48-ма тема на Американското задружие

• 17 837
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Abadjieva, ами понякога се налага да се яде и затова няма как да го разреша " само в някои случаи" Simple Smile

Juturna, за какво ще ползваш комбайна?

# 226
Рая & Clairette  - аз се чуствам далеч по-добре хранейки се по графика на Clairette... но признавам, че това не е универсално решение и отдавна на никой не го налагам! Има си хора, които закусват, има си хора, които вечерят!  bowuu Аз съм от вторите и го правя бавно и с винце bowuu
Да определено всеки си преценява сам за себе си, но да поясня все пак, мисля че Биз попита. Значи моята схема е следната (да подчертая че  в момента съм я позанемарила  Blush). Вечеря най-късно в 18ч. (лека), сутрин като стана-билков чай с мед, след 2 часа порция плодове и след час и половина-два то станало време за обяд. Та мисълта ми беше, че човек не стои гладен-все си пийва и си хапва по нещо малко, докато стане време за обяд  Wink. Следобеда плодове, ако не съм гладна фреш или чай и в 18 най-късно-вечеря ( със сегашната ми работа на смени, това е доста трудно осъществимо  Crossing Arms , но скоро ще се въдвори ред  Rolling Eyes ) Поне 2 пъти годишно по 20 дена на плодове и чай с мед - чувствам се страхотно в този период  Simple Smile .
Кола и деца нямам и не мога да се изкажа по този проблем, но пък имам баща с кола и в ролята на дете мога да кажа, че ядене в колата му не може да бъде осъществено под никаква форма  Laughing
Индиана радвам се че розовата бълхичка  Heart Eyes е добре, дано си по-спокойна вече. Относно бъгавия сайт и аз съм на това дередже, едвам публикувам  Rolling Eyes
Биз ти Марти ли ще си посрещаш в София, май стана време да си го прибираш вече  Wink . Относно визата, не знам дали моя опит ще ти е от полза, защото на мен агенция ми придвижваше нещата, а и със студентските бригади е по-различно положението. Но от подаването на документите в посолството до интервюто имаше, може би седмица, или 10 дена разлика, доста бързичко стана  Party Мисля, че ако си предвидиш месец и половина-два преди пътуванията ще е достатъчно, но вече стои и въпроса с резервирането на полети, нали е по-добре от по-рано, особено за лятото. Ако са ти сигурни пътуванията защо не подадеш документи още сега, или те притеснява срока на визата  Thinking . Ти искаш с една мулти ентрис за 6 месеца, да направиш и 2-те пътувания, така ли? Значи дори март да ти издадат визата те урежда, тъй че подавай смело документите, тамън да знаеш от по-рано за полетите  Peace
За слинговете съм с 2 ръце-страшно удобни и полезни. Тез мъже нищо не разбират  Crossing Arms  Wink
Вики аз бях попитала, но най- нахално ще попитам пак  Blush . Можеш ли да ми препоръчаш хотел в близост до Филипс Арина в Атланта, нямам претенции да е нещо особено...ако имаш представа разбира се   bouquet
Аз май се олях този път  Embarassed

# 227

Биз ти Марти ли ще си посрещаш в София, май стана време да си го прибираш вече  Wink .

[тежка въздишка...] стана време, ама май ще трябва да остане още една седмица, защото руснаците се моткат и издават покани за 1 месец и няма да успея да я получа на време и да взема виза, иначе трябваше да летя на 21 за Русия да си го прибирам....  Rolling Eyes
А идвам в София, заради операцията на баща ми, която ще е или утре или в други ден, че и там тревоги други, човек с инсулт и астма с пълна анестезия...

# 228
Биз, стискам палци на баща ти!  Praynig

# 229
Biz, дацата са чудо и се адаптират по-добре, отколкото си мислим... концентрирай се над баща си, ще стискам палци да попадне на хора-лекари, а не на бизнесмени! Hydronephrosis.

Атти - абе не се ли предполагаше, че ние Телетата сме еталон за инат  newsm78 що за мъже сме си намерили с теб  Crazy А уж и двамата не изглеждат консервативни, не реват като почнат да правят магии в кухнята, a се инатят на такъв фешън стейтмънт като слинга  Thinking

Миз - извинявам се за тормоза  Hug

Бенсън - Цигарка ли каза... с кафенце... еххх, с 2 двойни и няколко дълги и тънки си карах и до вечеря гладна и стройна  Mr. Green И аз като теб - закуся ли става страшно - цял ден опустошавам де що намеря различно от подметка... а режимът на Clairette го прилагах га бях млада - сега ми е останал само навикът да паса по кило плодове и кило-две зеленчуци...дневно  Blush

Колата - стерилна, ама щото е на мъжО и ми е забранено и да ям, и да пия, и да драйфам... преди 1/2 ч го пратих да ми купи и на мен трошка, че с А.Л. стана сложно, а градския транспорт при нас не е съвършен Sad Божкееееее, колко години си имах шофьори, то не беше тати, бати, скъпи, скъпи колеги, шофьора на шефа... най-мразя на тоз свят да търся място за паркиране!  Sick

Кейси - напълни ми душата със това "Севда"  Joy

Джена, откъде се катурна дечко!?! ПАК?!?

# 230
Bizза US виза питаш така ли? аз вече покрай родата експерт станах. те подават за B-2 , но то разлика между отделните видове няма.
за дата , поне сложи месец и половина по рано(особено през лятото, заради студентите са много натоварени)
плащаш си интервюто  в Юнион Банк, 131$, с бележката от банката , влизаш в сайта и си попълваш апликейшъна. след което те ти връщат обратно формуляра (онлайн) , миля че беше Ds-156, принтираш си го , като гледай бар кога да е чист , че иначе правят проблеми. след което  с номера на баркода , вече си избираш датата (пак онлайн). много се измързеливеха тези в US консулството.преди формулярите ги даваха на вратата да си ги попълниш( DS-156, DS-157) , сега онлайн ooooh!
 на всичко отгоре не ти дават визата веднага , ами DHL ти я носи , срещу скромната сума за около 30лв. #Cussing out
а и знаеш предполагам за 2 снимки(актуални , не по стари от 6м). общо взето това е процедурата.

аз да не да не разбрах правилно , за каква виза питаш , че да се изложих жестоко Thinking( защото пишеш в американската тема , мислех си че си тук , но аз нали съм  нова многознайка, моля да ми се прости  newsm03)

# 231
Биз дано се поразмърдат руснаците и да се наредят бързо нещата с покани и визи. Стискам палци за операцията на татко ти! Само да допълня Рая-снимката за посолството мисля че е 5х5 см.
ТинаХрис относно БГ Айдъла успях да намеря следното
- невероятния  Концерт на момичетата от вчера, но за съжаление не е целия. Затова добавям последните изпълнения от концерта с риск да пропусна някое Нора , Деница Соня Елена ...останалите 5 трябва да са в торента
- не толкова впечатляващия Концерт на момчетата от днес. Енджой   bouquet

# 232
  • Boston, MA
Биз, стискам палци за баща ти, а и да си гушнеш Марти скоро.

Искам Тойота Мейтрикс или Мазда 3 (и търсим де), да видим дали ще ми стане работата... ще си я цапаме с Дани на воля.

Джутурна, аз имам малък Куизинарт, за обща и не много честа употреба ми върши идеална работа.

Ние имахме слинг, който съм ползвала 2 пъти, защото имахме и Бьорн от самото начало, и все се притеснявах да не изтърся бебето от слинга. Чак и дайпър раница Бьорн имахме, предвид модните тенденции при бащата... още си я ползваме с успех.

Дани току-що изкльопа близо кило ягоди  Shocked Ял е много пъти, не е алергичен, може ли само от количеството да се обрине?

Аз пък правя гювеч в момента, два патладжана запържвам, изпиха 1/3 бутилка зехтин.  Rolling Eyes

Миз, блажке, и всички останали, започнах да чета The God Delusion, засега е обещаваща, имам някакви Д-ъ моменти. Мисля, че ще ми хареса до края.

# 233
Биз, успех на татко ти!!

# 234
  • usa
Biz, дано всичко мине леко с баща ти! а работите с руснаците и визите им са долу горе като тези със здравните, дентал и прочие застраховки - човек никога не може да знае...

Миз, блажке, и всички останали, започнах да чета The God Delusion, засега е обещаваща, имам някакви Д-ъ моменти. Мисля, че ще ми хареса до края.

чети, чети! на мен лично ми донесе доста вътрешно удовлетворение, добре ми покри вижданията. малко на вманиачване го докарва тук таме човекът, но и аз не съм много далеч от тази точка по религиозния и особено църковния въпрос, та с удоволствие си прочетох я книжката.

# 235
И аз да се наредя сред тия, дето не закусват. Само като бях бременна го правех, и то само заради детето. Едва ли е особено здравословно, но пък не искам да ям насила. Цял живот съм така, закусвам само когато съм на почивка.

Вики, от какво тия болки в кръста? Ти си в страхотна форма, и спортуваш, защо така?
Като каза лека закуска, какво хапваш сутрин? Браво, че си създала този навик, аз не мога.

Тандурка, нашата кола не е особено чиста и без детето да яде вътре, та си представям като влезем в тоя филм какво ни чака. Мъжът ми се дразни страхотно, все му се иска да е като в аптека, ама няма голям шанс, аз докато не си наместя всички нещенца в багажника не мирясвам.

Индиана, какви изследвания на малкото Ангелинче? Добре, че всичко е наред.
Хубаво за цветята, хората са се зарадвали със сигурност, всеки обича да му обърнат внимание, особено пък по поводи. И ние пращахме скоро на един колега в Сингапурския офис, където традиционният сватбен подарък бил пари в плик. Хех.
За Севда и Кейси, преди няколко месеца си говорехме на кой как се казва колата.. всички си имат имена, нали са ни близки на сърцето..

Джена, и Александра харесва Бейби Бьорн-а, сигурно защото още в самото начало я сложихме, май нямаше месец. Сега откакто гледа навън е особено голяма радост.
Ноли явно тренира за скачач, друго обяснение няма. Добре, че е здрав.

бенсън10, как успя да откажеш и кафето и цигарите, и най-вече - кому беше нужно!  Grinning шегувам се, разбира се, браво на теб, аз без кафе не мога.. една от дребните радости в живота. Цигарите отказах преди 3-4 години с голямо неудоволствие.

Атти, нямане какво да правиш с новородено?! И чистиш! Невероятно. Laughing

Миз, две, две, кой ти ги дава. Храста май наред ще дава, и ние получихме честитка, само дето с тия 1500 кинта дето ще ги даде, ще купим само един билет. Язък.

Clairette, като ти гледам хранителния режим, едва ли си повече от 45 кг. Признай си!!

Бистре, стискам палци с операцията на татко ти. Кой знае как го мислиш. И скоро да се гушкате с Марти.

# 236
  • usa
Миз, две, две, кой ти ги дава. Храста май наред ще дава, и ние получихме честитка, само дето с тия 1500 кинта дето ще ги даде, ще купим само един билет. Язък.

един, един, кой ти го дава Simple Smile. пък и ние нали сме почти цяла рота, ще се класираме за билет и половина. само дето ние честитка още не сме получили Thinking.

# 237
Clairette, благодаря.Дърпам, пък да видим...
  Биз, дано всичко мине много леко.

# 238
Миз, нашата дойде вчера. Ще дойде и вашата, явно в момента ги разпращат.

# 239
Clairette, като ти гледам хранителния режим, едва ли си повече от 45 кг. Признай си!!
Хаха Зора, искрено ме развесели посред нощите  hahaha ...45кг не съм била никога, може би евентуално в 3-4 клас  newsm78. Между другото чрез плодолечение човек дори може да качи килограми, ако организмът му има нужда от това  Wink
Аз нещо не мога да спя, ей така съм се ококорила  #Shocked, добре че утре съм нощна смяна, а не първа  ooooh!
Тина, дано ти харесат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт