Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 075
  • 684
  •   1
Отговори
# 225
защо  не плащате с пей пал нужна е само една регистрация на картата и плащането става бързо и лесно
от ягодката си получават паритеи въобще не питат за никакви кодове

А сигурен ли е методът, т.е. имаме ли достатъчно голяма защита от неправомерно изтегляне на пари?

Сори за въпроса, щом плащате, значи сте доволни. Но аз да си попитам...
Аз плащам с карата си в Ягодка, а иначе имам и регистрация в Пей пал. Просто скоро се регистрирах в Пей пал и не съм пробвала през тях

# 226
според мен е по сигурно, става по лесно и ти иска потвърждение дали да платиш  Laughing

# 227
Момичета, как се издава вторият номер от Саса?
първият е този А857479.., но като проверявам с него в Руските пощи няма никакъв резултат. Явно трябва да се издаде втори номер, както е от Ягодка, но къде в Саса се проверява?

Вторият номер е подобен на номера от Ягодка. САСА ти го праща със 2-ри мейл.

# 228
  • София
Момичета, как се издава вторият номер от Саса?
първият е този А857479.., но като проверявам с него в Руските пощи няма никакъв резултат. Явно трябва да се издаде втори номер, както е от Ягодка, но къде в Саса се проверява?

Вторият номер е подобен на номера от Ягодка. САСА ти го праща със 2-ри мейл.

о, мерси   bouquet
А този втори номер го пращат като шипнат поръчката или?

# 229
Цитат
о, мерси 

Да, но имай предвид, че са по-бавни от Ягодка.
Този мейл те уведомява, че поръчката е Dispatched -  т.е. Изпратена!

# 230
  • София
Цитат
о, мерси 

Да, но имай предвид, че са по-бавни от Ягодка.
Този мейл те уведомява, че поръчката е Dispatched -  т.е. Изпратена!

Миличка, благодаря ти искренно за вниманието  Hug Hug Hug
Поръчката е с този статус, но втори мейл с номер не са пращали Thinking

# 231
Кога пусна поръчката?

# 232
  • София
Първият мейл с номера А857479.. е получен на 12ти март. Втори няма. Оттогава ни вест, ни кост ooooh!

# 233
  • София
Момичета, всички ли винаги получавате второ писмо от Саса с друг номер ?

# 234
Първият мейл с номера А857479.. е получен на 12ти март. Втори няма. Оттогава ни вест, ни кост ooooh!

Иля, Това си пишем сега с Вивиан...

Странно, те нали се инвентаризираха в този период. Аз имам поръчка от 08.03 и съответно 1-ви мейл оттогава и 2-ри мейл от 15.03.

# 235
  • София
Момичета, всички ли винаги получавате второ писмо от Саса с друг номер ?

Аз да. По номера на поръчката няма как пратките да бъдат проследявани. Само в сагата с изчерпания артикул не получих номер на пратката.

# 236
Момичета, помагайте  Praynig
На 29.02.2008 пуснах поръчка в САСА,върнаха ми мейл с номер,изтеглиха си парите,статуса на поръчката е Таймаут,но нищо все още нямам ConfusedНикаква поръчка не ми е пристигнала.Това нормално ли е?

ПП.Нямам втори мейл към поръчката и аз Sick

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 12:44 от РЕ

# 237
  • София

Иля, Това си пишем сега с Вивиан...

Странно, те нали се инвентаризираха в този период. Аз имам поръчка от 08.03 и съответно 1-ви мейл оттогава и 2-ри мейл от 15.03.

Ясно...остава да чакаме да дойде нещо без номер ...
 Sad

# 238
Момичета, някой чака ли парфюм от ягода?
Аз чакам един, който е напуснал Швейцария в събота и още не се появява в сайта на пощата.

# 239
Момичета, помагайте  Praynig
На 29.02.2008 пуснах поръчка в САСА,върнаха ми мейл с номер,изтеглиха си парите,статуса на поръчката е Таймаут,но нищо все още нямам ConfusedНикаква поръчка не ми е пристигнала.Това нормално ли е?

ПП.Нямам втори мейл към поръчката и аз Sick
При мен е същата работа.Само , че поръчката ми е от 05.03.Вече им писах 6 мейла.Отговор няма.Ще чакам до вторник и ако не ми отговорят,пиша последен меил да анолират поръчката и освободят парите.Много некоректни са.В Ягода веднага отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт