Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 981
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
  • София, България
Да, там трябва да ги напишеш  Peace
много много ти благодаря   bouquet
чаках отговор за да натисна копчето  Mr. Green

# 406
  • pomorie
Dear Customer,

Thank you for your e-mail.

We are sorry to learn that the Bobbi Brown - Essentials Mascara - Black ( Unboxed ) 6ml arrived damaged. We have therefore submitted the refund for this item and this will be posted to your credit card account by your credit provider after about 2 weeks.

Due to the expense and inconvenience of returning the undesired item to us, this will not be necessary. You may keep the item or dispose of it at your convenience, please do not return it to us.

We are sorry for any inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us again.

може ли малко помощ с превода че с преводача е трудна работа да разбера нещо...мерси

# 407
la_chicita_linda Казват , че съжаляват да научат,че продукта ти е пристигнал увреден.Ще ти върнат парите до 2 седмици по картата.
Казват да задържиш спиралата, защото ще ти излезе скъпо да им я връщаш.
Извиняват се и бла-бла пак да им пишеш ако имаш проблеми.

# 408
  • pomorie
vi4ito мерси за помоща надявах се да ми изпратят друга но май няма...

# 409
elena, калисто, Благодаря ви,че ми писахте  bouquet
Гледах писмата 100 пъти- няма номер между редовете.Странно е,че поръчките са ми с 2 различни статуса newsm78
1-вата- от 29.02.2008 - отвън ан табличката в хисторито на поръчките пише "Verifying" а като кликна на нея и се отвори-най долу статуса е :     Timeout
2-рата поръчка от 12.03.2008 отвън статуса е: "Dispatched" (от вас зна,че е ПРАТЕНА),а като я отворя най-долу статуса е 'Paid"
Някой знае ли какво означават тези статуси (лелее,питам,като идиотче bowuu,но наистина не знам какво значи  Embarassed)И на писмата още нямам отговор #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

# 410
  • Варна,морето ...
а аз да се похваля  пак за серумчетата на биотерм първо ми върнаха половината пари а  днес са ми върнали ии другата половина 

# 411
При мен вече цяла седмица не ми излиза поръчката в сайта на Руските пощи. SadВъзможно ли е това? Rolling Eyes EmbarassedЗащото предните ми поръчки за 2-3 дни и се появяваха.Дали пък няма някакво забавяне,заради Easter day?! Rolling Eyes

# 412
При мен също не излизаше поръчката горе долу 1 седмица само, че в Швейцарски пощи. Вчера видях, че вече там. Според мен има забавяне,заради Easter day! Да кажа за поръчката ми от Саса, която съм я поръчала от 14.03. още не е дошла. Шипната е на 19.03. тръгнала от Хонг Конг на 22.03. Вчера (27.03.)  се появи в руските пощи и не се знае кога ще престигне. Та горе долу месец ще стане. Нищо важно е да дойде пък здраве да е.

# 413
При мен също не излизаше поръчката горе долу 1 седмица само, че в Швейцарски пощи. Вчера видях, че вече там. Според мен има забавяне,заради Easter day! Да кажа за поръчката ми от Саса, която съм я поръчала от 14.03. още не е дошла. Шипната е на 19.03. тръгнала от Хонг Конг на 22.03. Вчера (27.03.)  се появи в руските пощи и не се знае кога ще престигне. Та горе долу месец ще стане. Нищо важно е да дойде пък здраве да е.

Ами освен...де се успокоя тогава и да продължа да си чакам... tooth

# 414
момичета имам един парфюм тръгнал на 19.03 от Швейцария и още го няма в бг пощи newsm78 нормално ли е това?

# 415
момичета имам един парфюм тръгнал на 19.03 от Швейцария и още го няма в бг пощи newsm78 нормално ли е това?

не е нормално, но и аз съм в същото положение, даже моят е тръгнал на 18т от там и още го няма  Sad

# 416
Момичета, някой да е плащал с ДСК Visa Electron? Отхвърлят ми я?

# 417
elena, калисто, Благодаря ви,че ми писахте  bouquet
Гледах писмата 100 пъти- няма номер между редовете.Странно е,че поръчките са ми с 2 различни статуса newsm78
1-вата- от 29.02.2008 - отвън ан табличката в хисторито на поръчките пише "Verifying" а като кликна на нея и се отвори-най долу статуса е :     Timeout
2-рата поръчка от 12.03.2008 отвън статуса е: "Dispatched" (от вас зна,че е ПРАТЕНА),а като я отворя най-долу статуса е 'Paid"
Някой знае ли какво означават тези статуси (лелее,питам,като идиотче bowuu,но наистина не знам какво значи  Embarassed)И на писмата още нямам отговор #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog
Timeout имах когато имаха зареждане и не приемаха поръчки,но след това състоянието стана Dispatched".
Състоянието Verifying уж има поръчка,но нещо не е наред.
Според мен ако не са дръпнали парите,поръчвай отново,аз направих така след като 10 дни не се обработваха поръчките. Peace

# 418
Мацки,понеже не ми излиза поръчката в сайта на Руските пощи(както и написах по-горе) и реших да погледна пак в хонгконгските пощи,а там ми пише ето това:

The item left Hong Kong for its destination on 27-Mar-2008

Anticipated date of arrival in destination country: 28-Mar-2008

Единственото,което не разбирам е,коя е тази дестинация,в която ще пристигне на 28 март...Русия или България? Rolling Eyes Embarassed

# 419
Момичета, някой да е плащал с ДСК Visa Electron? Отхвърлят ми я?
Моята е Visa,но не електрон и я приема

Общи условия

Активация на акаунт