На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 316
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Това със Сано-то и мен ме заинтригува  Thinking, ще потърся и аз.
Ние днес с мъжа ми сме на профилактични прегледи и сутринта ходихме да ни взимат кръв, но със Сашо. Е, определено бяхме атракцията в Мед. център. След обед от 17,30 сме на останалите прегледи и съм много доволна, защото ще ни правят неща, които според мен поне веднъж в годината е хубаво да се гледат  bowuu.
Сашко също има нови думи. Той на маймуната казва "нуна" и даже вика: "ей, Нуно", защото аз така му се карам понякога. А, иначе вчера дойде и ми казва: "Ака, ака, ака, кака" и аз реших, че ме информира за кака си, а то се оказа, че се изпуснал в памперса  Rolling Eyes, нещо което не му се е случвало отдавна. Определено, вече разбира всичко  Grinning.
Айде да се възползваме и днес до обяд от хубавото време, че после до края на седмицата май, ще си седиме в къщи. Приятен ден на всички.

# 211
Adrianska, браво на вас!А какви прегледи ви правят?
Нашата лична лекарка въобще не се сеща, профилактика е непозната дума за нея.Обаче аз другата седмица съм решила и отивам на гинеколог за цитонамазка (профилактично), поне това да знам, че съм свършила.
За Сано-то и аз чувам само добри отзиви.На Вики дрехите ги пера с Тео бебе, все още не слагам омекотител.Вие слагате ли омекотител и какъв?
Гледах снимките, много са ни хубави дечицата.Не мога да пропусна да отбележа и индианския танц край "лагерния огън" на Ния на Блу.Много се смях! Hug
Вики тези дни е по-кротка, не се тръшка за всяко нещо.Пу-пу.Баба й я научила да пее Мила моя мамо, нейната песен е "мамо,мамо,мамооо", след което се покланя и чака да и ръкопляскам. Simple Smile
Лек и слънчев ден на всички!

# 212
  • гр.София
 Ембър,много е сладка Вики на снимката над мен.

Днес имахме непланирана среща с Ивчо и Елвинг в Люлин.Той е почти с една глава по-висок от София.Направихме два тегела напред-назад,София държеше да му бута количката.

Отдавна пера детските дрехи с препарат за пране на вълна и фино пране-нямах веднъж бебешки прах и си викам,я да пробвам. После дрешките миришат много хубаво.

Елиа,задълго ли оставате без таткото? Бързо оздравяване на Виктор!
 Стискам палци и на Стефчо на Ралка да му минава подсичането.

# 213
  • варненка от София
Бебешките дрешки пера с омекотител още преди да се роди Шушел. Първият омекотител, който ползвах беше на Коколино сензитив, просто сега като усетя тази миризма и правя асоциация с малко бебче, пробвала съм и на Ленор бебешкия, но като Саното просто няма, любимският ми е жълтият Сано.
От праха Тео бебе изобщо не съм доволна, харесвам си Саното, икономичен, приятен, пере, една опаковка ми отива към 3-4 месеца.

И сега съм си навила на пръста за тези спрейове и мира няма да имам докато не напъплим Елитиса и да си взема.

Тук днес е прекрасно време, разтворила съм врати и прозорци и ходим боси из нас, мирише на цъфнали дръвчета, птички пеят, пролет е! Направихме дълга разходка с мадамката и сега тя спи, а аз ще хващам тенджерите и тиганите.  chef

# 214
 Готина срещичка,с готини момичета........  Heart Eyes .Е,аз не успях да се включа......... Confused
Ралка,аз  няколко пъти съм мазала на Марти зачервеното дупе с пъпчици с Цинкова мас.Не е скъпа и според мен мноооого ефикасна.

# 215
  • гр.София
.Е,аз не успях да се включа......... Confused

Определено очаквахме,че ще дойдеш.

София в момента върти дУпе на песните на айдълите. Много танцува,пу-пу.

# 216
.Е,аз не успях да се включа......... Confused

Определено очаквахме,че ще дойдеш.

ooooh! И аз така очаквах,ама ми се закучиха нещата  Crossing Arms
Ентусиазирана от вас и аз реших да махам бибата на Марти ,с което си докарах вече втори ден неспане.Някак си я приспивам без биба за около час и половина  ooooh! Но през нощта се буди поне 10 пъти и реве и си я иска.Аз обяснявам ,че е зад леглото(тя там си я пусна) обаче детето си я иска.Дори по едно време седна на коленца в леглото и хубаво ме шамароса за това ,че съм гадна. Crazy Днес и отрязах връхчето и казах,че кучето я е изяло и голям смях падна.На Марти и се стори много смешно и супер се хили и ми показва ,че бау-бау ..... я е  АААМ.Ама пак я приспивах час и половина. Rolling Eyes Дано за няколко дни премине тая история,че не знам дали ще устискам да не и  я дам отново.

Монтираха ни гардероба. Simple Smile Намерих някакво албумче Домът и там качих снимчици.Цветът не е съвсем такъв,ама горе долу ще го видите.Много съм доволна... Party

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165837

Лека вечер на всички.

# 217
Еййййййц, страшен гардероб, Миленка. Външния изглед откъм коридора е като нашия в спалнята, но като цяло е много по-хубав. Със здраве да си го пълните. Поръчков ли е?
Относно дупето, днес пъпките са по-твърди и като че ли по-сухи, сигурно минава. Важното е, че не го боли толкова, защото вчера беше страшно положението. Мерси за съветите, следващия път ще бъда подготвена.

# 218
Добро утро Hug Честит ви сняг Crazy Ега ти пролетта.... Confused БЯх се настроила вече за слънчето време.А следобед ще ходим  като публика на пролетно тържество в дет. градина на едно съседче.Ще играе кокиче Grinning Какво кокиче, какви пет лева ooooh!в тоя студ.
Хайде слагам топло кафенце, та поне то да ни сгрее деня Hug

# 219
  • у дома
MimSss, ЧъРъДъ  newsm51  Gift  ura

# 220
МИленка, много е готин гардероба PeaceВсъщност отй ли обособява две стаи или аз нещо не разбирам точно newsm78
Днес Дария има Имен ден Hug  И въпреки че плановете за кръщене на тази дата се отложиха, го чувствам за празник, макар и още да не е християнче и ви черпя по повода Hug

# 221
  • гр.София

МИМС, ЧРД!!! Много подаръци и весело изкарване!( пък после,ако се и разпишеш...)

Велмар, да ти е здравичка и щастлива именничката!

Хайде сега за десерт да погледам и гардероби.

А,да ви питам,това навън да не би да е сняг,или ми се привижда Simple Smile?

# 222
МимСсс, Честит рожден ден![/i] Много щастие с любимите ти хора, и много сбъднати мечти!
Велмар, да ти е живо и здраво именичето! bouquet /Изобщо не съм в час... какъв ден е дне та Дария има имен ден  newsm78/
Виктор вчеха ходи на лекар с баба си /и двамата с мъжа ми бяхме извън града/. Бронхит.  ooooh!
Назначила е лечение жената, за съжаление включва и антибиотик... Доста гнойни налепи по гърлото, яки хрипове...
Веднага започнахме лечението, та тази нощ спа малко по-добре!  Peace
Бланк, таткото ще отсъства за дълго от страната... още  ми е нереално, но сигурно до 2- 3 седмици ще зачезва...

# 223
МММССС, честит рожден ден Hug.Много здраве, щастие и любов ти желая  bouquet
Велмар, да ти е живо и здраво именичето! bouquet /Изобщо не съм в час... какъв ден е дне та Дария има имен ден  newsm78/
Има светица с това име. Свети мъченици Хрисант и Дария се честват днес Peace
А за Виктор- не се пиртеснявай- все пак изписва антибиотик не за хрема, а за бронхит.Ще видиш че бързо ще се повлияе и ще се оправи Hug

# 224
Някой май пак е ядосал баба Марта. Mr. Green

Честит рожден ден на MimSss!Много здраве,любов и сбъднати мечти!

Миленка много е хубав гардероба. Така като го гледах се отваря и от двете страни  или се бъркам. newsm78 С здраве да си го използвате. Hug

Честит имен ден на Дари! Много да слуша мама и тати!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт