АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 383
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
оуу, колко момченца си имаме днес  Mr. Green честито, момичета   bouquet
добре дошли на новите момичета   bouquet
smg,  Hug

абе момичета, вие откакто сте бременни,правите ли неща, които по принцип са нетипични за вас?
аз например започнах да се лакирам в червено  Shocked, а толкова мразя червено  Sick , псувам като каруцарка  Embarassed и използвам думи, които никога не исползвам, никога не се използват в семейството ми и по принцип не харесвам. например онзи ден казах за някаква жена, че е "пикла"  Shocked Embarassed станала съм агресивна и дори на два пъти за малко да ударя някакви непознати  Shocked  много странна работа  newsm78 личи си, че съм "несама" аккто казват бабите   Laughing Laughing Laughing

# 46
  • София
Здравейте, момичета и от мен  Grinning
Вярно е, че аз се записах и повече не съм се обаждала, но толкова работа имам, че вечер нямам никакво желание да седна пак пред компа. Дори и в старата ми темичка (тази за ноемврийчетата 2004) не съм вече от редовните Confused Навремето аз започнах в Дир-а темичката за ноемврийчетата, аз правех списъка и пр., а сега не ми остава време и за четене Sad Имам бая за наваксване в предходните теми, но ще се постарая да вляза в ритъм Simple Smile
Темичките са оформени прекрасно и с много хъс и настроение - поздравления  Grinning
Аз БХС няма да правя - с първата бременност не правих и сега няма да правя. Ще си мина само с фетална морфология, както и първият път с тази разлика, че преди ходих при Мазнейкова, а сега съм си записала час при Марков. Имаше свободен час чак за 3.04, но за моя радост ми се обадиха, че се освобождава час за седмица по-рано и си преместих часа, та сега съм на 26.03 на преглед и тогава живот и здраве може и да разбера какво бебче да очакваме Wink Дъщеричката ми постоянно си повтаря, че ще има братче, а по всякакви календари и изчисления ми се пада момиченце, та ми е интересно какво наистина ще е Simple Smile Усещам вече бебочко и ми е много хубаво.
Срамота ... но и за снимки не ми остава време. Преди бях много редовна, а сега ... Мога да ви покажа една снимка от предходната бременност, поне да ме видите в такава фаза  Wink Тя е правена на един от курсовете на сп.Девет месеца, които редовно посещавах и беше предвидена за участие в конкурс "Гордея се с моя корем", но така и не успях да я дам за участие, защото взех та родих и мина момента. Ето я! Ще гледам тези дни да се снимам и да се покажа в сегашното си състояние. Не знам при мамите, които са сега с втора бременност как са, но аз имам чувството, че вървя малко по-едра на корем в сравнение с първия път. Ще видим до края на какво ще заприличам  Laughing

Остана да ви пожелая на всички - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   bouquet  Да сте много обичани, уважавани и щастливи майки, съпруги и жени  Grinning Да си изкарате един прекрасен ден, изпълнен с усмивки и хубави емоции  Hug

# 47
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит празник на всички, пожелавам ви да сте много обичани, много щастливи и да ви се сбъднат най-съкровените мечти! И живи и здрави бебоци лятото Grinning

Si Key, и аз съм мама на ноемврийче 2004, и като си сравнявам корема, сега вървя доста по-едра от предния път. Даже мога да кажа, че в момента съм с корем почти като този, с който влязох да раждам, и килцата са ми колкото предния път в 9-ти месец, но това май е нормално за втора бременност. Моето момченце искаше сестричка и си твърди, че бебето е момиче, но вчера гинеколожката ми каза, че чакам отново момче.
Ето ме с предната бременност, месец преди да родя http://www.bgphoto.net/photos/31566/o633405600312166250.JPG, ще си кача днес и снимка от преди няколко дни, да видите какво с какво шкембе съм се сдобила  Grinning

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 11:14 от mama_galka

# 48
Честит празник на всички !Бъдете обичани,щастливи и винаги усмихнати!
Гледам ,че момченцата засега водят начало Laughing
Приятен ден ви желая и се забавлявайте днес,не чистете,не гответе,денят е само за нас и глезотийки. Hug  bouquet

п.п Хвърлих един поглед на коремчетата и да си призная ,коремчето което ми се видя най -напреднало и бие рекордите е на Пепичина Laughing(с най добри чувства го казвам Grinning)

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 08:57 от tsvetelinka

# 49
 newsm51 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА !!! ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ ЖЕНИ И МАЙКИ!
Присъединявам се към Цветелинка - днес само глезотийки, никакви домакински работи!

# 50
  • софия
Момичета,честит празник.Да сте живи и здрави и много обичани

На мен също ми върви по-голям корема сега.Като си гледам снимките от предишната бременност,такъв корем съм имала в седмия месец ooooh!Иначе на килограми вървя доста по-малко,но корема........и циците......мани,мани Laughing
Вчера не можах да ида на лекар,много ме е яд,така се бях настроила,ма лекарката ми беше заминала в провинцията.Но в понеделник съм първа писта там Laughing
Да кажа и аз за срещата-датата ме устройва,но малко ми е далече Плиска.Няма ли да е по-удобно да се видим някъде в центъра.Но ако на всички други им е удобно,ще дойда и до там(няма утърване от мен Grinning)

# 51
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! Желая ви да сте много здрави, щастливи и обичани!

Добре дошли на новите мами и честито на всички, разбрали какво бебче ще имат!
Която почива наистина да остави деня само за глезотийки, а ако има такива като мен на работа - мога да им пожелая и лека работа  Hug

ПП. Благодаря на dessyy за темичката - много приятна и весела!  bouquet

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 10:02 от Poppi

# 52
Честит празник сладурки!Пожелавам на всички ви, всеки един ден от годината да е празничен като днешния!
Деси темичката е страхотна,както винаги !
За малко ви изпуснах от поглед и сега не мога  да ви изчета,браво на вас. Grinning
Добре дошли на новите момичета,лека бременност ви желая!
Честитя на всяка една от вас, която вече знае  пола на съкровището си !
Камелия тези дни ще ти се  обадя да се уговорим за следващата дата (май беше 13.03).
Относно коремчетата ,и моето е много по голямо и много по издуто отколкото при първата ми бременност.
Щях да пиша и за доста други неща ,но ще остане за друг ден ,днес нямам повече време.
Много усмивки  и настроение  през днешния ден!  bouquet

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 10:19 от steis

# 53
Честит празник мили мами да сте живи и здрави с гордост да носите името жена

# 54
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЖЕЛАНИ, ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ И РЕАЛИЗИРАНИ ЖЕНИ И МАМИ!!!   Аз отдавна не съм писала, ама нали се борих с една настинка, която още си влача #Cussing out; в тази връзка-моля ви препоръчайте ми нещо ефикасно за кашлица Praynigимам кашлица на пристъпи, която като ме подхване, няма спиране, чак ми се повдига, ужасно е Cry; другата седмица в четвъртък съм на лекар и ще питам, но своевременно ако ми препоръчате нещо ефикасно, ще съм ви много благодарна
   Вече тръгнах на работа след дългия болничен и се чувствам добре отново сред хора и динамично ежедневие, не ме дразнят толкова даже глупавите въпроси на колежките и подмятания за пола на бебето, както и вечно фокусираните им погледи в корема ми, като че ли, очакват да расте с часове Laughing
   За моя радост, все още не съм наддала(само 1 кг) и си имам само леко заоблено коремче, което все още е трудно различимо, но нямам талия и се "обзаведох" с огромни гърди Party
   Пожелавам ви весел празник, много настроение и усмивки  bouquet

# 55
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК сладки мами,нека всеки ден за вас е празник    bouquet

искам да питам бременките с контракции-спряха ли след като започнахте приема на магнезий?Защото на мен продължава да ми се втвърдява корема от време на време,а пия Диаспорал(магнезий)  Sad

# 56
честит празник на всички настоящи и бъдещи мамчета! Чувстваите се винаги обичани и желани, имайте пролетно настроение!!!
Аз съм малко притеснена от вчера - взех си резултатите от изследванията на урината - имам някакви бактерии - лекарката ми каза, че от понеделник трябва да вляза в болница, ще ми бият антибиотик. Някоя имала ли е подобен проблем? Май не било нещо кой-знае колко сериозно, нямало опасност за бебо и за мен, но кой знае???!!!??? 
Иначе желая на всички да усетят настроението на днешния ден!!!   

# 57
Стела, аз пия Магне Б6 (магнезий) и Но-шпа, но все още си имам втвърдявания, само че не толкова много като преди. Сега просто не са толкова много и на често.
Бланш, а на теб мога да ти препоръчам един бабин лек - лимон, мед и зехтин - на равни части и като минеш, заминеш по 1 суп. лъжица. На мен много ми е помагало, също и на детето и най-вече добре е на гърлото, когато е раздразнено от кашлицата.

# 58
здравеите аз току що се завърнах от дълга разходка. качих в албумчето ни две снимки да се посмеете малко каква бях и каква станах........ newsm78

# 59
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА!

Бъдете много щастливи, обичани, влюбени! Стопляйте с нежност и усмивки всички около вас!!! И на лято всички да се радваме на хубави и здрави бебоци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт