Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 012
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, вече 3седмици почти чакам едни сенки и никакви ги няма.
Трябва да пристигнат в пощенския клон, но да не би да са решили да ми го пуснат в централна поща? Днес не успях да отида да проверя.
Я кажете тези, които не са от София къде си получавате пратките, в клон, или в централната поща?

Аз се опитах да проверя в ЦП първата си пратка, хем закъсняваща, щем с въведен от моя страна грешен код, но една дебела лелка ми се скара, че всички идвали три тях да проверяват, вместо да си седят на з...те и да чакат. Е, седнах си на з...ка и си изчаках да дойде.

# 391
  • Варна
При мен нещата се подредиха, дойдоха ми мейлчета с тракинг номерата и един мейл в който ми се извиняват за притеснението, което са ми създали при дръпването на двете суми. Обясняват, че първата ще ми бъде отблокирана до няколко дни. Много любезно писмо.  Flutter
Сега ще видим, какво ще стане с банката, днес трябва да ми се обадят пак. Дали от Ягодка  ще имат проблем след като ми блокираха картата?

Отново благодарности на всички, които ми разясниха нещата и помогнаха.   bouquet

# 392
  • София
Момичета, докато пусна поръчката до Саса, единия тестер свърши, дали ще ми я пратят сега ?  newsm78

Или ще съм на изчакване сума ти и дни, докато заредят с тестера ?  Crossing Arms

# 393
От къде ги чакаш? От Ягодката нщата ги получавам в ЦП, отстрани  Peace

е от Ягодката, от къде другаде. ))))
ок, днес отивам, че чакам и ларедутска пратка от месец и кусур.

# 394
Цитат
При мен е същата работа.Само , че поръчката ми е от 05.03.Вече им писах 6 мейла.Отговор няма.Ще чакам до вторник и ако не ми отговорят,пиша последен меил да анолират поръчката и освободят парите.Много некоректни са.В Ягода веднага отговарят.

elena, какво стана с твоята поръчка? Аз все още имам 2 поръчки ( от 29.02.2008 и от 12.03.2008 ) без втори имейли с шишинг номер.Писах и аз писма и никакъв отговор:(((Не знам какво да правя.  smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547 smile3547
  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu  helpuu

# 395
от два дни при мен не работи страницата на бг поща, не мога да проследявам пратки...
дали не е от нета ми? newsm78 при вас работи ли?
[/quote
От снощи вече работи

# 396
Последната поръчка, която правя чрез Фема се оказва нещо проблемна Tired В поноделник ми пратиха ордера, от тогава висеше, че чака плащане, а от днес е Неуспешно плащане #Crazy Писах на Фема, но нещо не ми отговарят Tired

# 397
РЕ имам поръчка от 9март,потвърдена на 15.
Не е нормално толкова време да нямаш потвърждение.Провери пак пощата си ,номера за проследяване е написан м*у редовете и може да не си забелязала.Също виж в акаунта в саса какво е състоянието на поръчката ти  Peace

# 398
  • pomorie
здравейте днес получих първата си поръчка от ягодка но спиралата но боби браун която бях поръчала е изсъхнала и четката се  е гипсирала направо.та искам да им пиша но зная само испански ако някой може да ми помогне с писмото ще съм много благодарна....

# 399
сайта на БГ пощи се е оправил, пише че вече е в СОфия и пътува към адреса, демек Плевен. Дано утре е тук вече. ))))

# 400
PE здравей! Днес най-после имам отговор от Саса.Пишат ми ,че еди си кой продукт го няма и ми предлагат 3 варианта ,като единия е анолиране на пор. и възстановяване на сумата.Извиняват се и ми дават промоционален код ,който да ползвам до 30.04.Това е за сега.Устройва ме.

# 401
  • Варна
След като получих вече тракинг номерата ( за парфюм и козметика), с тях ли проверявам в швейцарските и руски пощи? Всъщност там ли се проверява първо? Или да изчакам няколко дни преди да проверя? Чудя се, защото в руските пощи номера, който искат е само от цифри, а този който имам е и с букви.

# 402
Пристигат в Москва след 3-4 дни.Въвеждай точно този номер с букви и цифри Peace

# 403
  • София, България
много бърз въпрос - в момента поръчвам от Ягодката с Виза. Още на сайта ме питат за номера на кредитната карта, а аз доколкото съм чела и разбрала, питат по е-маил. НОрмално ли е да пиша номера и секюрити кода още на сайта?

# 404
Да, там трябва да ги напишеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт