48-ма тема на Американското задружие

• 17 883
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
стеф ходи с пулъпс на цветя от ния останали,тя го дразни че са гърли,той сваля,ходи по п....и вика "ай толд у мааааам,ай уонт май дайпър"..

Smile това ужасно ме развесели

Бубка, някакъв шанс за релаксиращ уикенд?

Атти, исках да ти кажа, че Ноли изведнъж взе да си спи в леглото, сякаш цял живот така...  Crazy ... на три приятелски семейства децата спяха при тях до 6 месечна възраст, след което ги изнесли в друга стая. Имало ревове и чудеса, но за 3 дни свикнали... добре, че не ми се наложи, но принципно четох някъде, че това била идеалната възраст, защото по-рано не разбирали достатъчно какво се иска от тях, а по-късно - свиквали твърде много. Къде го четох това (май в Бейбиток  newsm78), но щом при нас стана, значи и при вас ще стане... Hug

# 106
Уф, май Анет беше казвала нещо по темата...но и аз като видя възглавници, юргани и плюшени играчки в леглото на бебето и ме втриса. Особено първите снимки - аз ако видя така Иван ще получа сигурно удар  Confused Или ние сме се чалнали с този СИДС или в БГ за такова понятие не са чували..

Пумпал, това е за теб:
http://www.healthychild.com/cribdeathcause.htm
http://www.google.com/search?hl=en&q=toxic+crib+mattress

# 107
Уф, май Анет беше казвала нещо по темата...но и аз като видя възглавници, юргани и плюшени играчки в леглото на бебето и ме втриса. Особено първите снимки - аз ако видя така Иван ще получа сигурно удар  Confused Или ние сме се чалнали с този СИДС или в БГ за такова понятие не са чували..

Пумпал, това е за теб:
http://www.healthychild.com/cribdeathcause.htm
http://www.google.com/search?hl=en&q=toxic+crib+mattress
За първи път чувам за това... интересно...

# 108
Аз съвсем на скоро се сблъсках с тази информация и ако това е истина то обяснява факта че SIDS има предимно тук и в другите "развити" страни следващи хАмериканският модел Thinking

Това е статията в която го прочетох за първи път:
http://www.mercola.com/2000/nov/5/victory_over_sids.htm

Има много информация и доста магазини в които се продават подходящи матраци или покрития:
един пример:
http://www.babymattresscovers.com/

# 109
Хиър...искрени съболезнования за майка ти Sad,много ми стана мъчно.Еххх какъв е гаден живота понякога....Дано бързо намериш покой и ти останат хубавите спомени с нея.(((прегръдки)))

------------------------------------------------------------------------------
Аз докато ви изчета минаха няколко часа и сега всичко ми е каша в главата.Ние из-пътешествахме малко,хубаво си изкарахме.
Биз...снимките са много интересни,сърбяха ме ръцете и аз да бях там и да снимам-тази с момиченцето и бебето е за конкурс направо...страхотно уловен момент,а момиченцето със сърдечния проблем накрая е толкова красиво ,дано всичко се оправи с него.Като цяло точно така я знам Индията от документали и прочие,жалко наистина че не си пазят страната,интересно е да се види и туризмът щеше да им помогне.

До после  че Елла се събуди

# 110
Само кажи как става с месинджъра, и веднага ще го пробваме. 
Hug
http://webserver.mcl.org/lib/prinmsg.html
За библиотечни и информационни въпроси е услугата обаче  Sunglasses (макар че историята на чатване с  тинейджъри помни къде-къде по пикантни случаи  Crazy. )
Гледах снощи потресаващ индийски филм, "Water", за нещо като дом за вдовици преди около 50 години. Някаква традиция, според която вдовиците трябва да се заточват в такъв дом. Главната героиня беше "овдовяло" 8-годишно дете. Там остаряват, там си умират. Издържат се с просия, а ако някоя е по-хубава, я пращат да проституира, (пък даже и да е дете). Ужасна история.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 22:35 от блажка

# 111
Софко, лека бременност.
 Блажка, ми подксажи ми тук, да пиша с обръщение към теб, лично, или просто да напиша нещо...ако е на шльокавица, ще ни  се карат ли???Ако напиша Blajka, kak si? Kolko ще ни бият?

# 112

Блажка, ми подксажи ми тук, да пиша с обръщение към теб, лично, или просто да напиша нещо...ако е на шльокавица, ще ни  се карат ли???Ако напиша Blajka, kak si? Kolko ще ни бият?
Абе май най-добре тука да си чатваме като че ли.  Laughing
Честито и от мене, Софко!

# 113

Гледах снощи потресаващ индийски филм, "Water",
потвърждавам, много хубав филм и много тъжен. в Индия питах за него и казаха, че е една от малкото на брой индийски продукции, която не е като основната толкова красива и пленителна боза...

Тина, в библиотеките в Мплс е безплатно и поръчваш по нета и после имейли ти пращат, когато дойде време да отидеш да си ги прибереш, и после пак, когато е време да ги връщаш.
от честото ми постване си личи, че нямам дете и приятели наоколо, нали...  Embarassed

# 114

Гледах снощи потресаващ индийски филм, "Water",
потвърждавам, много хубав филм и много тъжен. в Индия питах за него и казаха, че е една от малкото на брой индийски продукции, която не е като основната толкова красива и пленителна боза...
E Biz недей така де, Devdas е един от най-гледаните филми в Индия, сигурно няма индиец да не го е гледал(която и да е версия). аз лично що сълзи пролях на Ашвария и Шахрукх Кан... Wink
 Water  го гледах , тежък , и то доста , аз го свалих заради Джон Абрахам, смислен е филма , не е като само "да те развлече и убие времето". Но аз да си призная тук с риск да ме освиркате- почитател съм им на Боливуд , имат някои доста добри филмчета. То Холивуд напоследък са се побъркали на тема "ужаси , мистерия , вируси затриващи човечеството или мутиращи в изроди" затова "бозата " е за предпочитане Simple Smile
 www.zarta.org - една доста богата колекция от Hindi филми  bouquet

# 115
raya_usa , ти от къде свали филма?

# 116
Блажка, хахаха Simple Smile
 В мазето имам стари сп. нешънъл дж.Онази вечер малкия се заигра там, а аз се зачетох в един брой.Имаше статия за Боливуд.Няма такава киноиндустрия, чак ми стана жал за Холивудските звезди  Laughing, има да мечтаят за почти милярд фенове.Имаше поразителни статистики.

# 117
a, Рая, никой никого не освирква за вкусовете. нищо специално против филма, дори и не го знам кой е, просто беше пример. сори, ама за мен повечето произлизащи от Боливуд са си бозичка - толкова много танци и песни множко ми идват, иначе че е невероятна красота не отричам. а и при целия този блясък, съпоставката с беднотията в страната е поразителна, както ми каза една жена - опиум за народа  Wink изброените от теб холивудски филми не ги гледам.

# 118
аз рядко имам какво да кажа за 7мото изкуство, но гледал ли е някой Walk the line и ако да - какви са ви отзивите

Днес слушах някакво СД с кънтри в колата и ми стана много липсвално за САЩ, припомних си миналото лято, командировките ми по Тексас... ехх... нещо ме хвана носталгията

# 119
Блажка, хахаха Simple Smile
 В мазето имам стари сп. нешънъл дж.Онази вечер малкия се заигра там, а аз се зачетох в един брой.Имаше статия за Боливуд.Няма такава киноиндустрия, чак ми стана жал за Холивудските звезди  Laughing, има да мечтаят за почти милярд фенове.Имаше поразителни статистики.
Аз и за Хонг Конг бях чувала, че бият статистиките в сравнение с Холивуд.  Laughing
Аз под Боливуд разбирам нещо като някогашния "Любовна история", нали за такъв тип филми става въпрос? Като дете ми харесваха, че и плачех, но доста отдавна не съм гледала такова кино.

Общи условия

Активация на акаунт