48-ма тема на Американското задружие

• 17 843
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Аз не мога да се похваля земеделски, защото на тая песъчлива почва даже тревата едва вирее, особено сега с рестрикциите за поливане. А и предпочитам зад мрежата на терасата, далеч от тревната фауна.

Добре че са пазарчетата наоколо, за да се снабдяваме с пресни зеленчуци. Макар че вчера собственика на едното, който е мексиканец, ми сподели че няма вече кой да работи на полето. Сигурно има разни масовки на имиграционните пак...

# 181
И да имаме, и да нямаме двор - аз май няма да се отърва от доматите и чушките. Току-що прочетох, че в нашето село се подхванал някакъв проект за обществени градински парцели (както има в 2 съседни села), и моят съпруг ми поръча да следя, и да не взема да пропусна раздаването на парцелите! Откога си го мечтае това нещо ... Градинарките, ако си гледате български домати, запазете по някоя щипка семе. Flutter

ако ще се записваме с поръчки при градинарките, аз може ли да си поискам по шепичка домати, чушки, ягодки или каквото ви се откъсне  Hug?
Това ще го препратя на съпружеското тяло за кураж, като потвърждение, че е на прав път, дето иска да зарязва ИТ-то и да ходи назад към природата и първоизточниците на живот.

# 182
  • usa
ако ще се записваме с поръчки при градинарките, аз може ли да си поискам по шепичка домати, чушки, ягодки или каквото ви се откъсне  Hug?
Това ще го препратя на съпружеското тяло за кураж, като потвърждение, че е на прав път, дето иска да зарязва ИТ-то и да ходи назад към природата и първоизточниците на живот.

ти май не ме разбра... аз не искам семки като теб, аз готова продукция прося Whistling...

# 183

ти май не ме разбра... аз не искам семки като теб, аз готова продукция прося Whistling...
Аз го разбрах, но криво го рекох. 10 вечерта е, извинена ли съм? Лека нощ, че трябва да чета бед-тайм истории.

# 184
  • usa
Аз го разбрах, но криво го рекох. 10 вечерта е, извинена ли съм? Лека нощ, че трябва да чета бед-тайм истории.

извинена си, извинена си. тичай да четеш по-смислени работи от моите празни приказки Simple Smile  Hug

# 185
ако ти си застрахованата, то тогава твоята застраховка си е праймъри и ти си си покрита с нея, пък ако си покрита и от тази на съпруга ти, можеш да им изпратиш и на тях клейм за сумата, която ти остава да дължиш след като твоята застраховка е платила каквото покрива.

Добре де, Миз,  а защо тогава като питахме застрахователя ни казаха, че можем да считаме и тази на съпруга ми за праймъри, а после като отказаха да плащат изговориха един куп дивотии, вкл. това за възрастта споменаваха, а покритието на 2-те застраховки се различава драстично, и за извършените процедури разчитахме на потвърждението, че си ползваме неговата като праймъри  newsm78 като файлнахме клейм пък влязохме в един омагьосан кръг, защото го динайваха 2 или 3 май беше пъти, докато го разгледа жив представител... не ми стана ясно как така автоматично се динайва, а на 3-ти или 4-ти път се променя решението  #Crazy В резултат на всичко съм тотално озадачена и объркана и спрях моята... да не говорим, колко пъти си противоречаха различни представители, до които се докопваш за справка!

Бенсън! Огромно благодаря за безценния съвет!  Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 05:50 от Indiana007

# 186
Аз само да кажа, че аз не копам, и на садя. Само надзиравам процеса. Та, мерси за комплиментите, Индиана, ама не е чустно да ги приемам.

Да ви се похваля, получих закъснял Коледен подарък от една колежка. Ръчно плетено одеало. Сега чак се чудя как да благодаря, неловко се чувствам, защото не съм смятала, че сме толкова близки.

Миз, разбрахме, че мъжа ти е по-млад  Mr. Green, поздравления. Кажи сега, ще ти връща ли Храста пари от данъците и ще се прибираш ли в България. Че аз стисках, стисках палци, дано е прихванало нещо  Laughing

За застраховката, аз уж съм с добра застраховка, ама пак си доплащам... Вярно че и зъбите ми са един път.. ама все пак. Медицинската май е по-добре, нищо не плащам по нея..

Хиър, държиш ли се? Мислим те.

Не видях кой коментираше за българския Idol, но тази вечер девойките ме изненадаха с вокалните си способности...

# 187
Айде пуфалихме се тук със младите мъже  Laughing

Миз, не става въпрос само за депендънт май, защото и при мен така процедираха. Добре че мойта застраховка през работа беше по-добра и добре че аз съм с по-ранното раждане Simple Smile

Индиана, май имате нашата програма, така като гледам.  Joy  Общо взето младежът спи цяла нощ и цял ден докъм 4-5 следобед, само се събужда да яде и след това като се ококори, цяла вечер песни и танци.  Tired Решил е май, че майка му има нужда да посвали някое и друго килце и не ми дава да седна. Simple Smile И аз използвам слинга, взехме и бьорн, ама май не го хареса много много. А, като се изморя на крака сядам на топката за пилатес, върши чудна работа. Simple Smile

# 188
Не видях кой коментираше за българския Idol, но тази вечер девойките ме изненадаха с вокалните си способности...
Аз бях  Flutter , а пък Тина попита къде да го гледа, но си нямам идея, в Замундата със сигурност го няма, а в Арената са ми изтрили регистрацията  #Cussing out и не мога да проверя, но предполагам, че там го има, мисля че в you tube също го качват   bouquet

# 189
Зора, държа се. Мисля да почна и с хора да се срещам вече. Мъжът ми ще дойде за 40 ден, ще й разпръснем праха и ще си вървим. Искаше ми се мъжът ми да е до мен за опелото, но не стана. Беше хубава служба, много хора дойдоха.  Cry

# 190
Рая Simple Smile
но в случая спекулирахме какъв тип хранене поддържаш, защото спомена, че не ядеш до 12ч Simple Smile

А децата имат нужда от животинчета и пилета всякакви  - мама ще се наложи да потърпи Simple Smile

indiana007  аз такова нещо като разделно , неразделно хранене не практикувам.пък и да не ядеш до 12 е всичко друго , не не и здравословно, но лош навик , от години съм забравила какво е "закуска". но за диета не ме питай , от както съм го родила малкия, като ми се е прияло едно сладко, само да има кой да прави. и затова сърцето ми страдаше вчера ,че Tandoori, е много далеч с тези красоти дето ги майстори Simple Smile
 за "животинчетата"- не да те плаша, но и твоята хубавица ще порасне , кой знае какви гадинки ще иска да въди из къщи Mr. Green.То аз против тях нямам , но не в нас , моля,  Stop
 но като казах че в "нейбърите е ZOO", не преувеличавам:котка , куче, 2 папагала, 2 пъдпъдъка с 12 отрочета. ей това е доста за моята чувствителна душа! Naughty (няма начин да се изтрае)  #Crazy
 за застраховки си говорите нещо -ох неща и да ги мисля. аз се самоусигорявам , уж казват че я бива, но знае ли човек. Лятото като ме хвана мастит, и бях с почти 40 C , се наложи да отида до ER, (защото докторите си ме прехвърляха , били букнати нацяло)... та получавам аз бил за около 3000$ -не искали за плащат , не било спешен случай. Та тръгнаха едни писма , едни обяснения, че накрая им казах че ще ги съдя -че взеха и платиха.но....за нещо по-сложно ако се наложи, ужас. то професор трябва да си , за да им разбереш всички шмекерии на тях Rolling Eyes

# 191
Ехоо, как сте днес?

Само да кажа, че бяхме до ЕР за спешни изследвания на кръв и урина и сме чисти, че й отне 3 часа само, за разлика от стандартните 8:) Явно цялото семейство ни стресе зверския грип, баш  на края на сезона...Здраве да е.

Хиър, нещата ще се уталожат като им дойде време, но ти си го намислила добре - да си с хора е понякога много терапевтично по ненатрапчив начин. Бъди здрава и силна:)!

Кога е всъщност деня на Майката тази година?

лек ден!

# 192
Момичета, как се справяте със смяната на часа? Има ли други с кофти започнала седмица като мен?

# 193
Рая, ти в кой щат беше ?  Laughing LaughingАко не е много далеч те и в колети могат да  оцеляват сладкостите Wink

Хотмама- добре че е само грип! Аз като каза вчера за корема + температура, доста се притесних, понеже аз бях така с апендикса като ми го махаха. Грипа ще мине и замине, Ели ми беше 4 дни с 40 градуса, като смъкваше на "39.5" за по половин час. Не бях спала изобщо тези дни, да не говорим, че не бях виждала дете да вдига такава температура.  ooooh!

Денят на майката по правило е 2-рата неделя на Май месец( 11 се пада тази година), денят на бащата 3-тата неделя на Юни месец( 15-ти е тази година). 

Хиър,  Hug Hug Hug АКо искаш, разкажи ни нещо за майка си, какъв човек беше?

Ники, не питай...Много се прецакахме, защото стояхме до 3 сутринта в неделя с ремонта на банята, после трябваше да станем в 7, като последната седмица Калин беше във ваканция и спяхме до 9-10 сутринта. По-кофти не съм се чувствала много отдавна..

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 17:06 от Tandoori

# 194
Кога е всъщност деня на Майката тази година?

Деня на майката е на 11 май ,както Тандури е писала ,но деня на бащата е винаги юни месец.Тази година е на 15 юни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт