ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 235
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
jollity Душичката и Агата също заявиха желанието си да дойдат на срещата, но не ги виждам в списъка newsm78
Извини ме ако греша Hug
С тях ставаме 18 бременнлийки. #Crazy
Беше споменала, че си запазила маса за 15 човека, но като се има в предвид, че сме 3 в повече и едрогабаритни при това ще можем ли да се поберем там? newsm78

Деситке,коя от нас е едрогабаритната Mr. Green Душичката е клечка, теб те видях като мартеничка - ще ме извиняваш,само малко коремче имаш...оставам аз - за мен ли става въпрос Laughing Mr. Green
Внимавай какво ще кажеш, че утре няма да отида на плуване, като добавим и клечонската снимка на Пърли Simple Smile))

# 91
Пърли, може да махнеш от списъка Vesi_lina, това е старата регистрация на Джолити. Спомням си, че беше писала за това. Peace

# 92
Да, ок. То има толкова хора от списъка, които изобщо не пишат. Надявам се поне да четат.

# 93
  • Бургас
mamiiii на помощ, моля ви...

преди малко ме обзе мисълта за сватбата на близки приятели..ние сме им сватба през Април, а след това и на 15 юни на кумувете ни...

Моля ви дайте ми линкове за продажби и модели на рокли- щироки4ки,но не от магазините за бременни,4е са мн бабешки  Embarassed ...искам нещо елегантно (повъзможност 4ерно) и да е от лека материя...

Мерси многоооооооооооо       Hug

# 94
jollity Душичката и Агата също заявиха желанието си да дойдат на срещата, но не ги виждам в списъка newsm78
Извини ме ако греша Hug
С тях ставаме 18 бременнлийки. #Crazy
Беше споменала, че си запазила маса за 15 човека, но като се има в предвид, че сме 3 в повече и едрогабаритни при това ще можем ли да се поберем там? newsm78

Деситке,коя от нас е едрогабаритната Mr. Green Душичката е клечка, теб те видях като мартеничка - ще ме извиняваш,само малко коремче имаш...оставам аз - за мен ли става въпрос Laughing Mr. Green
Внимавай какво ще кажеш, че утре няма да отида на плуване, като добавим и клечонската снимка на Пърли Simple Smile))

Мила, изобщо нямах предвид теб!  bouquet
Като те гледам на аватара каква сладурана си при това слабичка се съмнявам, че изобщо ти личи бременността. Всички малко или много сме пораснали в килограмите и за това го написах. Да стане смешно, а то какво стана Mr. Green

# 95
zdraveite mami  Simple Smile

iskam da vi popitam dali veche ste reshili kyde i pri koi shte rajdade. men tozi vypros mnogo me vylnuva, zashtoto otvsqkyde chuvam razlichni istoiii, koq ot koq po-strqshkashti  Thinking
az po princip si bqh izbrala i bolnica i lekar, ma se naslushah na istoii, kak primerno, ako trygnesh da rajdash izvyn smqnata im, byrzat da "uskorqt" rajdaneto, zashtoto ne im se chaka  ooooh! ili pyk ti kazvat da doidesh da rodish v den, v koito na tqh im e udobno...  #Crazy

zatova az zasega sym se sprqla na varianta za rajdane v tina kirkova, zashtoto tam ostavqt bebeta pri maikite, pri dejurniq ekip, na koito popadna, pyk kakvto mi bil kysmeta  Thinking

molq, spodelete vashite vylneniq po vyprosa Wink

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 18:56 от gnidka

# 96
Като те гледам на аватара каква сладурана си при това слабичка се съмнявам, че изобщо ти личи бременността. Всички малко или много сме пораснали в килограмите и за това го написах. Да стане смешно, а то какво стана Mr. Green
Laughing Шегувах се, споко  Wink Че ми личи -личи си ми, пък и други работи ми личат  Mr. Green Ела на аеробиката и ще се мерим  Mr. Green

# 97
Laughing Шегувах се, споко  Wink Че ми личи -личи си ми, пък и други работи ми личат  Mr. Green Ела на аеробиката и ще се мерим  Mr. Green

Не бих посмяла

# 98
  • София
Katche честит ти племенник!!! Да расте здрав, усмихнат, палав и да успява във всичко!  Hug

Мацки, имаме си нова мама Simple Smile Писала ми е на лична, тя е майка героиня! Надявам се да пише и да се представи лично, но аз сега ще я включа в темата Simple Smile
Евала на такива хора!!!
Браво на майката!   bouquet Добре е дошла в юлските отчетни... ама иначе ме загриза любопитството..  Blush

# 99
  • София
Имам време само за запис Wink Heart Eyes

# 100
Пърли, може да махнеш от списъка Vesi_lina, това е старата регистрация на Джолити. Спомням си, че беше писала за това. Peace

Това е вярно. Мерси, Астарта.

Така... за срещата се закръглихме 20 вталени мацки  Party За подробности, плс в темичката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=270827.msg6756596#msg6756596
Агата, Душичката, съжалявам че съм ви пропуснала, но сега се в листата  Hug

# 101
Мерси и за лс-то  Wink

# 102
  • София
Цитат на: Abloy в петък, 07 март 2008, 10:46
Да ви питам, колко пъти ходите на ЖК? 

Ходи се по веднъж месечно - стига да няма проблем някакъв - тогава си е специфично. И мойта книжка я държат там - мисля, че е така за да могат да следят - ако ти не си я занесеш на следващата жк може да не видят нещо важно - на мен ми поглежда всеки път преишните изследвания и мерки.

Katche честит ти племенник!!  Laughing
lucia - Честита годишнина !!   bouquet

# 103
Препоръчайте ми книга за бъдещи бащи Simple Smile

# 104
Перличке, благодаря ти за пояснението!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт