Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 077
  • 684
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Четох в предна тема, че може да се види статуса на поръчката, сега виждам че и за Саса може. Къде в Ягодката да проверя?
  bouquet

# 211
Четох в предна тема, че може да се види статуса на поръчката, сега виждам че и за Саса може. Къде в Ягодката да проверя?
  bouquet

когато ти изпратят на мейла тракинг номера с него започваш да проверяваш в сайтовете на руски пощи /ако е козметика/ или швейцарски пощи / за парафюми/ Laughing

# 212
  • София
Момичета, помогнете ми моля. Какво ми искат този път от Ягодка. Онзи ден им изпратих отново сек. кода и билинг адреса, а днес имам този мейл.

Thank you for your reply with your billing address and security code.

Unfortunately the bank has advised that the security code does not match what is on record. Please kindly check with the correct security code on your credit card (for Visa and Mastercard, the last 3 digits on the signature strip on the back of the card; or for Amex the four printed digits on the front of the card) and let us know so we can process your order.

Alternatively, please fax or e-mail a copy of a utility bill (such as electricity, telephone or gas bill) so we can verify your identity and that your address is valid.

You can fax a copy to us at +852 2811 5138.

Please understand that this information is needed to confirm that you are the correct cardholder. By helping us confirm this you will help ensure our credit card system stays secure for you and other users.

We apologise for the inconvenience and we look forward to your reply.

Yours sincerely,

Kitty Wong

# 213
Antoniya-route   мен ме отказаха да си поръчвам с непрекъснатите си искания излъчих им сметка от токо ,извлечение от банката и пак не ми приемат поръчката.

# 214
проблемът им е в секюрити кода-не е съвпаднал подаденият от теб с подаденият от банката. оттук нататък да го потвърдиш и като вариант да им изпратиш фактура от с/ка за ток, телефон и т.н, за да се убедят във валидността на адреса ти. ooooh! някакси така го разбрах....

# 215
  • София
Да не би да са се усъмнили нещо. Това ми е 3 поръчка за 2 седмици. Всъщност ако разбирам правилно искат ми копие от картата или някоя фактура за платена сметките(та те са на български, какво ще разберат), и да им го изпратя по факса, който са дали и да чакам.

# 216
проблемът е, че секюрити кода не е потвърден от банката и за да ги убедиш, че ти си притежателя на картата трябва да им изпратиш по факс или мейл фактура/за да сравнят адреса/ от сметките ти-за картата не прочетох да трабва да прашташ. според мен просто ти правят някаква проверка от гледна точка на сигурност-може би точно заради честите поръчки. но това са само мои предположения. Peace

# 217
  • София
Ама не е възможно сек. кода да не потвърден от Банката, много ми е съмнително. Моята карта е издадена по ПИБ, самата аз работя там, днес ще се обадя на колегите в картов отдел да ги попитам на какво се дължи това. А пък за сметките, тъпо, та то партидите въобще не се водят на мое име.

# 218
  • Варна
Добро утро, момичета!
Все още нямам мейл от ягодката с този тракинг номер. Имам само един , който полъчих веднага след като направих поръчката, но той е с 9 цифрен номер (на поръчката). Имам смс от банката, но в банкирането все още не е отразено плащане. Трябва ли да си притеснявам? И след колко време е нормално да получа мейл от тях?
Знам, че има отговор на въпроса ми някъде из темите, но как да изчета всичко. Съжалявам, че и аз го задавам този въпрос, но ми е 1-ва поръчка и ми е притеснено.
  bouquet

# 219
този номер го въведи в сайта на ягодка и ще ти даде какъв е статуса и ако всичко е наред и е тръгнало ще има и тракинг номер Peace

# 220
  • Варна,морето ...
защо  не плащате с пей пал нужна е само една регистрация на картата и плащането става бързо и лесно
от ягодката си получават паритеи въобще не питат за никакви кодове

# 221
защо  не плащате с пей пал нужна е само една регистрация на картата и плащането става бързо и лесно
така е, права си Peace
при първата ми поръчка ме размотаваха цяла седмица и се регистрирах в Paypal и от тогава поръчките ми стават без проблеми  Laughing  Hug

# 222
  • Варна
Проверих статуса на поръчката, плащането все още е висящо или предстои, т.е. никакво развитие.  newsm78
Може ли на лични как става плащането чрез PayPal? Брагодаря предварително.   bouquet

# 223
  • София

А сигурен ли е методът, т.е. имаме ли достатъчно голяма защита от неправомерно изтегляне на пари?

Сори за въпроса, щом плащате, значи сте доволни. Но аз да си попитам...

# 224
  • София
Момичета, как се издава вторият номер от Саса?
първият е този А857479.., но като проверявам с него в Руските пощи няма никакъв резултат. Явно трябва да се издаде втори номер, както е от Ягодка, но къде в Саса се проверява?

Общи условия

Активация на акаунт