Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 140
  • 684
  •   2
Отговори
# 195
  • София

Оки, значи пак ще пробвам.  Blush

Имаше едно място, за което приятелката ми каза, че трябва да са месеца и годината, които сме в момента, може би там е трябвало да въведа датата на валидност на картата.  Crossing Arms Tired

# 196
Иля, моята е кредитна виза на пиб и първоначално около 2 дни не ми я приемаше. седмица по-късно взе, че стана. но не бях сигурна дали в началото бях въвела крайната дата на валидност newsm78

Оооо никъде не съм въвеждала дата на валидност.  Shocked
Не може да не си въвела дата на валидност.Парите дръпнати ли са?

Не са дръпнати, поръчката ми беше неуспешна. Нали говорите за Саса ?   newsm78

И в двата сайта искат дата на валидност.

# 197

Оки, значи пак ще пробвам.  Blush

Имаше едно място, за което приятелката ми каза, че трябва да са месеца и годината, които сме в момента, може би там е трябвало да въведа датата на валидност на картата.  Crossing Arms Tired
точно това ще да е мястото, щото такова за днешна дата няма! Peace

# 198
  • sofia
Иля, моята е кредитна виза на пиб и първоначално около 2 дни не ми я приемаше. седмица по-късно взе, че стана. но не бях сигурна дали в началото бях въвела крайната дата на валидност newsm78

Оооо никъде не съм въвеждала дата на валидност.  Shocked
Не може да не си въвела дата на валидност.Парите дръпнати ли са?

Не са дръпнати, поръчката ми беше неуспешна. Нали говорите за Саса ?   newsm78
първо е полето за номера на картата, след това името от картата,датата на валидност и на края секюрити кода

# 199
  • София
Оххх момичета, ясно там ми е била грешката, мерси много за помоща.  Hug  bouquet

# 200
  • Варна,морето ...
Иля,избери опция плащане с кредитна карта.Ако пак не стане,значи проблема е в картата.Или си извади друга карта или плащай през Пейпал.

Пробвах пак с тази опция и не става, а си зивадих точно такава карта, защото ми казаха че може с нея да се поръчва, много ме е яд.  #Cussing out

necha, мерси мила  Hug , явно ще трябва да я регисттирам или нова карта да си извадя, уффф.  Crossing Arms Close

Иля не си вади нова карта  регистрирай се в пей пал и като те пита как да плащаш избираш
плащане с пей пал.като получиш писмото с номера на поръчката има един бутон и пише натиснете тук за да платите/или нещо подобно/и работата става. мого по лесно е от колкото с карта.

# 201
  • София
Ехааааа, успях да пусна поръчка до Саса.   newsm44

Точно тази дата е бил проблемът, сега вече ми прие картата.

Момичета, благодаря ви много за помоща !  newsm51

# 202

Честито  Laughing
Аз все още имам проблем с Ягодка и не мога да поръчвам какво ли не им изпращах  Close

# 203
# 204
  • София
Момичета, нали има специална тема за въпроси относно поръчки, карти и т.н.  Whistling

Да, точно тази е.  Mr. Green

# 205

Браво! Дано сега не чакаш много с шипинга, че аз вече 4-ти ден чакам и няма никой.... ooooh!, а пусто търпение-няма го иде ли реч за Ягодка и Саса! Crazy

# 206
И аз плащам с Виза електрон на ПИБ, и нямах никакви проблеми със САСА, макар да имах пари в картата точно колкото е цената на поръчката Simple Smile
Пуснах поръчката в петък- на 14-и, веднага изтеглиха парите, пратиха ми № на поръчката, а едва вчера получих мейл, че поръчката е шипната - съответно на 19-и, вчера.
Прави бяхте, че доста се моткат в Саса. Peace Simple Smile

# 207
  • Варна
Момичета, и аз направих първата си поръчка в Ягодката  newsm44 (зарибих и колежката)
Не знам защо, но плащането с кредитна Виза на ПИБ не се получи, но с тази на ДСК успях. Някой да е имал проблеми с картата на ПИБ?
Сега ще чакаме. После ще се хваля в другата тема (само да има за какво).

# 208
Иля,избери опция плащане с кредитна карта.Ако пак не стане,значи проблема е в картата.Или си извади друга карта или плащай през Пейпал.

Пробвах пак с тази опция и не става, а си зивадих точно такава карта, защото ми казаха че може с нея да се поръчва, много ме е яд.  #Cussing out

necha, мерси мила  Hug , явно ще трябва да я регисттирам или нова карта да си извадя, уффф.  Crossing Arms Close

Аз плащам в Саса точно с Виза Електрон на ПИБ и никога не съм имала проблем. Последното плащане го направих вчера  Peace  Избирам опцията плащане с кредитна карта.

# 209
момичета, моля за съвет - поръчах в САСА /за първи път/ и уж натиснах бутона за плащане с картата. Проверявайки статуса на поръчката ми обаче пише faled, въпреки че имам даден номер....Какво да правя - да чакам ли, да им пиша ли...Взелили са ми поръчката въобще?

писах им преди 1 час - ни вест, ни кост, кой знае кога ще благоволят да ми отговорят. Притеснявам се, че ако се наложи да правя нова поръчка, нещата вече няма да ги има. Sick Някой с подобен опит?? Praynig

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 13:46 от mamaLina

Общи условия

Активация на акаунт