ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Ви момичета и се радвам, че одобрявате избора ми на количка.  Hug

Както каза Весито - моделът на количката е GT3 на Peg Perego  Mr. Green

Борд за по-големи деца има и моята количка (може да го видите на снимка номер 2 от предишния ми пост). За тези, които искат да я разгледат по-подробно http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2703

Дуци, количката е доста голяма и това е причината да си мисля, че няма да ти допадне - тежи 13 килограма (шасито с основния кош), но това е нормално за триколка.  Grinning

Пърл, наистина беше сресиращо!
Болницата може да не е толкова ужасна - незнам  newsm78. За мен е по-важно майката да си избере, къде да роди (нейно право е) и да отиде без никакви страхове и предразсъдъци (относно обслужването имам предвид), както и да има доверие на доктора си. Аз не искам да налагам мнение, но относно Тина Киркова и Мазнейкова имам доста предразсъдъци и това е причината да не ги посещавам - просто си купувам спокойствие!!! Съвсем нормално е да има и доволни  Peace Не искам да кажа, че Тина Киркова не е добра болница или че Мазнейкова не е добър специалист - проста за някои е така за други не  Hug

Peg Perego GT3 - страшна е.. Hug Ей такава зелена си харесвам аз или Casual Play 3
Честито, миличка, сега и бебето да е ок и всичко ще е супер ...Почивай си и се пази!!

Vessi_to  superuu yesyes

П.П. Все се каня да ви кажа - редовно ми се случва да забравя да се ънлогна  Blush

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 23:47 от Katinche

# 136
Станах тази сутрин, обаче нещо не ме бива. Корема ме стяга като вчера и не знам какво да правя, да идвам или не.  Sad

# 137
ДеЩо, нещо бях чела и явно съм се заблудила, че ще си тук през събота и неделя, сори  bouquet

Станах тази сутрин, обаче нещо не ме бива. Корема ме стяга като вчера и не знам какво да правя, да идвам или не.  Sad
Нищо ли не пиеш за тези контракции? По-добре си почивай, ако смяташ, че не си добре.

Хей, Дуци, нали се интересуваше от "скейтборд" за по-голямото дете, който се прикрепят към количката на малкото дете. Виж какво открих http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=1&sub=1&offset=30  Party
Ооо, златна си, само трябва да се спра на количка, за да видя това дали ще пасне на моята Mr. Green

Дуци, количката е доста голяма и това е причината да си мисля, че няма да ти допадне - тежи 13 килограма (шасито с основния кош), но това е нормално за триколка.  Grinning

Да, големичка е за мен. А и аз си имам триколка от Пепи. Ако се сдобия с ван, няма да си купувам количка, ще си карам със старата Simple Smile

# 138
Нищо ли не пиеш за тези контракции? По-добре си почивай, ако смяташ, че не си добре.

Пия Магнерот по схема отдавна. Обаче ако случайно пропусна 1-2 хапчета и корема се обажда. В Петък не бях пила на обяд и вечерта, съвсем изумих (писнало ми е вече да ви кажа). И ето вчера и днес пак ме притеснява корема. Сигурно ще си го влача до края този Магнерот.

# 139
Гълтай Магнерота и идвай да те разсеем още повече Party

# 140
Момичета, моля махнете ми едното бебе от заглавната страница.  CryДругото е момченце!

# 141
nip много съжалявам за случилото се. Hug Sad
Важното е, че другото е с теб, бъди силна заради него. Hug

# 142
Момичета, моля махнете ми едното бебе от заглавната страница.  CryДругото е момченце!

Hug Hug Hug

# 143
Нип, много съжалявам Hug

А аз да ви разкажа какво ми се случи тази сутрин. Лежа си в леглото и си разглеждам едната гърда. Установих, че има нещо малко изпъкналичко, като пъпка и взех да разглеждам другата, дали и там има нещо такова. Гледам я обаче срещу светлината и виждам, че от зърното ми стърчат два косъма Shocked Почти изпаднала в шок реших да ги дръпна и те взеха, че се отлепиха. После се загледах и видях малка бяла точка. Стиснах го леко, то щеше да потече, обаче аз се стреснах и го оставих. По някое време седнах в леглото, бях решила да ставам. И както си стоя усещам, че имам нещо мокро на ръката. Поглеждам я - нещо жълтеникаво, поглеждам си гърдите - и двете покрити с това същото Crazy Почнах да ги бърша, от едната спря да тече почти веднага, от другата имаше малко повече. Беше доста странно изживяване и много се учудих, че гърдите ми не са пораснали изобщо и въпреки това могат да произвеждат нещо. Все си мислех, че за целта трябва да са се уголемили поне малко. Сигурно ви се струва странно, че говоря така за една обикновена коластра, но за мен си беше голяма работа. Просто досега бременността ми беше доста безсимпотмна, изобщо не се чувствах по-различно, бебето го усещам от скоро и то по съвсем малко и не съм вярвала, че нещо такова ще ми се случи Rolling Eyes

# 144
  • Бургас
Nip няма да се даваш на тъгата..ще имаш прекрасно мом4енце и вси4ко ще е наред с раждането...мисли за това...
Съжалявам искрено за слу4илото се  Hug Опитай се оба4е да мислиш за мом4енцето,което расте в теб в момента и гледай само напред!   Hug

# 145
# 146
Здравейте , казвам се Мариана и бих искала да се включа при вас.Моят термин е на 27.07.2008г.,за пола още незнам в края на месеца ще науча.

# 147
# 148
Nipp,съжелявам за случилото се!Но горе главата!Всичко ще е наред! Hug  bouquet

# 149
Нип, съжалявам и аз. Надявам се докрая да имаш бременност без проблеми и да си родиш хубаво момченце!

добре дошла, марианаа!

не ми се отваря албумчето със снимки, за да кача моите от днешната среща.
Засега мога да кажа само, че  беше пълно с красавици, ама красавици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт