Лека и спорна седмица да пожелая на всички 
Дано е хубаво времето, че да има повече разходки

по лентата-диадема ще ме познаета хи-хи...имам ги в най различни цветове и видове...в повечето случаи по стегнати ,та да ми държат по яко мнОООгото лимки в главата,но аз съм била...така ,че другият път да се обадиш 
искам да питам мамите които готвят на децата си или тези които са на кухня, в пилешката супа има ли застройка или само сварен жълтък щото четох една рецепта за супи на бебета до 1 година и гледам че са писали със застройка от яйце и кисело мляко 
Много ми се ходи в Морската, но нашата баба точно сега реши да ходи на козметик и ми иде да я убия. Положението е такова- единият реве в едната стая с 39 градуса: "Мамо, гушкай ме!", другият реве в другата, не се знае за какво, а двата ми кокершпаньола лаят и ме гледат учудено защо не помагам на децата. Да, ама не мога да гушкам големия, защото, ако ме зарази, после познайте кое бебе веднага ще се разболее, а една хрема вече ни стига. Малкия пък не мога да го гушкам, защото големия ще стои самичък и ще плаче. И в този чудесен момент майка ми реши, че е време за козметик, смяташе следобед да ходи и на фризьор, ама като ми видя физиономията, реши, че косата и и така е добре. Ама днес сутринта, като трябваше да отида до кметството за 15 минути ми каза да бързам, защото било невъзможно да се справи с двамата!!! 
горкичката........много е трудно като голямото дете е болно,защото трябва винаги да се съобразяваш да не се доближаваш много до милото същественце ,та да не прихванеш и да заразиш малкия бебок/който пък е още по беззащитен и не трябва да се разболява от толкова малък/..Голямото пък се чувства един вид като изоставено ,че мама не иска да стои все при него и така........лудницата е пълна!!!
Ама може и късмет да е.
)
Ето детския им каталог http://www.nedelya.com/articles.php?ArticleGroupID=3
хи хи понякога ми става наистина смешно ....като някаква мацка дето се заглежда по други мацки.....
Така че не съм от сръдлите...ама изобщо....Другият път да не става такова разминаване,щом си се сетила точно коя съм ,спирай ме и казвай:Ей това съм аЗЗЗЗЗ.
хи хи понякога ми става наистина смешно ....като някаква мацка дето се заглежда по други мацки.....
Така че не съм от сръдлите...ама изобщо....Другият път да не става такова разминаване,щом си се сетила точно коя съм ,спирай ме и казвай:Ей това съм аЗЗЗЗЗ.
)) Другият път ще те спра и ще се представя - обещавам