Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 929
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, получих си пратката от Ягодка в София, раздвам се че без да попълня допълнителното поле за шипинг адреса ми я пратиха тук, а не в Бургас.  Party

# 586
Момичета, получих си пратката от Ягодка в София, раздвам се че без да попълня допълнителното поле за шипинг адреса ми я пратиха тук, а не в Бургас.  Party

Иля, браво! Щях да ти пиша да не се притесняваш, ама ми изкочи от главата - представи си Фема как всеки път получават пратките си адрес, различен от билинг-адреса им.

# 587
  • София
А дали всеки път трябва да им пиша и двата адреса или да си пиша само този в София ?  newsm78

# 588
Получих си козметиката от 25.03 Simple Smile
Чакам и едно парфюмче в същата поръчка, горе-долу с какво закъснение ще дойде??

# 589
калисто ,отговориха ли ти от Саса на писмото за разлятия лосион?

Още не,макар,че точно от формата на сайта за когото говори Мина пратих жалбата.Върнаха ми автоматичен мейл,че до 2 работни дни ще получа отговор.Те дните станаха вече 3,но в понеделник пак ще им пиша #2gunfire

# 590
А дали всеки път трябва да им пиша и двата адреса или да си пиша само този в София ?  newsm78

Само в София Peace

# 591
  • София

Само в София Peace

Mина , мерси много.  Hug

Тези дни пуснах нова поръчка, но този път си написах и двата адреса.

Нали ще ми я пратят а адреса, който съм посочила като шипинг адрес, че пак се притеснявам.  Confused
А от следващият път ще знам и ще си пиша само този в София.  Peace

# 592
Мисля че ще дойде в София, не се притеснявай.

# 593
Поръчка от Ягодката направена на 26.03 пристигна днес, и то на селски адрес!
Като ви чета се чувствам късметлийка.
Често ли ви се случва по-дълго да чакате?

# 594
А моята от 27. 03 пристигна днес. До вратата ми го доставиха Simple Smile

# 595
Честито на всички получили поръчките си!

Моята най-сетне е тръгнала от Хонг Конг и сега я чакам да се появи на сайта на руските пощи, дано поне там да стои по-малко

# 596
Днес получих от Саса поръчката си от 20,03.

# 597
Аз пак да попитам понеже нямаше отговор на моя въпрос-знаете ли за колко време пристигат поръчките от Русия,т.к в сряда е тръгнала от там а все още не излиза в Бг пощите?  bouquet

# 598
  • sofia
всеки път различно,до 2-4дни

# 599
Аз пак да попитам понеже нямаше отговор на моя въпрос-знаете ли за колко време пристигат поръчките от Русия,т.к в сряда е тръгнала от там а все още не излиза в Бг пощите?  bouquet
предната ми поръчка стоя 7  дена в Русия.После още 5 дена до Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт