ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник и от мен, бъдещи и настоящи майчета Hug

Нямам търпение да ви се похваля - имаме си количка [url]http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5325119[/url  moresmile Парола 1111
Като се върнах от Варна таткото ми я беше опаковал с една голяма панделка  15 малко ще и се порадвам и ще я прибера в кашона!!!
Не искам и да чувам за тази билница - пълни безхаберници, но за един безплатен курс ще помисля само заради запознанството с момичетата!
Отваря се началната страница. Искам да я видя.
Болницата си е добра, но уви ако попаднеш на некадърник става лошо. Радвам се, че си имам лекар и мога да разчитам на него Praynig
Ти къде и при кой ходиш по принцип?

# 121
Честит празник на всички!   bouquet  С пожелания, да чувствате като празник всеки един ден и да не се задоволявате само с 8-ми март!

Katche, честито бебче на цялата ви фамилия и най честито на мама и тати! Живо и здраво!

Katinche, много сте напред с материала. Завидно направо! Аз не успях да видя снимката, но може проблема да е у мен. Пази се!

Моето момче не е в България, така че аз ще пропусна излизането тази вечер.
Обаче на всички останали мамчета хубава вечер!

# 122
Ето и една снимка на моето коремче. Дано да можете да я отворите!

Peace

# 123
# 124
Честит празник, момичета!!! Нека ви донесе много усмивки и приятни емоции  Hug

# 125
  • София
Честит 8ми март и от мен момичета  newsm51 Хубаво изкарване на празника на всички!

Благодаря ви за хубавите пожелания за моя племенник:) Някой беше питал как го раждала снаха ми толкова голям - правиха и секцио. Тя предпочиташе естествено раждане, но бебо не се обърна и с тези размери беше рисковано.

# 126
Честит празник на всички   bouquet

П.П. А днешните плувкини нищо не казват  Mr. Green - айде ще ги отсрамя - прекарахме си страхотно - жалко, че ни се развали фотоапарата да ви покажем снимки - спортни, стегнати, няма хън мън. Преплувахме по 10 дължини на басейна и ни изгониха, да не всяваме смут в не толкова можещите жени  Mr. Green Айде - до следващия път. Аз ще ходя и през седмицата, ако някой има желание - свиркайте Whistling

# 127
ами браво на вас! Фотопарата да не сте го изпуснали в басейна Simple Smile
аз пък, пу да ми се не види и късметът - утре ще мъкна хлапето на срещата Sad пак ще има драми "не искаааааам да си ходяяяя".

# 128
ами браво на вас! Фотопарата да не сте го изпуснали в басейна Simple Smile
аз пък, пу да ми се не види и късметът - утре ще мъкна хлапето на срещата Sad пак ще има драми "не искаааааам да си ходяяяя".

Ахъм, точно така стана, искахме да снимаме подводните си изпълнения Mr. Green Те ще разказват утре на срещата hahaha

Спокойно, аз също ще съм с такова зверче, което не иска да си тръгва Laughing

# 129
Дуци, как да си редактирам линка, така че да видите количката Crossing Arms? Неразбирам защо се отваря началната страница Thinking! Ето пак ще пробвам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221915 паролата е: 1111

Ходя на ЖК във Вита при д-р Илиева, там мисля и да раждам Grinning! Незнам вие как сте, но като чуя че нещо е безплатно или държавно и ми настръхва косата - предпочитам да си платя!

aichuha, страхотен корем Hug!!!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 21:47 от Katinche

# 130
Катинче - страхотна е количката Simple Smile Честито! Дано се разминат всичките неприятности около теб Simple Smile

# 131
  • Sofia
Дуци, как да си редактирам линка, така че да видите количката Crossing Arms? Неразбирам защо се отваря началната страница Thinking! Ето пак ще пробвам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221915 паролата е: 1111

Много добре изглежда, какъв е модела?

# 132
Katinche, това е ужасно (имам предвид болницата). Прави каквото трябва и бъди спокойна, за да е всичко с бебчето наред.  Hug

Агата, шшшт, тихичко да не се излагаме много  Laughing. Ама... то  няма какво да чакаме до утре, резилът си е резил. Та, значи случи се така, че аз получих контракции по пътя и ги чаках с полу трагична физиономия в барчето на клиниката; дойде Дуци - тя пък си забравила част от плувните пособия, а Агата се появи готова за подвизи, но от солидарност с нашите неволи устоя на изкушението за това дълго планувано гмуркане... Обсъдихме появилата се ситуация и решихме да не се чудим, а да ходим да ядем  hahaha Поспортувахме с вилички и ножчета и без това беше точно време за обяд.

# 133
  • Варна

Peg Perego GT3 - страшна е.. Hug Ей такава зелена си харесвам аз или Casual Play 3
Честито, миличка, сега и бебето да е ок и всичко ще е супер ...Почивай си и се пази!!

# 134
Хей, Дуци, нали се интересуваше от "скейтборд" за по-голямото дете, който се прикрепят към количката на малкото дете. Виж какво открих http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=1&sub=1&offset=30  Party

Общи условия

Активация на акаунт