Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 110
  • 684
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
от началото на 2007 година ПейПал е със статут на международна банка и 100% гарантира плащанията(до към 200-300долара). Аз лично съм получавала пари обратно от тях за неполучена стока от и-бей

# 256
  • София
Ще обясните ли малко по-подробно как става регистрацията в Пей Пал, че аз нещо не можах да се ориентирам в техния сайт.   bouquet

# 257
  • Варна,морето ...
от началото на 2007 година ПейПал е със статут на международна банка и 100% гарантира плащанията(до към 200-300долара). Аз лично съм получавала пари обратно от тях за неполучена стока от и-бей

аз също съм получавала пари  спей пал ягодката ми бяха върнали една част от парите за прословутите серуми.само не можах да разбера  какви са таксите когато плащам  в повечето случаи ми взимат 0.20 цента отгоре.като получих парите пак се повтори същата работа някой има ли информация Thinking

# 258
Ще обясните ли малко по-подробно как става регистрацията в Пей Пал, че аз нещо не можах да се ориентирам в техния сайт.   bouquet

http://www.bg-ebay.com/?p=38
тук много добре е обяснено  Peace

# 259
  • Плевен
Здравейте. Ще ми кажете ли над каква сума на поръчката се плаща мито при получаването в Бг? Извинявам се,ако е коментирано,но не видях Hug

# 260
  • София
защо  не плащате с пей пал нужна е само една регистрация на картата и плащането става бързо и лесно
от ягодката си получават паритеи въобще не питат за никакви кодове

А сигурен ли е методът, т.е. имаме ли достатъчно голяма защита от неправомерно изтегляне на пари?

Сори за въпроса, щом плащате, значи сте доволни. Но аз да си попитам...

от съображения за сигурност  в нея няма повече от 100$

Точно това имам предвид.

# 261
Здравейте. Ще ми кажете ли над каква сума на поръчката се плаща мито при получаването в Бг? Извинявам се,ако е коментирано,но не видях Hug

Ами слава-богу не знаем ,защото не сме плащали. Laughing
От Ягодка и от Саса колетчетата пристигат директно в пощата.

# 262
  • София

http://www.bg-ebay.com/?p=38
тук много добре е обяснено  Peace
Много ти благодаря, ей сега ще пробвам. Hug

# 263
  • София
Не знам какво да правя вече. Вече 8-ми ден поръчката ми е pending, а хубавците вече са си изтеглили парите от картата ми. Писах ми писмо, или да ми пускат поръчката, или да ми връщат парите, а те ми пратиха мейл, че пък сега искат официално писмо от Банката издател на картата, в което да се потвърди билинг адреса, сметката и аз като картодържател. Ок, ще им го пратя, това не ме затрудява, сама ще си го напиша даже, но защо са всичките тези глупости. Вече сериозно се замислям дали да продължа да пазарувам от Ягодка. Крайно съм възмутена. #Cussing out

# 264
  • Варна,морето ...
Не знам какво да правя вече. Вече 8-ми ден поръчката ми е pending, а хубавците вече са си изтеглили парите от картата ми. Писах ми писмо, или да ми пускат поръчката, или да ми връщат парите, а те ми пратиха мейл, че пък сега искат официално писмо от Банката издател на картата, в което да се потвърди билинг адреса, сметката и аз като картодържател. Ок, ще им го пратя, това не ме затрудява, сама ще си го напиша даже, но защо са всичките тези глупости. Вече сериозно се замислям дали да продължа да пазарувам от Ягодка. Крайно съм възмутена. #Cussing out

пробвай егистрация в пей пал и ще се оправят нещата Simple Smile

# 265
  • София
Момичета, колко време след като направя поръчката трябва да получа второ писмо от Саса ?

# 266
Момичета, колко време след като направя поръчката трябва да получа второ писмо от Саса ?
аз получих на 5-тия ден. Peace

# 267
  • София
аз получих на 5-тия ден. Peace

Мерси, Снежанка !  Hug

# 268
Първия път получих втория имейл на 3-тия ден, а втория път още на другия ден. Но сега може да има забавяне, защото изобщо не обработват пъръчки до 25-ти.

# 269
  • София
Първия път получих втория имейл на 3-тия ден, а втория път още на другия ден. Но сега може да има забавяне, защото изобщо не обработват пъръчки до 25-ти.

Значи може и скоро да не получа. Мерси, МинаHug

Между другото Мина ти фитнес инструктор ли си ?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт