АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 411
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
stella_a, видях те на снимката като булка, много си хубава Simple Smile. И моята сватба предстои и се заглеждам по булки, рокли и така нататък. Исках само да те поздравя...Много си ми позната отнякъде

# 91
  • софия
Здравейте и от мен Hug
Преди малко бях на преглед и си видях бебка,колко е пораснала само....Всичко е наред,плацентата е по задната стена,водите са в норма.Качила съм 1 кг,лекарката беше много доволна JoyУтре ще хода да давам кръв и урина,аман вече ooooh!
Вече нямам търпение да стане 24.03, да ида при Марков.Друго си е на триизмерен ехограф Laughing
Радвам се,че се включват вече и други майчета,все пак ние не хапем тука Peace
Такааааа,исках да напиша още нещо,ма с тоя бременен мозък забравих newsm78

# 92
Боже тези бебета са ни обсебили изцяло искам да ви кажа че излищно се суетите около тия лекари каквото ни е писано това ще стане.Успокоите се малко и всичко ще е наред и не си правете планове при кого ще раждате отсега излищно се затормозявате никога не е късно в последния момент всичко да се обърка и да ви поеме съвсем друг човек с една приятелка така стана ooooh!Живеите си живота и като наближи тогава го мислете аз така правя и се чувствам супер а и на бебо му е добре като не го тормозя излищно.И нямаите вяра много на тия лекари колкото и големи светила да са и те са хора и грешат....Така че ако ни е писано да родим здрави и нормални бебенца ще стане без значение дали за1400 или за 100 в обикновенна болница както са раждали маиките ни.....Наслаждаваите се на бременноста си не отдаваите чак такова значение на лекари болници ходете си на консултации и това е .Здрави бебета раждат щастливи и спокоини маики....Ми това е от мен наслаждаваите се на този прекрасен момент.... preggo 

# 93
Здарвейте мами! Аз да изчезна за 2-3 дена и колко много изписвате.
Днес съм за първи ден на работа след 1 седмица почивка и всички са на мнение колко добре ми се е отразило. Наистина ми беше много добре и да знаете само как чакам да си седна спокоино в къщи и да мързелувам, докато мога!

Да Ви кажа нещо интересно - моя позната роди в бившата Тина Киркова сладко момченце в сряда Simple Smile
Наложило се е секцио, защотото тя беше "мързелива" мама и като не е имала достатъчно движение и бебчо не се е бил обърнал, въпреки че чакаха до последно. Дала е 600 лв. Като цяло е доволна, доколкото може да се каже. Утре ще я изписва, но все още много я боли. Аз си мислех евентуално за там да раждам, но това, което не ми хареса на мен е че не ги носят бебетата и тя е трябвало сама да ходи да си го взима. Другото е, че са и го дали да се опита да го захрани чак на 2рия ден и до тогава му давали само вода и хумана. На мен ми се иска да ми го носят примерно, но не така 2 дена да не мога да го видя. Иначе си мисля за Правителсвтена или Токуда, но не искам от сега да плащам предварително толкова рано, а ще почакам да мине още някои и друг месец.

За срещата надявам се все повече хора разбират и ще се съберем достатъчно Simple Smile И аз си мисля, че примерно някъде около НДК ще е по-удобно за всички, въпреки, че нямам нищо против и за друго място.

P.S. Честит 8-ми март на всички с малко закъснение  bouquet

# 94
stella_a, видях те на снимката като булка, много си хубава Simple Smile. И моята сватба предстои и се заглеждам по булки, рокли и така нататък. Исках само да те поздравя...Много си ми позната отнякъде

благодаря ти мила, занимавах се дълги години с мода,все още съм лице на няколко продукта и може би затова съм ти позната  Blush
ако имаш нужда от съвети за сватбата пиши ми на лични,ще се радвам да ти бъда полезна

# 95
  • В чуден свят с четири Слънца
mamadona, и аз искам да споделя добрите си впечатления от доктор Марков от Майчин дом. Като лежах за повръщането бях при друг доктор, който така и нито веднъж не ме прегледа, а д-р. Марков беше много внимателен с всичките си пациенти, обясняваше надълго и широко всичка, каквото ни интересува и дори ни прегледа нас, който бяхме при негов колега.

# 96

За срещата надявам се все повече хора разбират и ще се съберем достатъчно Simple Smile И аз си мисля, че примерно някъде около НДК ще е по-удобно за всички, въпреки, че нямам нищо против и за друго място.

И аз съм за около НДК, дано се съберем повече мами Blush

# 97
  • софия
Аз също съм ЗА около НДК PeaceМожем да отидем в Уго или някое друго заведение там.Или ако е хубаво времето можем да си седнем и в кафенетата на НДК.Предлагам вече да се организираме и да решим нещо,че малко остава до 22 март HugАз лично,ако не ми мине котка път съм там на 100% Laughing

# 98
Аз също съм почти сигурна, че ще дойда PeaceЕх, ще бъде любопитно-всички с малки коремчета Joy

# 99
  • В чуден свят с четири Слънца
Аз също съм за среща около НДК, надявам се да се съберем голяма групичка  Grinning

# 100
Ех, ще бъде любопитно-всички с малки коремчета Joy
Надявам се ще приемете и с големи коремчета, защото моето е такова вече  Wink
Дано да успеем да се съберем повечко, че да се видим. Много ми е любопитно...  Laughing

# 101
[
[/quote]

мила,цената е 1400лв и за естествено и за секцио,включва всичко(леглодни,храна....),можеш да видиш всички цени в страницата им.Аз ходя при д-р Андреева,но съм чувала хубави неща и за Савова и Тимева

[/quote]

stella, мерси много за инфото, аз уж гледах в страницата ама нещо не съм довидяла къде са цените.  Rolling Eyes то като гледам и в шейново на финала като сумирам всичко няма да е кой знае колко по-евтино. трябва да се разходя и аз до там, но преди това да си запиша час при някоя от докторките за консултация. трудно ми е стези доктори Thinking
ще видим кога ще стане, да ми мине ФМ че ми е притеснено и тогава живот и здраве ще се замислям сериозно.
ти ще раждаш там, нали така?

# 102
    Здравейте,
за срещата,аз съм записала 15 момичета:

иренка
котката марта
бланш       
mama galka
micra
future mama
dessyy
pipilote
valeni
steis
Asija
stella_a
kameto79
mamadona
graciana

Ако има и други желаещи да се обаждат,независимо колко са порасли коремчетата им preggo,а и самите те Simple Smile.
Като гледам повечето сте за центъра,тогава нека срещата да е там.Само трябва да решим  час и къде  точно на центъра, аз харесах идеята  за  среща около НДК.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 13:29 от steis

# 103
И аз много искам да дойда да се запознаем, но със сигурност ще потвърдя до края на тази седмица. И на мен на НДК ми е много удобно Simple Smile Mомичета за ви изоставям и се прибирам при любимия вкъщи. Утре пак ще пиша. Най- лошото е че все още вкъщи нямаме интернет, а най- интересните дискусии стават вечер. Лека...

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 18:44 от graciana

# 104

[/quote]

stella, мерси много за инфото, аз уж гледах в страницата ама нещо не съм довидяла къде са цените.  Rolling Eyes то като гледам и в шейново на финала като сумирам всичко няма да е кой знае колко по-евтино. трябва да се разходя и аз до там, но преди това да си запиша час при някоя от докторките за консултация. трудно ми е стези доктори Thinking
ще видим кога ще стане, да ми мине ФМ че ми е притеснено и тогава живот и здраве ще се замислям сериозно.
ти ще раждаш там, нали така?
[/quote]

права си,че цените в държавна клиника(с избор на екип) и в частна вече много се доближават,така че това не е определящ фактор при избора на клиника.Аз още се колебая м/у Щерев и Токуда за раждането,но примерно в Токуда не ми харесва това,че във ВИП стая са настанени 4 момичета(следователно споделят 1 санитарен възел) и посещенията са забранени,а в ЛУКС стая си сам и без ограничения за посещенията,но такива стаи има само 2 и едва ли ще са свободни.Моя приятеклка ще ходи на отворените врати утре и ще разкаже подробно,а аз на вас

Общи условия

Активация на акаунт