
Нип при мен се получи точно същото  Sad Поревах си порядъчно, но се опитах да се успокоя бързо заради другото. Сега сме добре и се пазим. Пиши ми на лични ако искаш. Горе главата  Hug

# 160
Nip, съжалявам много за случилото се  Hug Но опитай се да бъдеш спокойна заради другото човече в теб.

# 161
Здравейте.
Нип, прегръщам те силно.  Hug Бъди силна и се радвай на малкото момченце вътре в теб.
Тити разгледах снимките от срещата. Ама наистина сте красавици бреййй. А Саксофон-чето с този надпис "Бебе в коремче", направо щях да падна от смях.  hahaha Joy
Катинче, количката която показваш е много хубава. Тъкмо си казах, че и аз искам такава ама като и видях цената - 1000лв., някак си не ми се дават толкова пари.  Thinking А как се бях навила точно такава да си взема.
Прочетох, че някои пият Магнерот за болки в корема. Вие не получавате ли някакви странични ефекти от този магнезйй. Аз 2 дни пих и направо ми се скъсаха червата от болки, газове + разстройство. Не знам защо така се получи. Затова го спрях това лекарство. За сега си пия но-шпа, ама до кога така ще продължавам не знам. А болките си ги имам и не става без лекарства.
Ооооо и да не забравя браво на плувкините. Няма ли някое състезание за плуване на бременни. Веднага ще сформираме едно отборче. И агитка ще има не се съмнявам.  Mr. Green Laughing

# 162
Nip, съжалявам миличка Hug

Ето и от мен малкото снимки, които направих на срещата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226289&photo=1

# 163
Момичета , влизам да ви пожелая хубава и слънчева седмица , много настроение и усмивки , а който може да се разхожда безцелно да се възползва от времето , че скоро ще дойде жега  Laughing
Аз и тази седмица ще съм плътно на работа и няма да мога да пиша , а не зная дали ще мога и да ви чета  Cry Определено ми липсвате  Hug Hug Hug
За протокола : с кг. съм +10 ,ама вече не се тегля толкова често , каквото стане - такова , като родя ще му мисля !
Бебчо ме думка постоянно , даже татко му измисли прякор и му викат " тропчо " . Като ме ритне по-силно  и ми подскача корема  Laughing
Май и аз имам албумин защото много се подувам , а и като си натисна крака и остава бяла следа , като след плаж като си изгорял . Мисля че доста прекалявам със соленото напоследък и трябва да се огранича .
До скоро  Hug

# 164
nip, много съжелявам и искрено ти съчувствам  Hug! Бъди силна и се радвай на бебчето в коремчето ти  Praynig

Момичета, много сте хубави - дано сте си искарали добре! Този път неможах да дойда, но ще си запазя правото за следващия!!!

Общи условия

Активация на акаунт