любители на ужасите, да споделим

• 67 687
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм голяма любителка на ужасите. Много ужаси гледам. И аз видях тоя "Патология" в замунда, но имам да гледам два други. Като ги изгледам ще взема да го дръпна.

# 106
Някой гледал ли е " Призначна бленда " и какво са отзивите ви ?

# 107
Някой гледал ли е Dark Floors?Какво мислите за него?

# 108
  • Mostly in my mind
Снощи гледах "Убийствен пъзел"4 но нещо не съм очарована.
Отзиви за "Писък"3 имате ли,гледали ли сте го?
Щом Убийствен пъзел не ти е харесал и от Писък 3 ще си разочарована. Скучноват е. Simple Smile

# 109

Гледала съм го. Харесва ми.  Peace
Сега пуснах да го тегля! Като го изгледам ще ти пиша, ако още не си го гледала де.

# 110

Гледала съм го. Харесва ми.  Peace
Сега пуснах да го тегля! Като го изгледам ще ти пиша, ако още не си го гледала де.
Не,не съм.Ще те изчакам Party

# 111
Призрачна бленда ми хареса-има хубав сюжет,малко като Гняв е -японски хорър.

# 112
На мен пък Призрачна Бленда въобще не ми хареса.....нямаше страх ,нищо,а дори познах какво ще стане накрая ....само като видях ренгеновите снимки  Crazy
Гледах Габриел ,много ми хареса,макар и май да не се води ужаси....става въпрос за архангели ,които се бият срещу падналите ангели,а главният герой направо беше неустоим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
Някой може ли да ми каже откъде да дръпна "Pathology" със субтитри? Аз го имам без, ама звука е много лош и все едно гледам нямо кино.

В замундата го има,ето ,първите 2 са със субове.Има и двд формат.Качеството незнам как е  Peace
Последния страшен който се сещам че гледах е "Saw" .Гледах го една ,две седмици преди да родя  newsm43 .
Мъглата - не знам защо се води ужаси....не е нищо особено  Thinking
Някой спомена "Пришълците"  Mr. Green.Любим филм   Peace

И до сега си спомням какъв страх берях, докато четях "Сейлъмс Лот"..
Лоши спомени ,лоши....и въпреки всичко я четях до зори  Sick.

# 114
     Зарадвана от интересната ви темичка и отзивите за Хълмовете, снощи си изтеглих и двете части и не знам защо, първо пуснах втората. И още в първата минута...  #Crazy  Абе то си пише, че не е за 18 + , ама що не са предупредили, че и за бременни не е ???  Crazy  #2gunfire Добре, че няма да раждам нормално, че още 3 месеца щях да умра от страх.  Laughing
  Иначе ми харесаха и двете части, макар и силно да са взаимствали от Погрешен завой. Всъщност някой знае ли кой филм е правен пръв - Хълмовете или Погрешен завой ?  newsm78 Че имаме лек спор с половинката...  Whistling

# 115
А Сейлъмс Лот има ли го като филм и откъде мога да си го дръпна???? В замундата проверих и го няма Cry Иначе и аз преди седмица прочетох книгата и нали ми е любима тематиката за вампирите и искам сега да го видя Crazy За вампири някой да знае някой филм???? Гледах наскоро подземен свят 1 и 2 и ми хареса Heart Eyes

# 116
  • welcome to the Jungle
The Happening / Явлението (2008)

Режисьор : М. Найт Шаямалан

типичен за него - много съспенс, много неясноти и догадки и отворен финал. Не, че е нещо суперско, но е добре да се гледа  Mr. Green

# 117
The Happening / Явлението (2008)

Режисьор : М. Найт Шаямалан

типичен за него - много съспенс, много неясноти и догадки и отворен финал. Не, че е нещо суперско, но е добре да се гледа  Mr. Green

Гледах само малко от филма,но не съм очарована.
"Pathology"-Имам го без субтитри,но разбрах за какво става въпрос горе-долу.
Май "Хълмовете" е правен пръв и е по-хубав.Страшничък е обаче...

# 118
Я и аз тук  Twisted Evil

# 119
Гледах "The Others", много ми хареса, също препоръчвам и "Екзорсизмът на Емили Роуз".
"Призрачна бленда" препоръчвам Таландската версия /както писах по-горе/.

Общи условия

Активация на акаунт