Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 162
  • 684
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Младост
Здравейте, направих първа поръчка от ягодка, днес гледам са си дръпнали парите. За колко дни ориентировъчна пристигат в България и в пощата ли се получават пратките?

А пратиха ли ти някакъв мейл, защото и при мен си дръпнаха парите на другия ден без да ми пратят нищо.Нито знам дали са ми пратили поръчката,нито нищо.Писах им и ми отговориха,че не намират такава поръчка с това име и мейл.Да им пратя номера на поръчката,а как да им го пратя като те не са ми дали такъв номер.
Да ти кажа получих две-три писма. След поръчката ми пратиха едно с номер на...да го наречем ф-ра. После от тук видях и им отг. с кода и адреса за доставка. Те после отново ми писаха да съм им пратила секретния код и адреса, и чак днес на обяд някъде са си изтеглили парите. А заявката в неделя я правих.

# 166
  • София
Здравейте, направих първа поръчка от ягодка, днес гледам са си дръпнали парите. За колко дни ориентировъчна пристигат в България и в пощата ли се получават пратките?

А пратиха ли ти някакъв мейл, защото и при мен си дръпнаха парите на другия ден без да ми пратят нищо.Нито знам дали са ми пратили поръчката,нито нищо.Писах им и ми отговориха,че не намират такава поръчка с това име и мейл.Да им пратя номера на поръчката,а как да им го пратя като те не са ми дали такъв номер.
Да ти кажа получих две-три писма. След поръчката ми пратиха едно с номер на...да го наречем ф-ра. После от тук видях и им отг. с кода и адреса за доставка. Те после отново ми писаха да съм им пратила секретния код и адреса, и чак днес на обяд някъде са си изтеглили парите. А заявката в неделя я правих.

Ооо и моята поръчка я направих в неделя, а нищо не са ми писали.  Crossing Arms

# 167
Иля,здравей.Трябва веднага да получиш мейл ,които потвърждава поръчката.Сигурна ли си че завърши поръчката си до край?

# 168
Момичета,на 12 направих поръчка в Саса и все още нямам имейл за шипмънт статуса на поръчката.Някоя от вас има ли подобен проблем?
Имам поръчка от 05.03 в Саса,която стои със статус aweiting stocs.Днес ми се изчерпа търпението и им пратих два меила:каква стока чакат ,след като  виждам ,че продуктите ги има.Сега пак чакам или отговор,или да се сетят да ми пратят поръчката.

# 169
  • София
Иля,здравей.Трябва веднага да получиш мейл ,които потвърждава поръчката.Сигурна ли си че завърши поръчката си до край?

Ами май да, уж ми благодариха накрая и ми показа някакъв номер на поръчка, който не записах.  ooooh!

# 170

Ами май да, уж ми благодариха накрая и ми показа някакъв номер на поръчка, който не записах.  ooooh!
Да,значи си завършила пор.,но е трябвало да запишеш номера.В случай,че им пишеш-ще ти трябва.Успех.

# 171
Иля,не се притеснявай,аз тази вечер се прибирам и намирам известие от пощата за пратка-малък пакет newsm44.
Та без да ми пратят и един мейл си получих това което си поръчах/за пръв път поръчвам/.
Дано да е от Ягодка пратката де,но съм сигурна,че е от тях,щото друго не чакам по пощата.
Утре сутрин като отида да го взема пак ще пиша.

# 172
  • София
Мерси, момичета !  Hug

А дали мога вече да пусна втора поръчка или няма да ми отчете отстъпката като не ми е обработена първата ?  Thinking

# 173
Мерси, момичета !  Hug

А дали мога вече да пусна втора поръчка или няма да ми отчете отстъпката като не ми е обработена първата ?  Thinking
Иля,пробвай.Тъкмо ще разбереш дали са ти завели първата поръчка.Някаде към края, мисля след потвърждаване на адреса ,ти излизат броя поръчки, и съответната отстъпка,и след това данните на картата.

# 174
Иля,пробвай.Тъкмо ще разбереш дали са ти завели първата поръчка.Някаде към края, мисля след потвърждаване на адреса ,ти излизат броя поръчки, и съответната отстъпка,и след това данните на картата.
[/quote]

Да, това е добър съвет, пробвай да сложиш в кошницата произволен продукт и виж какво ще ти изпише след като въведеш мейла си. Това е 1-2 стъпки преди да въведеш данните от картата, така, че няма опасност да поръчаш нещо без да искаш.

# 175
  • София
Момичетаааа, получих потвърдителен мейл.  newsm44

Пробвах и за втора поръчка както ми обяснихте, но все още ми дава че няма друга, сигурно още не е шипната предната, ще изчакам и утре пак ще пробвам.  smile3508

# 176
  • Варна,морето ...

Пробвах и за втора поръчка както ми обяснихте, но все още ми дава че няма друга, сигурно още не е шипната предната, ще изчакам и утре пак ще пробвам.  smile3508
изчакй за втора поръчка защото иначе при втория опит ще ти даде че пак ти е първа поръчка и няма да ти натрупа отстъпката.като платиш и ти дадат втория номер давай и втората

# 177
  • София

изчакй за втора поръчка защото иначе при втория опит ще ти даде че пак ти е първа поръчка и няма да ти натрупа отстъпката.като платиш и ти дадат втория номер давай и втората

Мерси, belka !  Hug

# 178
  • Варна,морето ...

Мерси, belka !  Hug

за нищо  Simple Smile

# 179
Получих си пратката без потвърдителни мейли,без нищо.Докато се чудих какво да правя тя взе,че дойде.
Незнам защо така се получи при мен,но важното е,че приключи благополучно и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт