48-ма тема на Американското задружие

• 17 840
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Анет, блажка, успокоихте ме Simple Smile  Laughing Щом и вие не успявате, няма да се къхаря, аз си мислех, че само у нас е такъв ужас  Laughing Като гледам колите на другите майки в училището на Калин, едни подредени, чисти, в нашата 300 се сбили един не надвил  Laughing Joy

# 211

Това за яденето до 12 часа е много относително ,зависи в колко се събужда човек и най вече кога е била последната храна преди сън.Хубаво е да има лека закуска,аз се научих да закусвам ,повечето пъти е без апетит но дъвча.Метаболизма върви с пълна сила така иначе се затлачват нещата.

[/quote]
Индиана  аз подкрепям Вики ,но не мога , независимо че ставам в 7.15 сутрин , не мога да ям преди да огладнея( а не става преди 12). за вечеря и аз вечерям , към 9 обикновено , и БЕЗ вино , защото от него повръщам(не от прекалена употреба,което че рече махмурлук, ами просто нещо организма ми не го понася).

а за EBay , и аз съм за-нещо им става на хората. поръчвам аз парфюм за систер ин-лоу D&G light blue (щото у наше село в мола го нямаше), те ми пращат фейк, е върнаха ми парите , но... и сестричката ин-лоу остана без парфюмче Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Купихме Dacor хладилник , за 4500$ , мъжа ми вика супер изгодна цена . иначе за 8500$, един месец да го шипнат , този ни взе 100$ за да го опакова , пак сложил по едно парче стериопор , и го завил с тиксо-и това ми е опаковането. последствията-всички ъгли  набити, шипърите му разказали играта. те пък не искаха да платят , щото им бил лайбилити иншуранса, и само 10 цента на пауд покриват(75$). ужас!!! #Cussing out #Cussing out
и сега ще го поправя мъжа ми , и ще ни излезе с 1000$ отгоре-добре че не е тотално унищожен , че.....
та така , с Ebay  покупките напоследък. а четем Feedback , но.....
Benson с какво го храниш малкия , вие нали сте на почти същата възраст. Моя юнак , нещо не иска млякото напоследък , все от нашата чиния да опитва иска. едно време в БГ лесно- на кухня и готово(не че се знае какво готвят на децата, но Thinking), сега се чудя какво да му готвя на малкото зверче ooooh!
 Индиана ти ли се оплака за връзката със сървъра? и аз съм така , не се бой

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 21:02 от raya_usa

# 212
За протокола, аз си папкам закуска.Вечерям рано, между 18.00-19.00 и после, докато си легна-нищо.Само водица.
 Тандури, моята кола е кочина, и не, не прувеличавам Blush
Вече потърквам ръчички, какво ли ще забърка пак, този нърд? Laughing

# 213
Тандури, моята кола е тотална свинщина, а нямам деца. Чистя рядко, най-вече когато ми се наложи да карам някого.  Mr. Green

# 214
  • Boston, MA
Фийдбека ясно, просто според мен вече целият Китай си продава ментетата тук, онлайн, и всяка втора скучаеща домакиня има Ибей магазин, ама тая работа не е за всеки (с извинение към тукашните скучаещи и нескучаещи домакини).  Wink Няма повече да си губя времето с обяснения и имейли, днес пуснах две оплаквания.

Та така май не само с Ибей, ето Вики истории с други уебсайтове, в Хоум Депо до нас вече са обрали дъното на казана с работници, няма никой да знае нещо, само вдигат рамене и мохабет чукат. Да идва рецесия, да се намали малко потреблението, да се вдигне сървис-а, че аман.

Тандури, колата е ужас отзад, май с Тина бяхме обсъждали темата... Сега сме временно с една кола, много неприятно за мен, защото бащата критикува, чисти и пак критикува. Аз все бързам, и само с ръка поизтупвам трохите...

Откъде да купувам подарък със Спайдърмен? Какво със Спайдърмен е желан подарък изобщо?

# 215
Бубка , в у-щето на ния има един младеж дето само тъй ходи облечен,та ако е за 3-4 т мисля че костюм на спайд.се тачи..има тоже лего-та,но за по -големи мисля..ние имаме няколко акшън фигури,стеф редовно ги къпе в тоалетната,бая дурабъл са..има ги навсякъде,аз лично го недолюбвам тоз' герой,ма не съм критерий..

# 216
  • Boston, MA
За 4ри годишен младеж, има костюм вече Laughing Лего викаш...

# 217
Бубка, отговорът е всичко  Peace

колата колко е мръсна, пък ми е последна грижа. Тандури, не обръщай вни.

Джена, стига де, дано нищо да му няма. да е здрав, че може тази събота и неделя да се среща с леля си Биз от Варна  Mr. Green (ще видим как е операцията и ще ти кажа до четвъртък дали ще идвам)
А на малката Ангелина, какво и имаше, че и правихте изследвания?

Кларет, това за организма от 4 до 12 ми прилича, като на оправдание за хората, които не обичат да закусват, как така цяла нощ няма да ядеш и се събуждаш и пак не ядеш 4-5 часа и след това си наваксваш за 5 часа newsm78 ама може и да е вярно, знам ли... Peace аз си закусвам и обядвам и вечерям, че и ми става лошо ако пропусна.
Я кажи, на теб колко време ти отне визо-подаването, записването и интервюто? Аз за пътувания през юни и септември, кога да подавам за виза? Ще искам многократна и 6 месечна, да видим... Не се смейте, само един път съм кандидатствала за ам виза и не знам как е.

# 218
Легото със Спайдърмен е с много дребни, направо изнервящи, части, мисля че беше 6+
Аз от Таргет купувах за Коледа една джаджа със Спайдърмен, която му помагаше да лети.

Обсъждате чистотата на колите, а... Досега чистих Севда. И нареждах... Mr. Green
Имаше крекери, сириъл и солети чак на третия ред седалки, та и в багажника. И под и около шофьорското място, естествено. Обичам да хрупам боклуци в колата...

# 219
Бубка,да,легото е за по-големи
http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2654773
a skuter?много се тачи тази вещ у нас,и от 2та..

# 220
Правилото на чистата ми кола е просто: в нея не се яде. Пие се вода, чай (без захар) или прясно мляко от бутилки с клапан.

За закуска и обяд си правя шейк от суроватъчен протеин, стивия, плод и прясно мляко. Бързо, евтино, здравословно. Помага ми при влизането във форма след раждането на Бети (досега се помайвах...) - остават ми само 3 кила, за да се върна до 49. Аз съм от тези, дето трябва да ядат редовно, иначе не съм човек.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 22:57 от Abadjieva

# 221
Колата ни е мръсна,но това е защото е само една в момента. Като стане моя скоро, ще е малко по- добре, но пак не се вманиачавам.

рая, още се храним с готови пюрета. много е активен малкия и не мога да сготвя през деня никак. в неделя му дадох месо за такос преди да сложа подправките с малко кашкавал и питка. хляба, който купуваме е с мед, та ще сменям. давам  му сурови плодове, малко палачинка да опита онзи ден, но мен ме е страх от алергии и сигурно съм назад в храненията.
педиатърката ни каза, че ако иска от нашите чинии да му даваме, но да подбираме какво...

за закуската- едно време като пиех кафе и пушех това ми беше закуската. след това спрях и двете започнах да закусвам и се налях здраво. закусвам ли не мога да се спра да ям през целия ден. май си зависи как е свикнал организма, като спра закуската и започвам да отслабвам, но я започна отново, започвам да качвам... нямам оправдания да не ям, по скоро си търся винаги оправдание да ям Embarassed

това за хладилника е ужасно ooooh!. аз онлайн като поръчах криб,първия беше ужасно опакован, целия надран, обадих се и ми изпратиха нов. друг е въпроса, че дори и на втория качеството не отговаря на цената...

# 222
А Бьорн тати иска, че не "одобрявал" слинговете ми  Thinking Да ги е пробвал -  не е... да ги е проучвал - пак не знам да го е правил  newsm78

Същата работа и при нас, не било мъжко със слинга, не бил удобен, тинтири-минтири. Даже му обяснявах заа мъжа на Тандури и снимки щях да му показвам, ама не ще и тва си е, та накрая куихме бьорн, да видим сега наследника дали ще свикне в него. Simple Smile Радвам се, че Ангелината е добре, а ти не се насилвай много-много, ще имаш време за упражнения, няма страшно.

Вие за чистене на коли си говорите, а аз този уикенд от нямане какво да правя си изчистих цялата къща. Реших да направя едно пролетно почистване, че да дойте най-сетне и тук пролетта и проработи!  Laughing Сега е 10+, което от септ сигурно не е било и аз ще ходя пак на разходка из квартала.

# 223
  • usa
Добре де, Миз,  а защо тогава...

идея си нямам защо, аз нали казах, че се отказвам от всякакви претенции, че нещо разбирам от застраховки. две познати разказваха, че са си правили коронки и като са чарджвали първо тяхната, после застраховката на половинките, им излязло почти без пари и те ми обясняваха тънкостите на процеса като аз реших да го прилагам. за депенданта ми го казаха от моята застраховка, но допускам че е възможно да важи само в нашия случай, щото така им изнася, пък при вас да са други правила. оказва се, че със застраховките човек никога не може да знае.

Миз, разбрахме, че мъжа ти е по-млад  Mr. Green, поздравления. Кажи сега, ще ти връща ли Храста пари от данъците и ще се прибираш ли в България. Че аз стисках, стисках палци, дано е прихванало нещо  Laughing

само с две седмици, зора, само с две седмици, колкото да стават проблеми от това. а и на външен вид определено аз по-млада го раздавам  Mr. Green. а храста още не ми се е обадил, но нали обеща да прати на всеки по $600 и на дете по $200 ли беше, по $300 с препоръката веднага да ги занесем в магазина и да ги похарчим, че да съживим на икономиката... той ще ми каже как да си харча парите Crossing Arms. та ако наистина ги прати, ще можем да си идем до бг. та за сега чакаме и тръпнем, категорично решение още не сме взели.
Момичета, как успявате да си опазите колите чисти?

изобщо не успявам и отдавна вече дори не опитвам. чистим колата когато някой ще ни идва на гости и ще го посрещаме от летището. стои относително чиста около седмица и после пак е бисквитите и обелките от бонбони надделяват...

# 224
Рая, да не си алергична към хистамините във виното  Thinking? Имах един колега, дето пък се изриваше от червено вино.
--
Аз закуска ям  bowuu. Предадох се на мрънкането от всички страни, че не можело да се люска кафе на гладно, в резултат на което не ми се яде обед. Преди ядях в 12 и в 8 пм, а сега - в 10ам и в 4 пм, та не е ясно оти ручахме жабетата  Laughing
--
Колата ми е чиста отвсякъде  Whistling, не че има кой да яде вътре де.
--
Мъжа също се оплакваше от ибей. Аз там не пазарувам, но той е регюлар.
--
Само на мен ли ми харесва да се прибирам от работа по светло  newsm43. Много повече енергия имам по време на ДСТ
--
Питах преди иширнайсет теми, ама да попитам пак - пойнтърс за кухненски робот? Каква марка и какви приставки е полезно да има?
--
Много хубав Ноли  Laughing

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 23:30 от Juturna

Общи условия

Активация на акаунт