ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 233
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Препоръчайте ми книга за бъдещи бащи Simple Smile

Опааа това ще е интересно, ще чакам а видя предложенията Laughing

# 106
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!
Пожелавам на всички бъдещи и настоящи мами, да бъдете много усмихнати, позитивни и спокойни

Весел празник  Hug

# 107
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

# 108
# 109
  • София
Честит празник на всички настоящи и бъдещи майчета.
Бъдете здрави и много щастливи, а усмивките винаги да греят на лицата ни.
Hug
 newsm51

# 110
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!МНОГО УСМИВКИ ЗА НАЙ- ХУБАВИТЕ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!
Аз с нетърпение си чакам подаръка Laughing- мъжлето ми.

# 111
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ
Бъдете жени благословенни
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени

bouquet

# 112
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙКИ!!!
Бъдете винаги щастливи и обичани жени, и най-добрите майки на света  newsm51

# 113

Бъдете красиви, много щастливи и винаги обичани!

# 114
  • Бургас
4ЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИ4КИ МАМИ!  дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИ4АНИ....НАЙ-СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ПРЕЗ ЮЛИ!

# 115
  • Варна
Честит празник, Дами!!Бъдете щастливи!!!

# 116
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ на всички бъдещи и настоящи мами!!!

Нямам търпение да ви се похваля - имаме си количка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221915  moresmile Парола 1111
Като се върнах от Варна таткото ми я беше опаковал с една голяма панделка  15 малко ще и се порадвам и ще я прибера в кашона!!!

Вчера бях на консултация, влизам отново в отбора на мамите пиещи Мгнерич - имам разрехавяване на плацентата  Cry трябва да почивам!!! Кофти - през цялото време досега се чувствах, като инвалид и тъкмо живнах след преливането на Магнезия и сега пак, но какво да се прави - каквото е писано, това е Praynig

Вчера на ЖК доки кааза, че ще е момиче, но не е 100% сигурно - преди време беше казала момче и аз тотално се обърках Crazy. Ще чакам 21.03. Марков да се произнесе  Grinning

rita_zita на мен ми се наложи да ползвам услугите на спешния кабинет на Тина Киркова в неделя  Crazy. След обилно кървене в резултат на частично отлепване на плацентата (това стана ясно на частния преглед във Вита при Илиева) ми заявиха, че състоянието ми е типично за една бременна жена и на всичкото отгоре ми искаха пари, защото кървенето не се водело спешен случай  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не искам и да чувам за тази билница - пълни безхаберници, но за един безплатен курс ще помисля само заради запознанството с момичетата!

Приятно изкарване на празника  Hug!!!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 21:41 от Katinche

# 117
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, МОМИЧЕТА!

Желая ви винаги да сте обичани, глезени и щастливи жени, прекрасни майки и разбира се да се радвате на здрави, умни, добри и красиви дечица - колкото повече, толковапо-добре  Hug

# 118
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАЙКИ!БЪДЕТЕ МАРТЕНСКИ КРАСИВИ,ПРОЛЕТНО УСМИХНАТИ И ВИНАГИ ОБИЧАНИ!

# 119
  • София
че състоянието ми е типично за една бременна жена и на всичкото отгоре ми искаха пари, защото кървенето не се водело спешен случай 
#Crazy Ужас и безумие!!! Съжалявам, че си преживялва такива неприятености, дано вече всичко да е по вода  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт