АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 391
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
ЗДРАВЕЙТЕ И ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!

Аз празнувам денят на мама, а не на жената. Още снощи съкровището каза да го събудя по-рано, че трябвало да купува цвете. Можете ли да си представите наглостта? След 10-год. съжителство се засмях. Преди 14 г. със сигурност щях да го изгоня или да си отида при нашите. Как само се променя човек! Казах му да си спести парите и да се наспи, че смятам навръх 8-ми март да правя основно чистене, защото само така мога да се почувствам жена - нали това е основната роля на дамите?! Подари ми кутия бонбони, като половината бяха за него. Като ще ми консумира подаръка, поне да свърши някоя женска работа-научих го да запържва боб. Та, от 10 ч. до 15 ч. се явявам чистачка, а нашия е на компютъра или пред редовните съботни мачове. И това е единствената причина, поради която не искам момче. Горката бъдеща снаха. Ще има да ме псува...  Преди 2 дни бях на ехограф и му видяха мъжкото достойнство. Седалищно е разположен и пъпната връв го закрива, но доктора е категоричен. Така, че чакаме Владимир през август. Обаче бях на гледачка вчера, която всичко ми позна и се ошашавих съвсем, защото каза, че ще имам момиче. А, сега де-Владимира? Другият месец отивам при третото светило в Пловдив, че да видим той какво ще каже.

Да ви се похваля, че дъщеря ми си дойде от баба си специално за да ми поднесе цвете. Беше чудесно!

Майка има Рожден ден и заминавам да купонясвам. Основно сме женски състав и няма да се налага да броим глътките на мъжете. Само на моя.

Весел празник!

# 61
  • Бургас/Пз
Айде и аз да се включа в пожеланията. Макар че за мен по-скоро това е празник на майката а не на жената. Ама и това не мога да го приема да не би да сме майки само един ден в годината. Но нека - колкото повече поводи толкова по добре.

Аз днес голяма разходка му направих , сигурно утре ще имам мускулна треска. Дали мога да пия витамин С??

# 62
Честит 8- ми Март!
Бъдете щастливи и обичани! 

# 63
  • Sofia
Честит празник!Много Щастие и усмивки ви желая!

# 64
Добро утро на всички!
Ше сложите ли и при мен един син щъркел?  Grinning
Много се радвам на това момче, защото около нас е пълно с принцеси!

# 65
Честит 8-ми март и от мен,Мили настоящи и бъдещи майчета!  newsm51
 (извинявайте за закъснението Embarassed)
Желая на всички да сте много здрави,обичани и щастливи!
Да са ни живи и здрави всички дечица и очакваните бебоци!

# 66
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, хора! Hug
Как изкарахте празника? При нас беше страхотно - падна веселба на вечерния купон в хотелчето, та и аз две хорца изиграх, не се сдържах, нищо че накрая не можех дъх да си поема и съпруга ми искаше да ме "напляска", че съм била такава игривка! Wink Вчера цял ден се разхождахме по морския бряг покрай хотелите на Слънчев ден! Надишах се на хубав морски въздух! Peace Направихме си снимчици и като ги смъкнем на компа ще кача в албумчето да си покажа и моя корем колко е щръкнал.... Grinning
Хайде до скоро ви! Мисля да полегна, че от пътуването зверски ми се спинка! По-късничко пак ще намина....  bouquet

# 67
Здравейте момичета ! Честит празник на всички!
Аз не съм писала от много време но при мен е лудница дори аз самата вече съм ку- ку Rolling Eyes
 В момента правим ремонт, ходя на работа, малката беше с пневмония, доктора ми казва че бебето е много ниско долу и има опасност от аборт, БХС ми излезна но нямам представа какво означават резултатите /АФП-28.3 това е в нормата но другото не е ЧХГ норма от 5.5- 27.5 мойто е 3.8/  между другото тичам и по банките за кредит и нямам капка време да почивам. Cry
Иначе малкато човече рита постоянно осещам го още от 14 г.с. В четвъртък /на 13.03/ съм на ФМ при Димитрова стискайте ми палци но ако и тя потвърди че плацентата е ниско долу и на бебо не му е добре май ще трябва да си седна вкъщи колкото и да не им е приятно на мойте "мили шефове " Thinking
 Целувки на всички и много ама много усмивки Grinning Heart Eyes Grinning

# 68
  • Лондон
Привет от моето диванче! Да си призная - не съм ставала от него този уикенд - голям мързел ме е погнал!
Мозъкът ми също е в стачка и отказва да се мърда. Мъжът ми ми се подиграва вече и ми задава внезапни 'тест' въпроси от рода на "Кой е написал 'Война и мир'?". Е, как кой.......... естествено, че ....... (и после 5 минути мисля) Thinking. Понякога ми се дават три шанса докато улуча. Лошото е, че когато гледаме 'Стани богат' обикновено се хващаме на бас за въпросите и аз все по-често съм тази, която простира, мие чиниите, и други разни Embarassed. Отказвам вече въпроси за над 500 лева Simple Smile

Нямам много какво да 'отчета' днес. Набивам бисквитки и говоря по телефона...  Мога само да ви споделя една весела случка. На една приятелка дъщеря и се прибира с въшки. Чистят я. След три дена пак с въшки. Пак я чистят прилежно. Обаче историята се повтаря. Тя отива в училището и се оплаква. Оказва се, че всички деца са така от известно време. Просто едно момиченце не го чистят и то пренася пак малките гадинки. Следва среща с майката на момиченцето, която категорично отказва да сложи отрова на главата на дъщеря си защото това противоречало на етичните й възгледи - просто не можела да 'убива'.  Казала възмутено: "Ама това са живи същества, никой не може да ме накара да им отнема живота"   smile3501 Желязно!

Напомни ми за времето, когато и аз имах въшки (точно на 13-тия ми рожден ден). Тогава за първи път имаше достатъчно деца за празненство и трябваше да им се обадя да не идват. Беше много трудно преживяване. Въобще рожденните ми дни бяха трудни, защото приятелите ми все ги нямаше и нямаше с кой да празнувам. Всички отиваха 'на село' през лятото, а аз си нямях такова и рожденния ми ден винаги беше един голям социален провал Simple Smile Няма да им е лесно на нашите бъдещи августовски деца ако и сега е така Simple Smile

А, сетих се нещо за отчитане. Ние ви изпреварихме и осъществихме една европейска срещичка с Мика.  smile3533 Беше много приятно! Aux Champs Élysées, aux Champs Élysées!Au soleil sous la pluie ŕ midi et ŕ minuitil y a tout ce que vous voulez aux Champs Élysées!

# 69
  • Бургас/Пз
Еya, това са бели кахъри, я ги остави тези въпроси и почивай активно, да знаеш че мъжа ти се възползва от отпускането ти в момента и гледа да наваксва, че сигурно знае че като се роди бебто няма да му се размине нито в чистенето ,  Laughing нито в простирането Laughing
А това за въшките беше просто велико, направо ме хвърли в големи размисли, как е възможно да има такива майки, ми може би и тя самата е била въшлясала newsm78, леле всичко ме засърбя само като си помисля.
А за срещата с Мика да знаеш че ви завиждаме, явно сте много организирани и двете, щом разстоянието не ви е попречило.

# 70
Добро утро, момичета! Как сте днес, как изкарахте празниците?
Аз съм добре, при мен празниците минаха спокойно, няма нещо интересно за разказване.
Cveti, много добре те разбирам за лудницата около теб - ремонт, заем, малко дете, че и болничко. Но защо се измъчваш да ходиш и на работа, а не си седнеш вкъщи?  И аз тичам по банки, че и по институции разни за заем, но чакам парите, за да почна ремонта. Но аз заради проблемите в началото още тогава си седнах домашно. Че и вече повече от месец се гледаме с малкия вкъщи и още не смея да го пусна на детска заради пустия страх от рубеола. А най-лошото е, че в нашата детска още няма рубеола, а има във филиала (а от там непрекъснато идват в нашата и учителки и майки). Така дори не знам какво чакам да отмине - абе, просто ужас. Изнервяме се вкъщи, защото си няма с кой да си играе, оплаква се, че не го пускам на детска. А аз се чувствам като някоя параноичка дето се страхувам да го пусна на детска. Но пък като се замисля да го пусна и се сещам за миналата година, дето хвана варицелата още преди да сме разбрали, че в детската има, и после и на мен... И веднага решавам - никаква детска!
Много се унесох, а уж нямах какво да пиша.
Желая ви много усмихнат и спокоен ден, а на работливките - лека и спорна работа! И -  preggo

# 71
Добър ден и от мен. Аз изкарах нормално като се има предвид какво ми е душевното състояние Sad, но иначе горе-долу съм добре.
Нямам търпение да дойде петък, да отида на фетална при Д-р Врагалева се записах в Фемина. Незнам дали казах, дано не се повтарям, ама съм изкукала вече.
Търсих, търсих толкова инфо и никъде не видях нищо за ЧХГ-то специално. Обръщат по-голямо внимание на АФП. Ако те били по-ниски еди какво си. Ако били по-високи еди що си. А за ЧХГ-то нищо. А някоя знае ли кой от двата дава риск за Даун. Алфафетопротеините или ЧХГ-то. АФП ми е идеално. Завишено е ЧХГ-то.
Абе това от мене, и без това неставам много за разговори сега. Май "овапцах" цялото начало на пролетната ни темичка Confused

# 72
здравейте:)
от няколко дни само чета, нямаше кой знае какво около мен..
стела, и на мен ми препоръчаха горещо клиниката на Щерев, и аз много се замислям, най-вече защото имам ужас от соц манталитета и гадните викащи лелки в бг болниците, знам че има и готини лекари, но все не попадам на такива, и понеже знам, че съм голямо шубе ми трябва споко атмосфера,а в Шейново ми се струва, е ще е голяма истерия. там за каквото и да отида, само ми се карат! не мога да го разбера това..някой може ли да ми обясни защо в бг болниците масово ти се карат ако ще и да си супер любезен! тва ми е толкова соц! #Cussing out
както и да е..та кажи ми моля те, каква е цената тази година за нормално раждане и какво включва. аз кой доктор познаваш ти?
мерси и до скоро
на всички хубав ден  bouquet

# 73
Здравейте и от мен:)

За мен почивните дни бяха слънчеви и наситени с различни емоции...
Желая ви хубава седмица, а аз ще се залавям за работа и ще ви хвърлям по едно око:)
Поздрави на всички  bouquet

# 74
Здравейте и от мен!
Надявам се,че сте изкарали добре празничния уикенд Wink
steis,ще се радвам да се видим!Само да ти кажа,че преди 13.03. има лекция и на 11.03.Темата ще е:“Закаляване на кърмачето. Здрав дух в здраво тяло.” Ако искаш звънни направо като си там!
Желая на всички спокойна и успешна нова седмица!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт