Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
-
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
-
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
-
Какво представлява ултразвуковото изследване F.M. и кога трябва да се направи?
-
Какво трябва да направи бременна жена, ако има слузесто течение с кръв в 17-та седмица на бременността?
Хич не се ядосвай за времето,то и тука е студ
Е,чак виелици и сняг няма,ама .....

.Мен също ме осигуряват на по-висока заплата от януари,т.е.аз сама ще си внасям осигуровките и няма да ходя на работа.Само че точно от януари съм вече близо 2 месеца бонични...и незнам как точно стоят нещата???И ако наистина след това за майчинството се взима сумата на обезщетението,а не тази,на заплатата,става много кофти...Тогава супер много ми се намалява сумата,която ще трябва да ми изплащат 9 месеца
.Така ми каза и нашата счети,но тя не е много сигурна,а моя позната казва,че не е вярно???
Каде точно е истината,ако някой ми каже,ще съм му много благодарна!!!
, дето е толкова известна и велика е най-кофти работодателят когато става дума за договори, осигуровки и т.н. така че се оправих сама. в момента работя за да си внасям тези вноски, които са височки. 

тинейджъри! 
аз се чувствам ужасно. Имам висок риск при БХС-то. 1:136. Но докторът ми ми казва да не се притеснявам за нищо, защото всички е изчисляване на проценти на база средностатистически данни, посредством комп. програма. А и алфафетопротеините от които идвал риска са ми в чудесни граници. Имам леко завишение само при хормона на бременността ЧХГ, което докторът ми обясни, че се случва често, когато плодът е момиченце.