48-ма тема на Американското задружие

• 17 887
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • usa
Момичета да ви питам, мога ли да мина на нормално мляко вече че ми писна с тоя АМ Sick
Забравих да говоря с педиатърката. Малкият има АД.
Вие как започнахте? За колко време минахте на нормално мляко изцяло?

аз девойките ги минавах на краве мляко след като навършеха година, даниел беше на кърма до 15 месечен, с него работата беше малко по-различна. полека-лека за около две седмици приключвах със сухото мляко. щом е с ад, просто наблюдавай дали ще се влоши като въведеш кравето мляко, както с всяка друга храна. силвия беше със силна екзема или ад, не знам каква е разликата и дали изобщо има такава Simple Smile, не и се отрази смяната на млякото въобще, но пък братовчедка и беше на безмлечна диета поне до две и половин годишна възраст, така че няма общо правило, караш според вашия случай. успех!

# 91
Биз, чудесни снимки.Но да, наистина много мръсно.Който и да ми е разказвал за Индия, това е -мизерия и мръсотия...а ние сме глезени, само за това си мислех, докато гледах снимките...

Клонът на Чикагската Публична Библиотека , който е най-близо до нас, вчера ме зарадва безмерно!Вече мога да си поръчам книги, филми и т.н. онлайн  PartyПреди малко си постнах на холд книга и цели 2 филма. Нямам идея, дали е ставало преди.Когато служителката ми подаде флайърчето с информация, така се нахилих, че тя ми поясни: "да, отне ни много време, но в крайна сметка резултатът е налице".
 Блажка, вие имате ли тази екстра?Така ли е по принцип (от край време), аз сега ли чак откривам топлата..., или си е новост??

# 92
Клонът на Чикагската Публична Библиотека , който е най-близо до нас, вчера ме зарадва безмерно!Вече мога да си поръчам книги, филми и т.н. онлайн  PartyПреди малко си постнах на холд книга и цели 2 филма. Нямам идея, дали е ставало преди.Когато служителката ми подаде флайърчето с информация, така се нахилих, че тя ми поясни: "да, отне ни много време, но в крайна сметка резултатът е налице".
 Блажка, вие имате ли тази екстра?Така ли е по принцип (от край време), аз сега ли чак откривам топлата..., или си е новост??

Тина, осведоми се дали не се плаща за тази услуга, защото при нас се плаща.  Confused По 50 цента на филм и книга. Реално особено за филмите не си струва, щото първо, че чакаш така или иначе, второ вече има такива за по 1$ дето са в автомати ( забравих как се казват) и си го вземаш веднага, връщаш когато ти скимне, а в библиотеката поне при нас е само 2 дни), да не говорим Нетфликс, че предлагат да се гледа безплатно.

Мацки, направо се разбих...тръгнах да боядисвам посред нощите и май така и ще бъде, защото дребните ми скъсаха нервите. Не знам някой от вас боядисвал ли е с хлапета наоколо? Някакви идеи? Просто ме изнервиха до N-та степен.  Rolling Eyes

# 93
Биз, чудесни снимки.Но да, наистина много мръсно.Който и да ми е разказвал за Индия, това е -мизерия и мръсотия...а ние сме глезени, само за това си мислех, докато гледах снимките...

Охооо, не знаех, че сме толкова напред с материала.  Laughing Отдавна го имаме това, аз работя там трета година, и не помня време да го е нямало. Можеш не само да си поръчваш, но и да удължаваш срокове онлайн, ако ходиш на ваканция, да си съспенднеш холда до определена дата, че да не вземе да дойде, пък тебе да те няма.
Тандури, няма такива такси при нас, не мисля, че е толкова популярна практика. Аз случайно имам достъп и до други библиотеки, освен моята библиотечна система, само веднъж са ме зашеметявали на едно място с 1-долар такса за рентване на филм, и повече там се зарекох да не стъпя.
А филмите ги даваме за 1 седмица. Ако няма опашка, можеш да удължиш за още една, после за още една.
Тина, и Instant Messaging предлагаме като услуга. Ако искаш, се обади някой ден да чатваме, и питай, ако нещо те интересува, да го отчетем като дейност.  Laughing

# 94
И при нас на село е компютъризирано. Няма такса за запазване и също може да се удължава срока за някои книги или филми онлайн. Кофти е, че новите книги ги дават само за 2 седмици. А времето за четене никога не стига...

# 95
  • Чикаго / София
Момичета, тази вечер ли се сменя часа?

# 96
И при нас на село е компютъризирано. Няма такса за запазване и също може да се удължава срока за някои книги или филми онлайн. Кофти е, че новите книги ги дават само за 2 седмици. А времето за четене никога не стига...
И аз знам за библиотеки, в които дават новите книги за по 2 седмици. При нас е за 3, като за старите книги. Но времето пак не стига (аз например не съм от бързо четящите. Rolling Eyes )
Единият начин да запазиш книгата е да я поръчаш, след като вече не е толкова нова, защото тогава няма опашки.
Другият е да я напишеш последователно на холд листа на всеки член на семейството. Така все ще имаш по един екземпляр у дома.
И третият, разбира се, е да си я купиш. Но аз чак дотам не стигам.  Mr. Green Освен в редки случаи, разбира се, ако е нещо много любимо, или прекалено изгодно. В една от комшийските библиотеки продаваха например за 1 долар "A thousand splendid suns", е не мога да изпусна такава оферта!
ирка, и аз знам, че тази вечер се сменя времето, ние вече превъртяхме часовниците.  Confused

# 97
  • USA
Biz, страхотни са снимките. Момиченцето - пациент е много красиво дете.
Блажка, хубава ли е тази книга?
Аз познавам много свестни българи тук, но не правя особени усилия да съм в българска среда. Сигурно покрай детето повече ще се разтърся. В интерес на истината в началото правех повече усилия, но разбрах, че с много хора просто нямам никакви общи интереси.

# 98
И при нас на село е компютъризирано....

Кейси, не наричай вашето село, вече село, защото нашата столица, например хич не е компютъризирана  Joy

Плюс, не може да се удължава филм, даже и да няма чакащи. Трябва да го върна и библиотеката да ми изпрати официално писмо и плик /за които кой ли плаща/, за да ми съобщи, че няма чакащи за моят филм  Rolling Eyes, което и двете страни: аз и библиотеката прекрасно знаехме само няколко часа преди това...

# 99

Блажка, хубава ли е тази книга?

Аз не съм стигнала още до нея, но който вече я е чел, да си каже.  Simple Smile

# 100
Бистре, страхотни снимки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273765.0
Една тема да се посмеете..

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 08:24 от Зора

# 101
Уф, май Анет беше казвала нещо по темата...но и аз като видя възглавници, юргани и плюшени играчки в леглото на бебето и ме втриса. Особено първите снимки - аз ако видя така Иван ще получа сигурно удар  Confused Или ние сме се чалнали с този СИДС или в БГ за такова понятие не са чували..

Бистре, днес си мислех, след като ти видях снимките...в колко презадоволено общество живеем /САЩ/. Хвърля се храна, хвърлят се дрехи, хвърлят се коли след 2г, всичко е прекалено много и пркалено излишно.

Иначе аз в Индия се отказах да ходя след като пътувах с Air India  Sick Имаме близки приятели, от които съм чувала много за Индия, но не ме влече въобще /ако трябва да избирам/.

# 102
Блажка, и аз разпитвам насам-натам за слънцата, ще я чета, Хюсеини умее да разказва поне, в случай, че не е измъдрил  толкова интригуваща история пак.Само кажи как става с месинджъра, и веднага ще го пробваме.Сега чакам за книга на Павич, после са слънцата.
  Тандури, безплатно е.

# 103
Тина,аз май не разбрах за какво баш иде реч,но ние от години поръчваме онлайн,после се обаждат по тел и дават 1седмица срок да се вземе книгата/диска..оналйн се удължават срокове( до 3пъти за книга, 2 за диск мисля) също,,май само глоба плащам на истински..не си представям как бих се оправила без това,като съм с децата не мога да ровя за моите си неща,а и от нас мога добре да разгледам на ния книгите и игрите и редуцирам фактора случайност..вива юс библ.система!
*
затрупани сме в сняг;нямаме дайпери и мляко..и сирене нямаме,ни грам,а днес било прошка и сирни заговезни..стеф ходи с пулъпс на цветя от ния останали,тя го дразни че са гърли,той сваля,ходи по п....и вика "ай толд у мааааам,ай уонт май дайпър"..

# 104
  • Boston, MA
Първо, честито очакване на Софко! Прекрасна новина! Сега ще я чакаме да ни разказва как е бременна, с тодлър!

Второ, разгледах един куп интересни снимки - благодаря на Джена и Биз, че попътувах с тях! Видях и всички мили, сладки, красиви деца!

Аз бях в Юта и Колорадо и толкова кошмарна командировка не съм имала не помня откога. Не стига, че във всяка посока пътуването ми отне 10-12 часа, а през седмицата имах тонове работа, тъпакът, който трябваше да ми помага, се оказа на вие с компютъра и трябваше аз на него да му помагам.  Rolling Eyes В общи линии се прибрах три пъти по-уморена. Но айде свърши...

Общи условия

Активация на акаунт