любители на ужасите, да споделим

• 67 714
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
На мен този филм ми беше доста скучен и изобщо не беше страшен.Единствено ми хареса,че е по действителен случай и с нестандартен сюжет за хорър филм.

# 76
  • Countryside
Сетих се нещо някой гледал ли е всичките части на Хелрейзър (Hellraiser), мисля бяха 5 или 6, на мен ми бяха адски страшни, гледала съм само една и то не до края  Blush
Иначе Туин Пийкс брои ли се за хорър, доста е спичащ  Whistling

# 77
Аз горещо препоръчвам този филм - THE OTHERS
Съгласна съм, много добър, развръзката е трепач.
Ooo, бях го забравила. Трябва пак да си го гледам, страхотен!  Peace

# 78
  • София
Снощи гледах The Ruins. Започва тъпо и леко досадно, но после има малко гадорийки. Става, ако няма нищо друго за гледане.
Разбира се и ако ви допада да избиват нахални американски пубери Joy

# 79
  • Countryside
Снощи гледах The Ruins. Започва тъпо и леко досадно, но после има малко гадорийки. Става, ако няма нищо друго за гледане.
Разбира се и ако ви допада да избиват нахални американски пубери Joy
Май ще го пропусна. Аз така се нервих на Timber Falls и Тексаското клане, то бива бива тъпи хора, ама сами са си виновни  ooooh!

# 80
Аз горещо препоръчвам този филм - THE OTHERS
Съгласна съм, много добър, развръзката е трепач.

не пиша тук, но ви чета.Филмът е страхотен наистина. Peace

пак ще следя за някое готино филм4е Grinning

Снощи гледах The Ruins.Прочетох, че по- горе стана дума за него.Стори ми се блудкав, мнооооого бавно се развива действието и ми напомня на поне 2- 3 филма от същия жанр, просто "убийците"се различават

# 81
И аз имам страшни спомени от времето ,когато даваха То по телевизията,после доста страх брах,наскоро прочетох книгата и много ми хареса,дръпнах си филма,но той въобще не ме впечатли,повече страх съм брала от книгата Mr. Green
Иначе The Ring 1 и 2 съм гледала американския вариант и въобще не се впечатлих ,наскоро попаднах на книгата беше уникална ,но не можах да намеря другите две продължения
Ring Koji Suzuki,Spiral ,Loop,някой ако ги види някъде да пише,защото книгата си струва и четенето и паричките наистина те хваща от началото и нямаш търпение да стигнеш края!!!
Наскоро гледах Руините мислих,че ще е много як,но не беше!!!
Сайлънт Хил направо ме побърка много як филм!!! Heart Eyes

# 82
  • Countryside
Има ли някой престрашил се да гледа "Hellreiser" всичките части, мисля 5-6 са ?

# 83
  • София
Хелрейзър съм го гледала толкова пъти, че мога да го изиграя. Култов филм и всички части са добри, не като някои дето осират продължението.
Някой може ли да ми каже откъде да дръпна "Pathology" със субтитри? Аз го имам без, ама звука е много лош и все едно гледам нямо кино.

# 84
  • Countryside
Хелрейзър съм го гледала толкова пъти, че мога да го изиграя. Култов филм и всички части са добри, не като някои дето осират продължението.
Ох, аз почнах да гледам една от сериите и на 30-тата минута измрях от страх и го спрях  Blush Хем не бях сама, а иначе смела бях си дръпнала всичките части, ама що ги изтрих после да ме пита някой  ooooh!

# 85
  • Варна
Не знам дали се броят за хоръри, но мен лично много ме впечатлиха:
"Седем" с Брад Пит и "Анатомия" с Франка Потенте.
Повечето класически хоръри са много елементари и съвсем не плашещи, за съжаление:( Исам да гледам нещо, което наистина да ме изплаши, но досега, уви... нямам късмет.

# 86
"Седем" май е по-скоро трилър, гледах преди няколко дни за втори път " The skeleton key" и много се изкефих.

# 87
Филмите за куклата Чъки много ми харесват ,като малка така се наплаших,че не си играех повече с кукли  Mr. Green гледала съм 1 и 2 ,скоро ще си дръпна и останалите части Heart Eyes

# 88
Запис  Sunglasses
Аз също харесвам психо трилъри. Вчера гледах един от 2007 година Wild chill се казва.
Хареса ми и препоръчвам.
Спомням си, че преди няколко години бая се бях впечатлила от Red rose филма. Те са няколко части.

# 89
ми той филмът червената роза е 2 часа ,ако говориш за него,нз дали има продължение,но филмите по книгите на Стивън Кинг винаги са ми харесвали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт