Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 946
  • 684
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за отговорите !  bouquet

Моята пратка още не излиза в Руските пощи  Sad  Даже проверих и в бг-пост и там я няма. Не мога да разбера какво толкова и обработват в Хонгконгските пощи.

# 541
Здравейте, момичета Hug!
Вече 8 ден от както ми я няма поръчката от Ягодка. Тръгнала е от Швейцария 27.03. Според мен е затрита или някой си е харесал. беше мъжки парфюм. Според вас да пиша ли на Ягодци?

# 542
mimozaw ,напълно възможно е пратката ти да е в България.Бг пощи обикновенно пишат датата на влизане на пратката чак когато започнат да я обработват,може с дни да е стояла при тях.Всички колети ги получават в чували,ако не могат да смогнат да ги обработят,новите пратки които получават ги трупат върху старите,после започват да обработват новите,които са им по на лесно и така затлачват старите пратки и от там идва забавянето.

# 543
Здравейте, момичета Hug!
Вече 8 ден от както ми я няма поръчката от Ягодка. Тръгнала е от Швейцария 27.03. Според мен е затрита или някой си е харесал. беше мъжки парфюм. Според вас да пиша ли на Ягодци?
не
ще дойде

# 544
Дано да е така, Наоми ама нещо не ми се вярва Sad. Другата ми поръчка тръгнала от Русия на 28.03.  си я взех на 01.04.

necha, сори ама не ти прочетох поста. Явно ще чакам, друго не ми остава. Благодаря, ти за разяснението!

# 545
  • София, България
Да ви питам нещо.
Откъде в сайта на ягодката мога да си проверявам колко поръчки ми се водят , защото четох нещо за това че Иля беше поръчвала пък все и седяло на 2ра поръчка. Това ме интересува защото от броя поръчки зависи отстъпката.

# 546
От кой имейл ви искат билинг адреса и кода, че на мен ми пристигат тези писма в спам папката и ме е страх да не ги пратя на не който трябва?

# 547
мона лиза броя на поръчките се вижда когато правиш самата поръчка.Когато въведеш мейла си на следващата стъпка ти дава номера на поръчката и съответно отстъпката която ползваш.

# 548
  • София
Да ви питам нещо.
Откъде в сайта на ягодката мога да си проверявам колко поръчки ми се водят , защото четох нещо за това че Иля беше поръчвала пък все и седяло на 2ра поръчка. Това ме интересува защото от броя поръчки зависи отстъпката.

мона лиза, при мен положението с отчитането броя на поръчките се оправи, когато ми шипнаха поръчката.
Баха ми я задържали, защото ми искаха билинг адреса и така не ми отчиташе цяла седмица, докато не я изпратиха.

# 549
  • София, България
 Калисто    Hug
 Иля  Hug

много ви благодаря   bouquet
съкровища сте   Peace

# 550
  • на пистата
е не мога повече,на 18 ми е тръгнал 1 парфюм и още го няма ooooh!на 27 е тръгнал от щвейцария,то бива бива

# 551
Не се панирайте. От Русия пристигат по-бързо. Установих, че от Швейцария им отнема около 10 дни. Не знам къде е проблема, но е така. Само веднъж дойде до 4 дни, но това беше миналата години.

# 552
  • Варна.....
Момичета, а пратките, поръчани от Бютив проследяват ли се??
Преди два дни направих поръчка, получих мейл за потвърждение,  и номер, който обаче не става за проследяване спорд мен.

# 553
Nameika, явно ще си ги чакаме. С моят парфюм ситуацията е същото. някой да знае, колко е минималната сума на поръчка от Саса?

# 554
някой да знае, колко е минималната сума на поръчка от Саса?

Доколкото знам нямат минимална сума за поръчка, но ако е под 75 $, ти начисляват 6 $ за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт