Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 902
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
И моята поръчка от Саса много се забави.Влязла е в Москва на 23.03,уж е тръгнала за БГ а никаква я няма #2gunfire
Моята от 20.03 до 27.03,стоя в руски.Днес най-после е влязла в BG.Пътувала е около 20 дена.Ако дойде  читава ще е цяло щастие.

# 496
Аз пък направо съм шашната - на 22-ри /което си е 23ти за тях/ вечерта поръчах парфюм и козметика от ягодката и днес си взех парфюма, а козметиката едва днес е тръгнала от Русия #Crazy. Досега винаги първо ми е пристигала козметиката, а после - парфюмите, но не и този път- пътувала е само 7-8 дни. Естествено съм супер доволна де - не се оплаквам.

# 497
Мога ли да ви помоля за малко помощ кога горе-долу да си очаквам нещата??  Praynig
Козметиката ти тази вечер е влязла в Русия - колко ще престои там не е ясно, но дано да е 2-3 дни. Като тръгне от там до 2-3 дни е при теб.
В момента пратката ти я няма в швейцарските пощи. Утре пак ще проверя ако искаш.
Лека вечер!

# 498
  • Варна
И моята е влязла в руските пощи, засега успокоявам страстите  newsm68

# 499
направих поръчка вчера и вече имам тракинг номер  Party надявам се да пристигне в нормален срок но като чета за вашите поръчки и тръпки ме побиват  Sick

имала съм пратки който са седяли около седмица в Русия  #Cussing out  казвам го с надеждата на никой да не му седи пратката толкова време там  Peace

# 500
Phoenix,Az  
Много ти благодаря  Hug

# 501
Получих изтекъл тоник от Саса.Някой знае ли на кой мейл да им пиша?

# 502
Току що си взех парфюма поръчан на 12ти март.
За пръв път получавам нещо с толкова разкъсана опаковка, личи си че е отваряно.
Паюрфюмът си е вътре, но не мога да го подуша, че шефа нервничи из офиса  Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:10 от red shoe

# 503
калисто ,и аз днес получих от Саса един леко изтекъл крем във флакон,преди съм получавала и изтекъл измиващ гел,отново от Саса.Отказала съм се да се занимавам да им пиша писма,изобщо не отговарят.Но не искам да те отчайвам,може на теб да ти отговорят.Пиши им задължително.Най-добре им отговори от писмото ,което си получила когато си направила поръчката.Успех ти пожелавам Peace

# 504
necha благодаря ти.Явно им е практика да пращат така.Намерих една форма в сайта и отделно им писах на връзки с клиенти.Дано да отговорят #2gunfire Аз спирам да пазаря от тях,поръчките много се бавят и явно не са толкова коректни.

# 505
калисто ,сега видях,във другата тема си писала,че излятия тоник е на ДДФ,и моят изтекъл крем е на ДДФ-Redness Relief,измиващия гел в една поръчка от декември,също беше протекъл,отново на ДДФ.Явно опаковките им не са много качествени.

# 506
zdraveite nqkoi pora4val li e ot www.bgshopper.com
nadejni li sa

# 507
калисто ,сега видях,във другата тема си писала,че излятия тоник е на ДДФ,и моят изтекъл крем е на ДДФ-Redness Relief,измиващия гел в една поръчка от декември,също беше протекъл,отново на ДДФ.Явно опаковките им не са много качествени.

А какво е ДДФ?  Blush

НАмерих какво е  Crazy

# 508
DDF е американска марка  козметика,продава се и в Ягодата и в Саса.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт