48-ма тема на Американското задружие

• 17 845
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, как се справяте със смяната на часа? Има ли други с кофти започнала седмица като мен?

с 2 ръце гласувам-ужас, не мога да се събудя още #Crazy #Crazy #Crazy
Tandoori MO

# 196
Пети, ами аз си мислех юни, даже съм написала 15-ти, пък що съм писала юЛи, не знам  Laughing
Значи уточнявам- на майката е втората неделя на Май, на бащата третата неделя на ЮНи  Peace

# 197
Хот ...добре че се обади  че ви мислех,добре че отидохте до ЕР така поне знаете с какво си имате работа а не да се притесняваш напразно.Цунки на Рада!

Тинаааа....мерси за линка ,много си ги обичам америкуест,тази със жената в самолета ми е любима Grinning -търсих я по едно време ама не я намерих в тубата....и таткото с девойките ме кефи  Laughing Страхотни идеи имат!

Мен пък ме е свил кръст от седмица и тъкмо почва да ми минава и като се събудих се наведох рязко за пантофите и като ме срязаааа....сега пак ходя като патица.
------------------
Хиър...мога само да предполагам как се чувства човек след такава загуба ,друго не мога да направя освен да ти пратя силни виртуални прегръдки ((()))

# 198
  • Boston, MA
Аз още вървя един час назад. Много ми се спи...

Хотмама, радвам се, че сте вече "чисти" - от бактерии само, или сте напълно здрави? Ще ти се збадя да видим какво ще правим за Великденския уикенд.

Инди, аз не се записах сред селото бре.  no Граждан съм, имахме село за известно време, но само къща от на дядо ми родата, без животни и зеленчук. Баба ми, лека й пръст, родена и живяла в Пловдив, на 60 години реши да ходи на къщата в селото, да сади и да прави зимнина. Променлив успех имаше, но пък тя на едно място не стоеше, все занимавки търсеше милата.  Grinning

Кога ще имаме честта да срещнем мома Ангелина?

И да се запиша с незначително оплакване - след като бях дългогодишен почитател и купувач от Ибей, последният месец всичко боклук - една не прати покупката изобщо (върна парите де), втора ми прати неработещ часовник и още се офлянква да го смени, трета прати грешно нещо. Май мъжът ми е прав, че рецесия е необходима, да се изчисти малко плявата...

# 199
Бубка, не знам защо така, но и при нас същата работа с Ибей! Винаги сме били доволни, последните ни покупки са  Sick За сметка на това от уебсайта на Уолмарт съм все по-доволна! Правят доставки до магазина, поръчах някои от техните неща, всичко пристигна изрядно и беше супер за цената, която платих. В магазина има доста боклуци, но съм купила много свестни неща онлайн.
А за Амазон, той си ми е първа любов Simple Smile Там са супер точни както винаги, последния път получих пратката си 2 дни след като поръчах.  Peace

Аз пък съвсем случайно открих тази канадско-филипинска девойка днеска в youtube и си я слушам Simple Smile Ама лошо, че няма издадено СД да си купи човек Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=rMiiZIrmiMY

# 200
пък и да не ядеш до 12 е всичко друго , не не и здравословно, но лош навик , от години съм забравила какво е "закуска".
Аз пък го намирам за много здравословно  Simple Smile. Факт е, че организмът е "в режим пречистване" от 4ам до 12 наобед и е хубаво да не се консумира тежка храна до този час, а да се наблегне на плодовете и чая, тъй че нИ бой сЪ-здравословно е  Wink
Хиър много прегръдки и от мен

# 201
Бубка, наплаших се за ибей... дано само да дойде количката, това ми е първата покупка оттам, мъжа ми иначе преди купуваше разни неща...

аз скоро от Таргет поръчвах, нямах големи очаквания, но всичко изпратиха много бързо и съм доволна от тях.

При нас не сменят времето, но аз отново съм в полусънно състояние от уикенда Rolling Eyes

като ви чета за застраховките  през какво минавате Shocked...ние май сме имали късмет и досега никога не сме плащали (дано е така и занапред, де)..ама мъжа ми с памук им вади душата по телефона Laughing
винаги сме имали само една застраховка за двамата, никога отделни, избирали сме по-добрия вариант от неговата или моята работа.

Вики, дано бързо мине кръста. Hug

Хиър, радвам се да те чуем. Кийп ит бизи, е  най-доброто решение и говори за нея, винаги, когато изпитваш нужда (на мен много ми помага). Прегръдки от мен!

# 202
Момичета, как успявате да си опазите колите чисти? Отвътре имам предвид? Направо съм в ужас, всяка седмица почти чистя колата и винаги е ужасна свинщина! Бисквити, играчки, дрехи, салфетки, води...направо като погледна на задната седалка и откачам!  Rolling Eyes Ако съм само аз определено няма да е така, ама децата ужасно много цапат и направо не знам какво да направя вече, срам ме е да си отворя колата! Rolling Eyes

# 203
Бенс...така ли ,не ви сменят времето значи...късметлии сте.Айде като се връща часа назад е поносимо и лесно но като го врътнат напред си е направо мъка...И ние още дерзаем Tired

За Ибей,ние сме луди купувачи- не сме имали проблеми изобщо до сега...може би само веднъж и то преди доста години но всичко се оправи някак си.Важно е да гледате феедбека,четете и гледайте за какво са негативите!

Аз пък проблеми имам със леджит уебсайтове,да не ви казвам че от началото на януари се опитвам да си купя един компютърен деск който страшно ми харесва -1 вия уебсайт буквално ме лъгаха 3 седмици докато не ги заплаших че ще подам фрод срещу тях и ми върнаха парите ,после го намерих в Кмарт и те ме държаха 2 седмици и после ми се извиниха че нямали този деск и ми върнаха парите ,сега пак го поръчах  от едни други и ето вече 3та седмица и телефонните разговори се почнаха....лъжат като цигани ,вече 3 различни истории ми казват и ми е много ясно че ме лъжат и те.Какво им става на тия хора...така ли се правят пари вече не знам... ooooh!
Добре че все пак са кредитните компании да пазят от кражби иначе.....

---------------------------
Това за яденето до 12 часа е много относително ,зависи в колко се събужда човек и най вече кога е била последната храна преди сън.Хубаво е да има лека закуска,аз се научих да закусвам ,повечето пъти е без апетит но дъвча.Метаболизма върви с пълна сила така иначе се затлачват нещата.

# 204
Ох, да споделя - минаха едни изследвания на девойката и подозренията за сериозен проблем отпаднаха, та ми падна камък от сърцето, че се бях шашнала до степен да съм неадекватна и да не знам какво съм говорила/писала преди 10 мин  Grinning  Grinning  Grinning Сега да успея да си предам и мидтърма за училище и съм готова за пити, погачи, разходки, демонстрации на бебешори - вече всички ме кодошат, че ще направят купон за 40 дни и ще ме поканят, но как да организирам парти, като се мъкнехме по болници  Crossing Arms

...та в тоя ред на мисли - Бубка, с огромно удоволствие ще тествам колко добре се справяш с момиченце в ръце  Wink А за конфюза с метро-Пловдив ме извини  Confused Ама и бабите ни отказваха да поседнат, какви жени бяха! И са...

Зора - сега, работата много хора могат да я свършат, но качествен мениджмънт не всеки може да осигури Simple Smile КОмплиментът си остава, само дето не е за копаене  Laughing

Атти - пак ми подаваш страхотна идея за топката! След като успях да си отворя среза ми поиздърпаха ушите и ми лимитираха фитнес мераците /не че аз ги послушах, но като се пробвах преди седмица и ме заболя сериозно се наложи  Mr. Green/... А Бьорн тати иска, че не "одобрявал" слинговете ми  Thinking Да ги е пробвал -  не е... да ги е проучвал - пак не знам да го е правил  newsm78

Рая & Clairette  - аз се чуствам далеч по-добре хранейки се по графика на Clairette... но признавам, че това не е универсално решение и отдавна на никой не го налагам! Има си хора, които закусват, има си хора, които вечерят!  bowuu Аз съм от вторите и го правя бавно и с винце bowuu

Денят ми тръгна толкова хубаво в 4.50 ам - и кърмих и получих мейл, че образите, които се ожениха в Индия са си получили цветята от нас - помните ли, че исках съвет как да постъпя по въпроса Simple Smile В крайна сметка моята колежка индийка рече: "Хъни, не давай пари на хотелите или онлайн...аз имам приятел, който имал приятел, който живее в Пуне, та той ще се погрижи. Само кажи кой, кога, какви и за колко пари?" Аз естествено се притесних, че ще ангажираме толкова хора, обаче мацката бе непреклонна и нашите хора са получили огромен доколкото рабрах куп цветя и са приятно изненадани от вниманието от наша страна  и на мен ми стана толкова хубаво и се сетих за фразата на БИЗ "с колко хубави хора работя в Индия!"   bouquet

# 205
Пък Ноли много харесва Бейби Бьорн-а, а нашият слинг така и не го ползвахме, ужасно неудобно ми беше  Peace

Индиана, радвам се за изследванията, че са добре

брех, аз май нямам какво да кажа  Thinking

# 206
Джена, ако ти няма какво да кажеш, то това е много по-голям проблем от факта, че от 2 дена сърверите на форума са пропушили и е мъчение да заредиш, а да публикуваш си е геройство :-Р - само аз ли имам такъв проблем  newsm78

# 207
Тандури,с една дума-не успявам; но не се и грижа особено,ако децата са здрави много малко неща към днешна дата могат да ме разстроят..покрили сме задните седалки с едно нещо дето се ползва за плаж,и ако нещо се разлее е ок..чистя колата 1 на 2 месеца,обирам едър боклук,иначе децата живеят там повече отколкото у нас,не мога да искам стерилност..

# 208
ах, да, забравих - Ноли пак падна (но този път само от 60см  Rolling Eyes)

голямо гледане на Frasier удрям, много ме кефи

# 209
Момичета, как успявате да си опазите колите чисти? Отвътре имам предвид? Направо съм в ужас, всяка седмица почти чистя колата и винаги е ужасна свинщина! Бисквити, играчки, дрехи, салфетки, води...направо като погледна на задната седалка и откачам!  Rolling Eyes Ако съм само аз определено няма да е така, ама децата ужасно много цапат и направо не знам какво да направя вече, срам ме е да си отворя колата! Rolling Eyes
Може ли аз да изляза от отбора на успяващите, ако съм включена там по подразбиране?  Stop

Общи условия

Активация на акаунт