Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за водната гимнастика?
Какво е мнението за участието в срещата на Софийските мами?
Какво е мнението за участието в лекцията за кърменето в МД?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за водната гимнастика?
Форумът изразява различни мнения за водната гимнастика. Някои от участниците изразяват желание да я опитат, но се притесняват от гъбичките в басейна. Други споделят положителни впечатления, като подчертават, че водната гимнастика създава страхотно настроение и е подходяща за бременни. Освен това има и участници, които споделят своя опит и препоръчват водната гимнастика, като подчертават положителните емоции, които тя предизвиква.
-
Какво е мнението за участието в срещата на Софийските мами?
Форумът показва голям интерес към участието в срещата на Софийските мами. Участниците активно се записват за събитието и изразяват желание да се срещнат и общуват. Срещата се очаква с нетърпение, като участниците са развълнувани от възможността да се запознаят лично и да споделят опит и впечатления.
-
Какво е мнението за участието в лекцията за кърменето в МД?
-
Какво е мнението за посещаването на йога за бременни?
-
Какви са преживяванията на бременните жени с различни лекари и болници?

. За мен е по-важно майката да си избере, къде да роди (нейно право е) и да отиде без никакви страхове и предразсъдъци (относно обслужването имам предвид), както и да има доверие на доктора си. Аз не искам да налагам мнение, но относно Тина Киркова и Мазнейкова имам доста предразсъдъци и това е причината да не ги посещавам - просто си купувам спокойствие!!! Съвсем нормално е да има и доволни
Не искам да кажа, че Тина Киркова не е добра болница или че Мазнейкова не е добър специалист - проста за някои е така за други не

Другото е момченце!
Почнах да ги бърша, от едната спря да тече почти веднага, от другата имаше малко повече. Беше доста странно изживяване и много се учудих, че гърдите ми не са пораснали изобщо и въпреки това могат да произвеждат нещо. Все си мислех, че за целта трябва да са се уголемили поне малко. Сигурно ви се струва странно, че говоря така за една обикновена коластра, но за мен си беше голяма работа. Просто досега бременността ми беше доста безсимпотмна, изобщо не се чувствах по-различно, бебето го усещам от скоро и то по съвсем малко и не съм вярвала, че нещо такова ще ми се случи