АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 368
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
 Hugооо благодаря ви за бързите отговори,така съм по-спокойна ,не че нямам доверие на лекаря си но след като се наложи вече веднъж да го сменя откакто съм бременна за всеки случай питам и тук...все пак около мен няма други в моето състояние ,така ми липсва някоя бременна приятелка близо до  мен и се радвам ,че мога да се обърна към вас Blush

# 31
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте и от мен,

Поздравления за dessyy, много свежо оформление, изобщо вие всичките се справяте страхотно. Аз не намирам смелост да се пробвам някой път да пусна темичката, вижда ми се доста сложно Confused
Днес бях на преглед, бебо доста е пораснал, отговаря си на седмиците и е момче, гинеколожката ми каза, че е 100% сигурна. Аз честно да си призная очаквах да ми каже, че е момиче, но явно този път вътрешното ми усещане се е объркало Simple Smile
 dessyy,  може ли да и аз да се сдобия със синьо щъркелче? Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 14:20 от mama_galka

# 32
Здравейте момичета  bouquet
И ние със сигурност чакаме синия щъркел Grinning Днес бях на ултрасон и там му видяхме тестисите Joy hahaha Според доктора всичко изглежда нормално, а БХС-то ще излезе след една седмица. Аз си имах предчувствие и си исках момче, мъжа обаче искаше момиче / за разлика от повечето мъже, които искат момче, особено тука в Турция/ Така че стана на мойта hahaha
Аз утре съм на гости още от рано, искам да пожелая весел празник на всички настоящи и бъдещи майки от темата  bouquet  bouquet  bouquet

# 33
Привет и от мен!  bouquet
От няколко дни само чета и се чудя какво да напиша. Преживяж много тежка загуба, но не искам да ви натоварвам с това. Само се моля, всичко да е наред с бебето и да не му се е отразил много стресът и негативните емоции през последните дни. Иначе се чувствам добре, коремът ми расте и чакам ФМ за повече подробв.ности около бебето. Предния път пола на дъщеря ми се вида два дни преди раждането, та и сега съм се нагласила, че мога и да не го разбера предварително.
Цитат
Хора, да напомня и тук - продължавам да събирам мнения за преносимите легълца
Sindarella, ние ползвахме сгъваема кошара, дори последно беше по Коледа. Марина спи в нея, когато пътуваме - на морето, при бабите. За мен е много удобна при пътуване. Заема място колкото един сак, но пък детето има къде да спи. Опитах се да я слагам в нея да играе като малка, но отказваше да стои вътре и затова я ползваме само при пътуване.

# 34
smq,
искрено съжалявам за загубата ти!
Кураж!

# 35
dessyy, благодаря за темата!   bouquet

Честито на всички, които знаете пола на бебетата си!

sonaschi, добре дошла! Сигурна съм, че нищо ти няма, но защо не се обадиш в Майчин дом (или  другаде) и да си вземеш час за днес или утре сутрин? Знам, че ще ти струва парички, но пък спокойствието е много важно сега. Не си струва да стоиш и да се тревожиш. Нека да те види лекар.

smg, Съжалявам за загубата ти. Бъди силна и мисли за бебето сега.  Hug

sindarella, обсъждахме темата за леглата преди време. Аз не разбрах ти искаш да спи в преносимо легло бебето всеки ден и нощ или само при пътуване? Ето тук мое … 85;ие, изказано в по- предната тема. По- нагоре можеш да видиш и другите какво са писали.  Peace

# 36
smg аз също се присъединявам към тези, които искрено съжаляват за загубата ти! Кураж и продължавай напред, заради малкия ангел в коремчето ти!  bouquet
sindarella аз също завърших право, но още не мога да се ориентирам в обстановката. Много ще ми помогнеш, ако ми дадеш съвет къде да се насоча. Единственото, което ми стана ясно досега е, че всичко става с много дебели връзки и не знам дали ще мога да се преборя на конкурсите. По повод сгъваемите легла смятам, че са о.к. за път, но ежедневно да спи в тях бебето не съм много съгласна, но все пак това е моето лично мнение, а и не съм ползвала честно казано. Embarassed
caprice ако и ти като мене още не си ориентирана също можем да обменим мнения.
А на всички майки, които знаят пола на бебето си ЧЕСТИТО! Аз тоя надежди за момиченце, но ще видим!
P.S. Аз също искам предварително да ви честитя 8-ми март, защото няма да мога да се включа събота и неделя. Пожелавам на всички ви безпроблемна бременност, много здраве и само положителни емоции. И естествено най-прекрасните августинчета!  bouquet  Heart Eyes

# 37
smg ,приеми и моята искрена подкрепа!Нека бебчето ти дава сили и кураж и бъдете живи и здрави!  love001

Днес най-накрая си направих малко снимки на тумбака Wink Това са му първите и изчаквах досега,защото по-рано просто изглеждах,все едно съм просто с дебел корем,а не бременна... newsm62. По-късно ще се опитам да ги сложа в албумчето,но понеже не съм правила досега такива неща,може би ще разчитам на помощта ви Embarassed

# 38
Здравейте, аз днес имах много работа в офиса и чак сега влязох във форума. caprice-аз имах пред вид това, че самата бременност прави жените да изглеждат по-красиви.( факт е че аз доста съм погрозняла, но така се виждам в огледалото Wink) но е много приятно като ти направят комплимент, някак си се чувстваш красива от самата бременност. mamadona-аз ще раждам в бившата Тина Киркова, при доктор Маленов. Кумата ми ражда при него и ми го препоръча, защото са семейни приятели, а в тази болница лежах и в началото когато много повръщах. Мисля да се доверя на доктора си и да раждам там.

# 39
smg и аз искрено съжалявам за загубата ти,бъди силна(доколкото това е възможно) заради живота,който носиш

да ви разкажа за моето посещение на родилното отделение на клиника Щерев,където евентуално ще раждам-изглежда много добре,чисто,родилката обикновено е сама в стая,няма ограничения на посещенията дори бащата може да спи там ако иска,бебето може да е непрекъснато при майката,а ако  иска да си почине го взима акушерката,не трябва да си носи нищо(освен козметични принадлежности),всичко се дава от клиниката,включително всичко за бебето(разбира се без комплекта за изписване),има неонатолог,но няма обособено неонатологично отделение,имат договор с кръвна банка,не транспортират родилката при проблемно  раждане,а се оправят на място,има кувиоз..... друго в момента не се сещам

# 40
Момичета, след няколко седмична пауза и аз се включвам отново тук  Embarassed . Искам да кажа първо честито на тези които вече знаят пола на бебоците   bouquet . Аз в понеделник съм на ултразвук с детайлен морфологичен анализ и докторката каза, че ако бебката е в подходяща поза може и да се види вече полът и на моето мъниче. Всъщност незнам да вярвам ли или не на тези ултразвуци незнам- една от съседките ми роди момиченце, а трябвало да е момче Simple Smile как ли се сменя цял бебешки гардероб за ден-два незнам. Дали като дойде време за дрешки да не се ориентирам в бялата класическа гама за дрешки(хем винаги модерна, хем да не стават грешки  newsm78 )

# 41
Ох, пропуснах да кажа че и аз вече си сложих снимки в албума с коремите  Laughing

# 42
Момичета, аз ви изоставям и Ви пожелавам много спокоен уикенд. На всички четсит 8 март предварително, че вкъщи нямам нет. Много усмивки и лека и безгрижна бремнност. Целувки

# 43
И аз,и аз! Пуснах няколко "топли" снимки на моето шкембенце  smile3509
Скоро ще кача и снимка да се запознаем,че трябва да ги намеря из дисковете,че преинсталирахме компа и всичко е свалено "някаде".
Леле,хора,днес съм като ламя-цял ден дъвча нещо и пак съм гладна  261uu

# 44
  • Бургас/Пз
Ох, пропуснах да кажа че и аз вече си сложих снимки в албума с коремите  Laughing
Направо ти завиждам, благородно, къде е това хубаво море. И честно казано изглеждаш страхотно на брега на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт