Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 979
  • 684
  •   1
Отговори
# 420
Мацки,понеже не ми излиза поръчката в сайта на Руските пощи(както и написах по-горе) и реших да погледна пак в хонгконгските пощи,а там ми пише ето това:

The item left Hong Kong for its destination on 27-Mar-2008

Anticipated date of arrival in destination country: 28-Mar-2008

Единственото,което не разбирам е,коя е тази дестинация,в която ще пристигне на 28 март...Русия или България? Rolling Eyes Embarassed

Естествено, че дестнацията е България, през Русия минава транзит.
Щом е тръгнала от ХК на 27 още е рано да се появ в сайта на руските пощи.

Над The item left Hong Kong for its destination on ... не излиза ли Destination - Bulgaria?

Ето какво излиза с един мой стар номер:

Destination - Bulgaria

The item left Hong Kong for its destination on 12-Mar-2008

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:13 от red shoe

# 421
Ох може би защото е Електрон, картата е дебитна, а не кредитна. Явно с тези не става. Благодаря за отговора!

# 422
  • sofia
Ох може би защото е Електрон, картата е дебитна, а не кредитна. Явно с тези не става. Благодаря за отговора!
Аз плащам с такава карта,но на ПИБ, не е задължително да е кредитна картата

# 423
Мацки,понеже не ми излиза поръчката в сайта на Руските пощи(както и написах по-горе) и реших да погледна пак в хонгконгските пощи,а там ми пише ето това:

The item left Hong Kong for its destination on 27-Mar-2008

Anticipated date of arrival in destination country: 28-Mar-2008

Единственото,което не разбирам е,коя е тази дестинация,в която ще пристигне на 28 март...Русия или България? Rolling Eyes Embarassed

Естествено, че дестнацията е България, през Русия минава транзит.
Щом е тръгнала от ХК на 27 още е рано да се появ в сайта на руските пощи.

Ами...тя поръчката ми е пусната на 23 март и уж пишеше,че на 25-ти тръгва от ХК,а от 26-ти аз започнах да си проверявам в Руските пощи,защото предните ми поръчки веднага на другия ден се появяваха в сайта им. Rolling Eyes
И сега като реших да проверя пак в сайта на ХК го видях това...понеже досега не ми се е случвало това,затова попитах. Peace По принцип знам,че минават транзит през Русия.

# 424
Moмичета, някоя от вас поръчвала ли си е скоро серумчето на Биотерм?

Спомням си преди време, че доста се оплакваха,че са получили серума с изтекъл срок
Много искам да си го поръчам,но ме е страх да не е стар пак Tired

# 425
  • Варна
На мен ми пише следното:
Destination - Bulgaria
The item..........is being processed for departure from Hong Kong as at 28-Mar-2008.
Вчера датата беше 27.03.08 и в Ягодката е същата.
Поръчката ми е от 20-ти.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:41 от Pepsi_80

# 426

Ами...тя поръчката ми е пусната на 23 март и уж пишеше,че на 25-ти тръгва от ХК,а от 26-ти аз започнах да си проверявам в Руските пощи,защото предните ми поръчки веднага на другия ден се появяваха в сайта им. Rolling Eyes
И сега като реших да проверя пак в сайта на ХК го видях това...понеже досега не ми се е случвало това,затова попитах. Peace По принцип знам,че минават транзит през Русия.

Добре де, а в сайта на руските пощи не излиза нищо, така ли?

Спомням си преди време, че доста се оплакваха,че са получили серума с изтекъл срок

Аз го имам, поръчах го от намаленията и при проверка се оказа старичко, но аз си го ползвам и си е ОК, дори не съм писала на ягода.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:42 от red shoe

# 427

Не съм поръчвала скоро,но смятам.Серума много ми хареса и ще рискувам,почти измазах един много добре ми подейства.Сега не е намален нали?
Не е намален за съжаление,което може би значи,че е в срок newsm78

# 428

Добре де, а в сайта на руските пощи не излиза нищо, така ли?

Не,явно още не е там. no  Май ще си почакам повечко този път. Angry

# 429
На мен ми пише следното:
Destination - Bulgaria
The item..........is being processed for departure from Hong Kong as at 28-Mar-2008.
Вчера датата беше 27.03.08 и в Ягодката е същата.
Поръчката ми е от 20-ти.

Тогава най-вероятно има някакво забавяне. Rolling Eyes Сигурно е заради Easter day?!

# 430
  • Бургас
момичета имам един парфюм тръгнал на 19.03 от Швейцария и още го няма в бг пощи newsm78 нормално ли е това?
моята поръчка на парфюми е тръгнала на 11 март и още никаква я няма.  Close

# 431
  • София-Младост
Да споделя, днес ми дойде пратката от ягодка. Направих поръчка на 16.03, фактурирано на 20.03.
Благодаря на тези , които ми оказаха помощ.
Само ще добавя, че не е парфюм, а козметика. Парфюмите май се бавят малко повече. Като за първа поръчка имам и подаръче-червило на Ланком.

# 432
Благодаря ви момичета Hug
Чувам и чета страхотни отзиви за него - серума на Биотерм. Искам да го поръчам, но това е единственото,което ме притеснява
Все пак ако е с изтекъл срок, ще помоля мацката от Фема да им пише и да ми изпратят нов

# 433
От доста време ви шпионирам темичката и най-накрая /преди малко/ си направих първата поръчка. Сега се чудя събота и неделя Ягодката обработват ли поръчки или ще трябва да почакам до понеделник /най-рано/ !?

# 434
получавала съм потвърждение и в събота,но за неделя незнам.

Общи условия

Активация на акаунт