любители на ужасите, да споделим

• 67 694
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
SHrooms?
Онзи ден го гледах и направо се изумих на края. Laughing

# 91
а тhe eye гледахте ли?
и какво мислите?
смятам той да е следващия

# 92
Привет и от мен!Скоро не сьм гледала нещо ново.По тошово време изредихме всичко-филми по Стивьн Кинг,Хичкок,"Поличба"и т.н.Най-много ме бе страх от "Петьк 13-то число"от този Джейсьн,че и музиката гадна CrazyХаресаха ми: "Файньл Дестинейшьн","Призрачен кораб","Знам какво направи миналото лято",а "Поличба-2007"-не ме грабна.Като се сетя още ще пиша.

# 93
а тhe eye гледахте ли?
и какво мислите?
Гледах го отдавна.Много хубав филм.Препоръчвам го на всички.Няма да си изгубят времето.Много е интересен.

Гледахте ли Shutter

# 94
Снощи гледах "Убийствен пъзел"4 но нещо не съм очарована.
Отзиви за "Писък"3 имате ли,гледали ли сте го?

# 95
а тhe eye гледахте ли?
и какво мислите?
Гледах го отдавна.Много хубав филм.Препоръчвам го на всички.Няма да си изгубят времето.Много е интересен.
Гледахте ли Shutter

Подкрепям мнението за "Окото".
А "Shutter" - Тайландската версия, вече втора седмица от както го гледах и все за него мисля. Мноооооооооого ми хареса. Някой забеляза ли, че нямаше никаква музика във филма? Най-много ми хареса това, че всички действия на героя бяха логични.
Също препоръчвам филмите на продуцента на "Сиропиталището" - "Гръбнака на дявола" и "Лабиринта на фавна".
Мъжът ми се опитва да ме подлага на някакво изпитание като ми пуска ужаси от 2 седмици, обаче не знае, че аз такива филми мога да гледам за закуска, обяд и вечеря.  Laughing
Най-добрия филм от категория ужаси за мен е: "Екзорсистът" - първа серия.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 23:47 от zorika

# 96
Много обичам да гледам ужаси, но по-скоро тип трилър, а не от тези касапски кървави кланета.
Последно гледах The Happening - като идея много ми хареса, но нещо му липсваше на филма...
А тия дни случайно по НВО хванах и Devil's Diary, нищо особено.

Много ме кефят и трите серии на Final Destination.

Признавам си - не успях да изгледам докрай The Ring, а втората част въобще и не посмях да я сваля....  Embarassed
От доста време на компа ме чака The Eye, но все не успявам да намеря време по светло да го изгледам... много ли е страшен да се пробвам някоя вечер?  Rolling Eyes

# 97
Окото много ми хареса Peace

Сериала Свръхестествено,както писа някой по-горе е страшничък,според мен ефектите доста добре са ги изпипали.

Снощи гледах Патология-гадничък е Sick

еи такива филми,дето могат да са реални са ми най-страшни.

# 98
а тhe eye гледахте ли?
и какво мислите?
Гледахте ли Shutter

Подкрепям мнението за "Окото".
А "Shutter" - Тайландската версия, вече втора седмица от както го гледах и все за него мисля. Мноооооооооого ми хареса. Някой забеляза ли, че нямаше никаква музика във филма? Най-много ми хареса това, че всички действия на героя бяха логични.
Също препоръчвам филмите на режисьора на "Сиропиталището" - "Гръбнака на дявола" и "Лабиринта на фавна".
Мъжът ми се опитва да ме подлага на някакво изпитание като ми пуска ужаси от 2 седмици, обаче не знае, че аз такива филми мога да гледам за закуска, обяд и вечеря.  Laughing
Най-добрия филм от категория ужаси за мен е: "Екзорсистът" - първа серия.
"Сиропиталището" е много готин филм.Другите не съм ги гледала,но щом ги препоръчваш ще ги намеря и ще ги гледам.
Някой гледал ли е филма After Dark Horrorfest Unrest.На някои места е отвратителен и кървав,но за по-нестрахливичките и негнусливите ще бъде интересен.Актрисата е много симпатична.

# 99
На мен Unrest ми беше гадничък ,не ми хареса хич.

Руините гледах също скоро-много се разочаровах.

# 100
  • София
Мацки, откъде дръпнахте Патология? Не държа да има субтитри, но поне да се чува какво говорят.

# 101
в замунда е със субтитри Peace

# 102

От доста време се чудя дали да дръпна Руините,но чух доста отрицателни мнения и не съм го дърпала

# 103
  • София
venny_b, mersi  bouquet

# 104

От доста време се чудя дали да дръпна Руините,но чух доста отрицателни мнения и не съм го дърпала

На мен не ми хареса, доста бозав, въпреки че идеята му е оригинална, но можеха много по-добре да я реализират  Peace

Общи условия

Активация на акаунт