НЕ ВКАРВАЙТЕ КОЛАТА СИ В СЕРВИЗ НА ТЕХ-КО

• 9 151
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,
бих искала да опиша голямото си РАЗОЧАРОВАНИЕ от работата, както на техническия персонал, така и от обслужващия в сервиза на "ТЕХ - КО "ООД, намиращ се в гр.Варна, бул."Вл.Варненчик"256, като обяснявам ЗАЩО:

Днес, 08.07.2014г в сервиза  беше извършена смяна на масло на диференциал, на скоростна кутия и на раздатъчна кутия на МПС, всичко за 40 минути време. Когато трябваше да се плати, останах изненадана от цената на труда, който беше фактуриран - 110.02 (Сто и десет лева и 0,10 ст), което според мен е една прекалена висока цена, платена не за ремонт или демонтаж на резервни части или каквато и да било част, става въпрос само за смяна на масло на МПС. Претенцията е отправих и към отговорните лица от сервиза - не успяха да ми обяснят защо е такава цената, не се заплащало също на час( явно прилагат друга ставка или друго тарифиране, което не се вижда от никъде, няма обявени цени на видно място нито в сервиза, нито в офиса на фирмата). Моята претенция е не да не заплатя труда на механиците, а да платя една разумна, кореспондираща на часовите ставки за труд в страната за сервизна дейност. Още повече работя в дружество ,което  разполага с достатъчно голям автопарк от МПС, товарни автомобили, багери, на които се извършва сервиз и подмяна на резервни части, което предполага да съм запозната с цените на труда, затова прилагам и примерна фактура за извършен сервиз на багер JCB 3 CX,  за 1 час вложена работа и съответно платени 50лв. без ДДС(специализиран сервиз, при това!!!). Също желая да отбележа, че предоставих на служителя,който прие поръчката нарочно разпечатана листовка с желанаото от мен масло, а именно CARTAGO TRACCION INTEGRAL 75W90 (което в магазина в София струва 26.90лв/1л), а ми беше сменено с CART.FE LD75W90 20 /P/Трансмис.масло GL-4/GL-5 , струващо......31.90лв/1л!!!!!). Безкрайно съм разочарована от предоставената ми услуга и за съжаление не бих дошла втори път, както и не бих   посъветвала мои приятели и близки да ползват услугите ви.
     Въпросът ,също ,който си задавам е - колко би получил един лекар, зъболекар или учител за същото време и колко съответно заработват на месец тези лица, след като аз платих 110лева САМО труд за 40 минути смяна на масло на лекотоварен автомобил? А колко ли получава наетия механик за 8часа работен ден?а за 1 месец?

# 1
Госпожо имате  3 възела на който са им сменени маслата цената е труд и консумативи цената е нормална ,всички давате по 1000 лева за скъпи телефони и други глупости а тези хора които вършат полезна работа и не ви викат на сила в сервизи те си ги плюете и подигравате с техния труд,като не ви харесва направете сервиз и работете без пари на хората

Общи условия

Активация на акаунт