ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 072
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Аз като се поразболея и съм усещала, че намалява кърмата, после нещата си идват на мястото  Peace
Вярно, че дълго съм кърмила, но ми е толкова мило като си я гушна Embarassed Някакси ми се искаше поне още малко  Rolling Eyes

A ти реши какво искаш да спирате или да не спирате.. Амаха ..
Само се оплакваш от Велизарка, ни та е срам, а детето много слуша  #Cussing out Mr. Green

# 181
http://www.dnes.bg/article.php?id=48782

я вижте какво правят в София относно паркирането на тротоара!!! #2gunfire

мечти,мечти..... #2gunfire

# 182
http://www.dnes.bg/article.php?id=48782

я вижте какво правят в София относно паркирането на тротоара!!! #2gunfire

Този медал има две страни, де ги у Варна толкоз широки тротоари, че като спре да има 1.5м за преминаване..

Тука требе първо градоустройство от 15 год Варна няма градоустройствен план.
Всяка година ахъъъ да е готов и все още не е приет..Града се задъхва от сгради и автомобили, но на никой не му пука комисионните си вървят..
Общински петна се продават за строежи на бизнесцентрове,  а не се пазят за паркинги и детски градини

А иначе съм съгласна има един идиот с Ауди дето редовно си паркира колата на входа на градинката до медицинския, тоя е за разстрел

# 183
Предлагам да си определим един ден и да направим една хайка по квартали. За всяка непрвилно паркирана кола да званим в кат и в общинска полиция  Joy  като съобщаваме номера на нарушителя а може и снимчици да направим  Mr. Green Ще им се вземе акъла   Joy    Joy  А ако не ни вземат под внимание веднага в Господари на ефира  Mr. Green  Ама, че съм зла а ?  Twisted Evil

# 184
Ми аз вчера нащраках коли в нашия район ама ако трябва за всяка да звъня -ша фалирам Rolling Eyes

# 185
набелязваш няколко и бягаш до домашния тел.  Joy   Joy

# 186
Вчера имаше хайка за неправилно паркирали коли от Винса към Черно море..
Еми познайте бяха наредени мерцедеси, БМВ-та от скъпи по-скупи
Ми ченгетата вместо да снимат и другите се заеха да дигат едно Рено Меган паркирало между два мерцедеса..
Ми тъй де , де са ръчка тоз с реното там .. само за мерцедеси е

# 187
ама така сие ..по-добре хайка ,отколкото глас в пустиня...то не може така...и аз съм шофьорка,ама все се съобразявам къде спирам и обикалям като хамава понякога...ами и около училищата какво е ...догодина не знам с хеликоптер ли да водя кака Ели??? newsm78

# 188
Иве, що няма да кърмиш, бе? Имаш още време за трето  Crazy Сигурна съм, че ще размислиш  Naughty
Котееееее, да зема да ти я пратя, аааа?    Naughty Никнат й 6 зъба сега и е цвете  tantrum
Предлагам да си определим един ден и да направим една хайка по квартали. За всяка непрвилно паркирана кола да званим в кат и в общинска полиция  Joy  като съобщаваме номера на нарушителя а може и снимчици да направим  Mr. Green Ще им се вземе акъла   Joy    Joy  А ако не ни вземат под внимание веднага в Господари на ефира  Mr. Green  Ама, че съм зла а ?  Twisted Evil
  Peace

# 189
  • Варна
една панорамна снимка на Битоля и Селиолу стига за месеци наред да се занимават  Joy
а преди няколко дена видях кат да пишат акт на един единствен дето беше спрял на Цар Асен, пред Интербилд. улицата беше празна и явно го забелязаха. ама в навалицата на Битоля как да забележиш нарушителите,трудно е  #2gunfire

# 190
За този тротоар се обаждах в кат и в общинска полиция   http://images24.snimka.bg/005364609.jpg  И го разчистиха  Peace

# 191
 smile3501 Браво мацки с този ентусиазъм за оправяне на града,тротоарите и всички неуредици.....направо трЕбе да ви назначат на  hahaha кметското кресло.
Представете си нещо такова:
    Разбунтувани варненски майки тръгнаха  на масова  hahahaхайка из кварталите на града.Цел на недоволството им се оказаха стотиците автомобили паркирали неправилно къде ли не.Бесните магарици  Shockedпуснаха количките с чедата,запретнаха ръкави ,напрегнаха мощни бицепси и трицепси Mr. Green и започнаха да изпълняват ролята на уж работещите общински "паяци." Те  горкичките така и не знаеха ,че сезифовият им труд е ще  напразен ,защото по природните закони "Нищо не остава празно"-най вече варненските градинки и тротоари.  И така само част ,след чистката на бандата ,която по -късно получи прозвището " Щурите женски глави" Joy Joy,колите отново се намърдха блаженно по тротоари,превзеха всяко свободно кътче.,издишаха въздуха и обгаизиха всяка чиста невинна  тревичка ,позволила си да поникне покрай някоя детска площадка...........и всичо продължи по старому.Ама не на нов глас.  Twisted Evil Най хубавото в случката беше едно Peace:красивите задни части на четата варненски бесни мамчета ,които се опитваха да повдигнат  newsm78  ама какво ли са се опитвали да повдигнат всъщност ..Май .не колите ,а безразличието на системата...която ги оставя да грухат в кал ,да кривят крака  в дупките ,наподобяващи кратер на... hahaha Луната.Ами да напълно в крак с европейските изисквания -сред потока от коли и камиони  се провира смела като Супермен ,с пъргавината на Тарзан и с приспособимонстта да прави невероятни чупки като Мистър Фантастико ...КОЙ   вАРНЕНСКАТА МАМА ...ами да  Mr. Green как така някой ще извади СМЕЛОТО МОМИЧЕ ,ШОФИРАЩО  КОЛИЧКАТА СИ от потока на движение....нали тя иска да е винаги в пътя...ама баш на този път ли ...айде нЕма нужда.

# 192
На мен ми хареса Mr. Green
Може да добавиш че сме превзели града и кмета избягал през глава Joy

# 193
Котееееее, да зема да ти я пратя, аааа?    Naughty Никнат й 6 зъба сега и е цвете  tantrum

Аааа мерси посления ни кътник проби и сега малко глътка въздух преди другите 4-ри

# 194
здравейте мами!
то излизането на разходка пеша си е чист екшън. всеки ден минавам един маршрут- от бреглница, селиолу през генералите за центъра и всеки ден едно и също-кошмар. а в началото даже изпитвах страх като излзезех с количката. е вече свикнах, но постоянно има кой да ме ядоса от нашите чудни шофъори. май няма управия.....

Общи условия

Активация на акаунт