Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 144
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, опитвам се да пусна поръчка към Саса с дебитна карта Виза Електрон от ПИБ, но не ми я приема.

Връща ме на опцията - Payment method и там не знам, какво да цъкна, не виждам да има опция- дебитна карта.  Close

Коя опция трябва да избера, помощщщ !

# 181
Иля,избери опция плащане с кредитна карта.Ако пак не стане,значи проблема е в картата.Или си извади друга карта или плащай през Пейпал.

# 182
  • София
Иля,избери опция плащане с кредитна карта.Ако пак не стане,значи проблема е в картата.Или си извади друга карта или плащай през Пейпал.

Пробвах пак с тази опция и не става, а си зивадих точно такава карта, защото ми казаха че може с нея да се поръчва, много ме е яд.  #Cussing out

necha, мерси мила  Hug , явно ще трябва да я регисттирам или нова карта да си извадя, уффф.  Crossing Arms Close

# 183
Иля,сетих се нещо друго.На страницата,където си въвеждаш данните,най-отдолу има квадратче,в което трябва да сложиш отметка,ако си забравила,възможно е заради това да те връща.Опитай пак да си направиш поръчката.Успех Peace

# 184
  • sofia
Момичета, опитвам се да пусна поръчка към Саса с дебитна карта Виза Електрон от ПИБ, но не ми я приема.

Връща ме на опцията - Payment method и там не знам, какво да цъкна, не виждам да има опция- дебитна карта.  Close

Коя опция трябва да избера, помощщщ !
Иля, аз днес поръчах с такава карта  Peace

# 185
Както при Ягодката, така и от Саса след пускане на поръчка веднага идва потвърждение, че е приета. Разликата е, че от Ягодката най-много до един ден получавам потвърждение, че е експедирана и номера на товарителницата, а от Саса получих на петия ден това потвърждение и за съжаление на сайта  Хонгконгските пощи още нищо не ми се появява. но ще чакам....... newsm78
Иначе наистина ми е първа поръчка от Саса, но никъде не видях някакви бонуси за първа поръчка.
Сега обаче гледам в Ягодката много намаления на парфюми и много се изкушавам от някои от тях.
Моля споделете впечатления  за Rochas.
http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39177&CatgId=19
Аз имам Абсолю на Рохас и ми харесва,та си мисля, че и този може да ми допадне.
Също какво мислите и за този http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38164&CatgId=19
Шишето е доста изчистено и съм се убедила, че опаковката много говори и напълно съответства и на съдържанието, т. е надявам се на изтънчен аромат. Grinning

# 186
  • София
Иля,сетих се нещо друго.На страницата,където си въвеждаш данните,най-отдолу има квадратче,в което трябва да сложиш отметка,ако си забравила,възможно е заради това да те връща.Опитай пак да си направиш поръчката.Успех Peace

necha, отметнах квадратчето, но пак не става.  Confused

Иля, аз днес поръчах с такава карта  Peace

Хм, явно аз не правя нещо както трябва.  Thinking

# 187
  • sofia
тъп въпрос, ама нали имаш пари в картата ?

# 188
  • София
тъп въпрос, ама нали имаш пари в картата ?

Имам миличка  Blush, някъде греша, но не разбирам къде, уж една приятелка стъпка по стъпка ми казваше.  ooooh!

# 189
Иля, моята е кредитна виза на пиб и първоначално около 2 дни не ми я приемаше. седмица по-късно взе, че стана. но не бях сигурна дали в началото бях въвела крайната дата на валидност newsm78

# 190
  • София
Иля, моята е кредитна виза на пиб и първоначално около 2 дни не ми я приемаше. седмица по-късно взе, че стана. но не бях сигурна дали в началото бях въвела крайната дата на валидност newsm78

Оооо никъде не съм въвеждала дата на валидност.  Shocked

# 191

Не може да не си въвела дата на валидност.Парите дръпнати ли са?

# 192
ами повтори стъпките отново и мисля, че беше след малкия номер от картата. успех! Peace

# 193
  • София

Не може да не си въвела дата на валидност.Парите дръпнати ли са?

Не са дръпнати, поръчката ми беше неуспешна. Нали говорите за Саса ?   newsm78

# 194
да, за sasa! Peace

Общи условия

Активация на акаунт