любители на ужасите, да споделим

• 67 722
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Някой гледал ли е "Waz"?

# 136
Бях започнала да го гледам. Беше ми тъп и спрях.  Simple Smile

# 137
Бях започнала да го гледам. Беше ми тъп и спрях.  Simple Smile
Аха.Благодаря!Картинката на филма в Арена е доста ужасяваща.Иначе филма го водят Драма,трилър,ужаси.Затова питам.Ще теглим нещо друго.....сега изтеглих един страшен филм със Сандра Бълок и после ще ви го разкажа

# 138
Препоръчвам ви да гледате The Premonition.Ще ви се стори малко заплетен,но го гледайте до края.Там е развръзката.
Актъорите са много приятни.Участва и Сандра Бълок.Докато съпругът й е бил жив тя е имала предчувствие за смъртта му.Накрая се опитва да го спаси,но не успява.Не е точно ужаси,но е психо.
Ето директен линк да го изтеглите:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=ed97539b80c90 … 0af5025f9b695988b

# 139
  • Mostly in my mind
Скоро гледах "Catacombs" и ми хареса, края беше доста интересен, мисля, че в арената трябва да го има.

И на мен ми хареса филма. Краят наистина беше доста неочакван.

# 140
Ако някой е гледал Ils ако може да ми разясни за какво става дума във филма и дали е интересен.

# 141
Здравейте  Simple Smile
И аз съм 100 процентов любител на качествените хоръри  Mr. Green

Последно гледах 'The deaths of Ian Stone' и въпреки противоречивите мнения за него, на мен ми допадна. Въпреки че той е по-скоро психотрилър, отколкото ужаси.
Не видях да сте споменали  'Fallen' досега - много хубав филм с Дензъл Уошингтън. Също повече мистерия, отколкото ужаси.

# 142
  • Бургас
За мен най-УЖАСНИЯТ филм,който сигурно сте споменали,но аз не му знам то4но името , е онзи ,в който двама са затворени в една баня в на4алото завързани с верига за единия крак..после трябваше да си отржат крака,за да се спасят..по-нататък излиза в тъмното едно моми4е с една маска с бомба и трябваше да търси клю4а за маската в тялото на годеника си,тоест трябваше да го съдере жив... ooooh!
мн ми беше страшен...

А този стая 1408 по4ти през цялото време бях като наакана:)))))))))))))

хи4 не ме бива да гледам ужаси, а все се наемам Embarassed

# 143
Добре дошли didun4o и maimunka2

didun4o-тези два филма не съм ги гледала,но ще ги намеря
maimunka2-Аз не обичам такива гадости.Не че не мога да гледам,но няма да ми е толкова интересно.По-скоро предпочитам филми за духове и НЛО.

# 144
стая 1408 по4ти през цялото време бях като наакана:)))))))))))))

стая 1408 го гледах преди 4-5 месеца, ако не и повече. Много ми хареса.  Peace

# 145
Пуснах да тегля този Are You Scared / Уплашен ли си (2006).
Някои гледал ли го е. Стори ми се интересен.  newsm78

# 146
  • Mostly in my mind
стая 1408 по4ти през цялото време бях като наакана:)))))))))))))

стая 1408 го гледах преди 4-5 месеца, ако не и повече. Много ми хареса.  Peace
Сериозно ли ви хареса?  Shocked За мен това беше един от най-големите тъпни, които съм гледала. Н е е за вярване чак, че е по Стивън Кинг.  #Crazy

# 147
Пуснах да тегля този Are You Scared / Уплашен ли си (2006).
Някои гледал ли го е. Стори ми се интересен.  newsm78

Не съм го гледала.Дай линк към филма,може да се сетя.Говори ми нещо

# 148
.....но аз не му знам то4но името , е онзи ,в който двама са затворени в една баня ....
Говориш за "Saw" - Убийствен Пъзел .Мисля че това е 2  Rolling Eyes
Много е гаден наистина  Sick
Ако не се лъжа са 4 филма /серии/

# 149
.....но аз не му знам то4но името , е онзи ,в който двама са затворени в една баня ....
Говориш за "Saw" - Убийствен Пъзел .Мисля че това е 2  Rolling Eyes
Много е гаден наистина  Sick
Ако не се лъжа са 4 филма /серии/

Ааа,този ли е.В Арена има и 4-те серии ама ми се стори тъп филма.Добре,че не съм го изтеглила,че щях: Shocked

Общи условия

Активация на акаунт