Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 088
  • 684
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Е какво се оказва - че в саса има риск, така ли? Теглат си парите и после - тишина Shocked

# 241
при мен парите са само блокирани.Рискът е ,че в срок от 45 дена,са тяхни и в един момент могат да се сетят ,че имат забравена поръчка и да ги изтеглят.Аз обаче не мога да чакам повече защото ми свършват определени кремове ,които все пак поръчах на 5.03.

# 242
  • София
Много кофти ситуация, момичета. Дано проблемът със Саса да е временен.

# 243
  • Варна
Преди малко пак си проверявах статуса на поръчката в Ягодката, все още е "Payment confirmation is pending". Нормално ли е от вчера на обяд да е така? Нямам мейл, притесних се нещо.

# 244
  • София
Тия американци да нямат скоро някой празник, че така закъсаха с всички поръчки.  Crossing Arms

# 245
Тия американци да нямат скоро някой празник, че така закъсаха с всички поръчки.  Crossing Arms

В неделя е Великден за католиците, не знам дали има някакво значение.

# 246
  • Варна
Ами да, точно затова имаше толкова рано намаления за Великден, а християнският е чак след повече от месец. Може за това да се бавят нещо  Cry

# 247
  • sofia
може да са имали много поръчки,както по Коледа

# 248
Ами да, точно затова имаше толкова рано намаления за Великден, а християнският е чак след повече от месец. Може за това да се бавят нещо  Cry

Te и католиците са християни  Wink

# 249
  • Варна
 offtopic Хм  newsm78, и защо имаме 2 Великдена, не ми е ясно нещо.

# 250
  • София
Преди малко пак си проверявах статуса на поръчката в Ягодката, все още е "Payment confirmation is pending". Нормално ли е от вчера на обяд да е така? Нямам мейл, притесних се нещо.

Да, нормално е! Не се притеснявай, до два-три дни ще я пратят.

# 251
offtopic Хм  newsm78, и защо имаме 2 Великдена, не ми е ясно нещо.
Католиците и православните християни се водят по различни календари.

# 252
Момичета, на мен още вчера като се опитвах да пусна поръчка ми написа, че поради Великден поръчките за периода 20.03. - 25.03. ще се обработват чак на 25.03.2008 г.

# 253
  • Варна
Момичета, на мен още вчера като се опитвах да пусна поръчка ми написа, че поради Великден поръчките за периода 20.03. - 25.03. ще се обработват чак на 25.03.2008 г.

Благодаря ти!   bouquet Да бяха ми го написали и на мен.  Mr. Green

# 254
  • Варна,морето ...
защо  не плащате с пей пал нужна е само една регистрация на картата и плащането става бързо и лесно
от ягодката си получават паритеи въобще не питат за никакви кодове

А сигурен ли е методът, т.е. имаме ли достатъчно голяма защита от неправомерно изтегляне на пари?

Сори за въпроса, щом плащате, значи сте доволни. Но аз да си попитам...

аз до сега има над 10 поръчки и всички саминали през пей пал.има една особенност като се регистрираш ти тегли 1.5е от картата после ти дава право да пазариш до 100$ като превишиш сумата няма да ти даде да плащаш и иска верификация.отиваш в банката и искаш кода на трансакцията от тези дръпнати 1.5е .въвеждаш го  и от там натаък пазарувай колкото искаш.
аз пазарувам с дебитна карта на експрес банк нямам проблеми  от съображения за сигурност  в нея няма повече от 100$

Общи условия

Активация на акаунт