АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 386
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
здравейте:)
от няколко дни само чета, нямаше кой знае какво около мен..
стела, и на мен ми препоръчаха горещо клиниката на Щерев, и аз много се замислям, най-вече защото имам ужас от соц манталитета и гадните викащи лелки в бг болниците, знам че има и готини лекари, но все не попадам на такива, и понеже знам, че съм голямо шубе ми трябва споко атмосфера,а в Шейново ми се струва, е ще е голяма истерия. там за каквото и да отида, само ми се карат! не мога да го разбера това..някой може ли да ми обясни защо в бг болниците масово ти се карат ако ще и да си супер любезен! тва ми е толкова соц! #Cussing out
както и да е..та кажи ми моля те, каква е цената тази година за нормално раждане и какво включва. аз кой доктор познаваш ти?
мерси и до скоро

на всички хубав ден  bouquet

мила,цената е 1400лв и за естествено и за секцио,включва всичко(леглодни,храна....),можеш да видиш всички цени в страницата им.Аз ходя при д-р Андреева,но съм чувала хубави неща и за Савова и Тимева

# 76
Здравейте мами! Как изкарахте празника? При мен не беше нищо особено през деня, освен това че получих 1 сърце нарисувано с бои, една картичка с надпис I love you mom! и една рисунка от моя сладък принц Криско, а тати се отчете с огромен букет. Много ми се излизаше вечерта, но за съжаление си отвисях 2 часа на летището, защото трябваше да посрещам сестрите ми и брат ми. Много ми беше домъчняло, не ги бях виждала от Нова година и това провали плановете ми за 8 март. Днес  отново съм на пангара и се чудя от къде да го почвам? Не съм си записала още час за ФМ, но дано да са останали свободни часове някъде за 24-28 март. Стискайте палци!
graciana аз ще раждам при Григорова, твоя доктор не съм го чувала, но ако ти си чула нещо за нея можеш да ми кажеш. Hug
stella a на теб само приятелски съвет бих ти дала за частните клиники, да не се подлъгваш по това колко е чисто и красиво, защото аз предния път раждах в свети Лазар и мога да кажа много неща за великите доктори и частните им клиники. Единствения ти комфорт ще бъде че 3 дни ще лежиш сама и мъжа ти ще идва по всяко време. Ще те скубят за пари до последна капка кръв. Аз съм много разочарована! #2gunfire

# 77
Здравейте слънчеви момичета!  wavey

Кефя се как темите с всяка напредваща стават все по-слънчеви и по-разчупени, за което трябва да Ви благодарим мили мацки, за ангажираността и вниманието. Може би и времето навън оказва влияние и върху настроението ни. Дано ви сварвам в добро или поне в сравнително добро за състоянието ни здраве и в отлично настроение. Аз отсъствах известен период-бях в Родопите около една седмица-имаме вила там и при всеки удобен случай гледам да избягам от лудницата в големия град и да си отморя. Та като се върнах и какво да видя-чудо-та вие сте изписали света.  #Crazy Joy Немога да ви смогна да ви чета вече цяла седмица.

Та по темите които успях да запомня: За сгъваемите креватчета съм чувала различни мнения, но последното което ми споделиха майки които са го използвали за постоянно тотално ме разубеди да не се ориентирам към такова. Разказаха ми как не са достатъчно стабилни имайки в предвид че не са масивни и детенцето и което е на 1.5 г. вече 2-3 пъти се е катурвало заедно с леглото долу на пода. Звучи ми страшничко. За гости при баби и почивки -ок, но за постоянно сякаш не ми се струва удачно.

Цитат на: Mika
Надявам се да не се притесняват и чувстват засрамени от нас, дежурните бъбрици.   
Девойките си взеха поука ами вие бъбрици къде се скрихте  newsm48 И като стана на въпрос за криенето, ти май единственна от по-редовните не си се идентифицирала визуално ... ХМ... бива ли такива работи... smile3508... а и MartiniMama също. Ама съм нахална, обаче забелязвам, че вече когато ви чета и почвам да свързвам имената с лицата ви.
Май много простотиики изписах, ама то от толкова време неписане.

И последно само информативно, искам да помоля ако на някоя девойка са и открили изкарана токсоплазмоза като на мен, да ми драсне некой ред, че ми е интересно на вас какво ви препоръчват в подобни случай. Благодаря предварително и хайде да ви оставям на мира.
Весел и слънчев ден ви желая ! newsm51

# 78
мамадона, разкажи моля те по потробно за раждането ти,защото моя приятелка ще ражда там при Ивет Райчева,благодаря ти

# 79
Момичета записах си час за ФМ при д-р Врагалева в МЦ Фемина. Накой да ми каже нещо за нея чувал ли е?
stella a аз бях при д-р Николов. За тази лекарка,при която ще ражда твоята приятелка нищо не мога да кажа, защото когато аз раждах там бяха само д-р Николов и съпругата му. Моето мнение е конкретно и само за него. Иначе персонала и обстановката са готини. Но никога няма да забравя първото си раждане благодарение на него. Cry

# 80
Момичета,
БГ-МАМА има бял и черен списък с лекари, ако искате погледнете и в тях за вашите лекари:)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29506.0

# 81
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте мами,

Днес пробвах да се запиша за "Дни на отворените врати" в Токуда, едвам се свързах и ми казаха, че за този месец са запълнени бройките, та чак за 15 Април имало 5 места и ме записаха. Ако някоя от вас иска да погледне отвътре в Токуда родилната зала и стаите, да побърза да се запише, че аз 2 месеца все не успявах. Предполагам, че и за другите родилни домове е същото положението-само 15 момичета на месец записват и свършват много бързо местата.
Весел и слънчев ден от мен Grinning

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 14:50 от mama_galka

# 82
Здравейте момичета  bouquet
ТовА за въшките и на мен ми стана много смешно Laughing какъв интересен начин на мислене Laughing
8-ми март си изкарах много добре, събрахме се с няколко момичета българки, които живеем в Истанбул. Познавахме се само от форума и беше интерсно да се запознаем на живо. Всички излязоха много готини. Бяха с децата-2 момиченца, едно момченце и е дно бебе. Бебето беше много послушно, без да плаче, но другите палави... на мен ми дойде на нагорнище /доста се изморих и главата ме заболя Grinning/ и си тръгнах първа. А коментара на другите беше "Подготвяме те за по-нататъка, да свикваш" Joy Joy
Така си е ще трябва да свиквам
Лек и спокоен ден  bowuu

# 83
Това с белия и черния списък е индивидуално. Току що видях моя красавец д-р Николов в белия ,така че всичко е относително. Просто някой ако е чувал за д-р Григорова нещо може да ми каже. За пример ще дам свекърва ми която оня ден плати на един професор в ИСУЛ 500 лв.да й изчисти полипи от носа, но днес се оказа че е изчистил само едната ноздра. Просто нямам думи!  #2gunfire това си е жива подигравка! Какво да го правиш тоя?

# 84
mamadona аз също си записах час при нея за петък 14 март, за да видим какво става, в резултат на повишеното ЧХГ. После на 7 април ще ходя и при Марков.
Ти за кога се записа. След прегледа в петък ще пиша Simple Smile

# 85
Ами те списъците се правят от хора, нормално е да е индивидуално. Мисля, че и мненията, които очакваш да получиш, също ще са такива - индивидуални. Дано успееш да намериш подходящия лекар:) Успех!

# 86
mamdona, на мен Маленов ми го препоръча кумата ми, но когато лежах в болницата заради повръщането много добро впечатление ми направи д-р Марков, беше много внимателен с пациентките си, за други не знам. Приятен ден на всички

# 87
  • Бургас/Пз
mama_galka , здравей и аз успях да се запиша на отворените врати във Токуда. Ще ми бъде приятно ако успеем да се видим и да се запознаем.

# 88
didi-2 аз се записах за 24 март.Задължително пиши впечатления след твоя преглед. А аз още не съм си взела резултатите от БХС, така че и там не знам какво се случва.
graciana благодаря ти! Дано този път имам късмет! Иначе и на мен ми я препоръчаха от няколко места, но колкото повече толкова по-добре ,а и човек някак си е по-спокоен, нали?  newsm78

# 89
didi-2 аз се записах за 24 март.Задължително пиши впечатления след твоя преглед. А аз още не съм си взела резултатите от БХС, така че и там не знам какво се случва.
graciana благодаря ти! Дано този път имам късмет! Иначе и на мен ми я препоръчаха от няколко места, но колкото повече толкова по-добре ,а и човек някак си е по-спокоен, нали?  newsm78
Права си Simple Smile Всичко ще е наред само спокойствие...

Общи условия

Активация на акаунт