Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 885
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Хммм... значи си написала адреса за доставка в София на мястото на билинг адреса ли (билинг адресът се пише в първото поле)? А после си им пращала допълнително билинг адрес?
Ако е така, не знам какво ще е развитието на ситуацията.

# 481
  • София
Хммм... значи си написала адреса за доставка в София на мястото на билинг адреса ли (билинг адресът се пише в първото поле)? А после си им пращала допълнително билинг адрес?

Да, точно така май съм направила. Попълних само първото поле с адреса в София, а после им пращах билинг адрес в Бургас.

Трябваше да попълня и второто поле със шипинг адреса, ама кой да знае.  ooooh!

# 482
  • Бургас
В такъв случай не знам какво да ти кажа.
Ако все още пратката не е със статус "изпратена", да им пишеш и да им обясниш. Но ако вече е тръгнала, няма какво да направиш. Най-вероятно ще се получи в Бургас.

# 483
  • София
В такъв случай не знам какво да ти кажа.
Ако все още пратката не е със статус "изпратена", да им пишеш и да им обясниш. Но ако вече е тръгнала, няма какво да направиш. Най-вероятно ще се получи в Бургас.

Мерси, Мимита!   bouquet

Ясно, за съжаление нищо друго не ми остава освен да чакам.  Tired

# 484
  • Бургас
Няма за какво, не че ти помогнах...   Confused
Дано да се развие благоприятно тази объркана ситуация! Ще чакам да пишеш!  Hug

# 485
Мога ли да ви помоля за малко помощ кога горе-долу да си очаквам нещата??  Praynig

За 2-ри път правя поръчка в Ягодката, но така и не се научих как да проследявам доставката....

Относно парфюмите, наистина ли ще ми се забави толкова много, колкото пише тук в статуса:
Arrival at your Local Customs and will then transit via ground delivery service. It normally takes around 7-12 working days.
Аз го разбирам като дойде в БГ,още 7-12 дни да се мотка??  ooooh!

Номера на поръчката ми е: 830767277, ако някой може да ми каже докъде горе-долу са ми стигнали нещата и кога да ги очаквам...  Hug

# 486
Мога ли да ви помоля за малко помощ кога горе-долу да си очаквам нещата??  Praynig

За 2-ри път правя поръчка в Ягодката, но така и не се научих как да проследявам доставката....

Относно парфюмите, наистина ли ще ми се забави толкова много, колкото пише тук в статуса:
Arrival at your Local Customs and will then transit via ground delivery service. It normally takes around 7-12 working days.
Аз го разбирам като дойде в БГ,още 7-12 дни да се мотка??  ooooh!

Номера на поръчката ми е: 830767277, ако някой може да ми каже докъде горе-долу са ми стигнали нещата и кога да ги очаквам...  Hug
RA838723637HK козметикатат ти, все още не я виждам в Русия- http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=portal/ru/home/p … ode=RA838723637HK
RX104065795CH парфюмите ти - също не ги намирам в Швейцария-https://www.post.ch/EasyTrack/start.do?p_language=en

Имам поръчки на козметика и парфюми от същатат дата и също не ги намирам никъде,явно има забавяне. Преди ги получавах до 10 дни.

# 487
  • Варна
Михслех си, че за 10 дни пристигат, а вече 11 ден не са влезли нито в Руските, нито в Швейцарските пощи. Може да ги чакаме края на месеца с това темпо.
Какво трябва да пише , ако са вече на руска или швейцарска земя?  Mr. Green
Изнервящо ми е.

# 488
И моите неща преди пристигаха за 10 дни,а сега вече стана 2 седмици се мотаят в Русия. Angry

# 489
A моята поръчка от САСА, направена на 09.03. след дългоооооооооооооооооо пътуване чак сега се появи в сайта на БГ Пощи, скоро ще дойде и при мен! Confused

# 490
  • Плевен
Ако на някой му е направило впечатление,когато поръчката е от парфюм и козметика, на двете пратки пише ли стойността на цялата фактура или само на това което е вътре?

# 491
не пишат реалните цени - по малки са сумите или толкова зле са написани, че нищо не се чете  Peace

# 492
не пишат реалните цени - по малки са сумите или толкова зле са написани, че нищо не се чете  Peace

Сори -  не мога да пусна мнение - дава ми грешка, а после имам два поста

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 14:54 от ru_

# 493
  • Плевен
ru_ ,благодаря ти Hug До сега не съм поглеждала , нещо сумата ми е над 70 долара и се замислих.

# 494
И моята поръчка от Саса много се забави.Влязла е в Москва на 23.03,уж е тръгнала за БГ а никаква я няма #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт